- Reaction score
- 140.845

Dolby and DTS want to make 2024 the year of wireless Atmos surround sound – we wish them luck
Two key new wireless surround sound technologies are set to debut next year, but will they work?

Merging ήταν τα ηλεκτρονικά και στην έκθεση του Μονάχου στο δωμάτιο των λυγμών (με τα Geithain)Ωραίο το πολυκαναλο μερακλίδικο ντάκ:
Merging Hapi MkII multichannel digital processor Measurements
Sidebar 3: Measurementswww.stereophile.com
τιμούλα?Ωραίο το πολυκαναλο μερακλίδικο ντάκ:
Merging Hapi MkII multichannel digital processor Measurements
Sidebar 3: Measurementswww.stereophile.com
$8411.00, σύμφωνα με το Stereophile.τιμούλα?
Α ρε μπαγάσα what hifi τι μου θύμισες τώρα![]()
Dolby and DTS want to make 2024 the year of wireless Atmos surround sound – we wish them luck
Two key new wireless surround sound technologies are set to debut next year, but will they work?www.whathifi.com
Ιδέα δεν είχα, ψήθηκα και καλά απ τον ήχο. Ενας Μαλμπορο ειμουν και γω κάποτεΑυτά γίνονται όταν δεν ξέρουμε τι θέλουμε και τι κάνουμε.
Άλλη δουλειά κάνει το καθένα.λέτε να πάρω ένα τέτοιο, γιατί για Trinnov το "κόβω χλωμό";
Πες του να αλλάξει μάρκα γιατί τον χαλάνεΣε πληροφορώ ότι ο μαλμπορο ξέρει να ακούει πολύ καλά .
Κι εγώ πήρα τον Creek για να δω τι παίζει (πειραματισμός - περιέργεια, μπορούσα να πάρω κάτι πιο ''ευέλικτο''), είχα Epos ηχεία τότε θυμάμαι και ήταν... λογικό ταίριασμα.Α ρε μπαγάσα what hifi τι μου θύμισες τώρα
Θυμάμαι που είχα αρχίσει να διαβάζω το what hifi και διάφορα άλλα παραπλήσια και κατέληξα να πάρω μεταχειρισμένο έναν Naim ολοκληρωμένο, ένα κλειστό κουτί χωρίς ρυθμιστικά, χωρίς έξοδο ακουστικών, με 50.Watt. Η μεγαλύτερη μλκια που έκανα.
Αργότερα έφτιαξα πολυκαναλο και πήρα το αίμα μου πίσω.![]()
Εσύ κοίτα να βάλεις ηχεία ύψους.Συ έχεις πολλά άντερα βλέπω.
Άιντε να βρει τώρα ηχεία για το πάνω διάζωμα που να συνεργάζονται με τους Αυλους κάτω. Οι μλκιες πληρώνονταιΔεν μπορεί, έχει υψοφοβία.![]()
![]()
ε δεν υποτιθεται πως ο AVR θα "σιάξει" τις όποιες διαφορές των ηχείων?Άιντε να βρει τώρα ηχεία για το πάνω διάζωμα που να συνεργάζονται με τους Αυλους κάτω. Οι μλκιες πληρώνονται
Τι επειδή τον χαϊδεύουν οι άλλοι και δεν του τα λεν στην μάπα?
Α με μένα δεν έχει τέτοια, στέρεο θα την ακούσει![]()