- Reaction score
- 88.766
Νομίζω τα χω δει και εδώ αγγελία τα συγκεκριμένα...- o καθένας από ένα - τ' ανάσκελα - ψήνεσαι?
https://www.xe.gr/hlektronika/ixeia-hi-fi|ad-611783444.html
Σίγουρα παίζουν ξαπλωτά;
Νομίζω τα χω δει και εδώ αγγελία τα συγκεκριμένα...- o καθένας από ένα - τ' ανάσκελα - ψήνεσαι?
όρθιο και ηχοπερατή !- o καθένας από ένα - τ' ανάσκελα - ψήνεσαι?
- δεν ανέφερα ποτέ, ότι έχω ή θα βάλω οθόνη - το home cinema, με αφήνει αδιάφορο.Νομίζω τα χω δει και εδώ αγγελία τα συγκεκριμένα...
Σίγουρα παίζουν ξαπλωτά;
Τα παν κι άλλοι- δεν ανέφερα ποτέ, ότι έχω ή θα βάλω οθόνη - το home cinema, με αφήνει αδιάφορο.
για οταν βαλεις οθονη λεμε- δεν ανέφερα ποτέ, ότι έχω ή θα βάλω οθόνη - το home cinema, με αφήνει αδιάφορο.
- δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, τις ταινίες τις βλέπω από ένα monitor dell 27ρι, και δυο Q acoustics 2010 - και είμαι πλήρης.Τα παν κι άλλοι
Α, δε το ήξερα!Α! μπαινουν και ξαπλωτα, για να μοιαζουν με τα 310 ;-)
Καλομελέτα κι έρχεται.- δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, τις ταινίες τις βλέπω από ένα monitor dell 27ρι, και δυο Q acoustics 2010 - και είμαι πλήρης.
- τόσο χρόνια, αν μου έκανε κλικ, θα το είχα κάνει.
Κατάλαβα, ξεβιδώνεις το τουίτερ και το βάζεις στην αλλη υποδοχήΤα pro μπαινουν και ξαπλωτα, τα hifi οχι
- αυτά είναι μεγαλύτερα τέρατα από τα 50ρια, στην απορρόφηση ισχύος - αναβόσβηναν τα κόκκινα led προστασίας του 4BSST2, που σημαίνει ότι στα 6 Ohms, τραβούσαν στιγμιαία πάνω από 400 watts....20αρια για surround και είσαι οκ.
- κατά την γνώμη μου, το 20ρι είναι το entry point. - απίστευτο, αν το οδηγήσεις σωστά.Αν θελεις τον καλυτεροτερο ηχο της φιρμας, απο 50 και πανω.
- θα τα πάρω μόνος μου ρε, και θα βάλω το άλλο να κρέμεται από το ταβάνι.Ε, και αρκετα χιλιαρικα ακομη για ενα τρινοφ, κλπ. Ωραιο σεναριο παιδες, με χαρα μου να το υλοποιησει ο Γιαννης ή καποιο αλλο παληκαρι. Εγω θα συνεχισω να παιζω με τα κουβαδακια μου, να περναει η ωρα.
ξεμεινες απο παραδειγματα ?black metal συγκρότητα
.. για ονομα .. τι σχεση εχει το πανκ (ακομα και ως αισθητικη-μην μπλεξουμε την αντι-πολιτικη επεκταση) με ολα αυτα που γραφονται εδω ?Κάποτε όμως υπήρχε μια πανκ αισθητική και στο audio
- δεν γνωρίζω - ο dapost το ανέφερε. - δεν με πολυνοιάζει όμως, εξήγησα γιατί.Αυτό στην αγγελία πάντως, δε βλέπω να έχει δυνατότητα οριζόντιας τοποθέτησης.
Ειπαμε, τα προ στριβουν. Τα hifi οχι. Στη σειρα hifi υπαρχει κανονικο κεντρικο, πολυ ακριβο επισης.Αυτό στην αγγελία πάντως, δε βλέπω να έχει δυνατότητα οριζόντιας τοποθέτησης.
Ένα καινούριο ζευγάρι πρέπει να είναι κοντά στα διπλά λεφτά όμως..
Το black metal δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου, ακούς; Το black metal!black metal
- όταν ακούω κακές παραγωγές, τα κάνω π@υτάνα όλα στο eq.Πολύ συγκινητική ομολογουμένως αυτή η σχηματική αντιπαράθεση πεφωτισμένης ιντελιγκέντσιας του audio αφενός και τεχνολογικά αναλφάβητης πλέμπας που μέχρι Άννα Δρούζα φτάνει το μυαλουδάκι της! Ας υπενθυμιστεί μόνο ότι άμοιροι ρηχών ψυχολογικών ερμηνειών δεν είστε και οι ίδιοι όταν προσπαθείτε να εκλογικεύσετε π.χ. το πώς μπορεί σε κάποιον να αρέσει η λάμπα όταν έχει τόσες κακές μετρήσεις, ή όταν γίνεται δεκτή αξιωματικά η αυθαίρετη γενίκευση ότι για να τσινάει κανείς με το πολυκάναλο μάλλον δικάναλος χαϊεντάς που ξόδεψε μία περιουσία είναι και, άρα, ενεργοποιούνται εκεί τα όποια αμυντικά αντανακλαστικά.
Βέβαια, αν έβλεπε κανείς από μια μεριά από που ακούω εγώ και πόσα ξόδεψα για την απόκτηση των - μεταχειρισμένων - μηχανημάτων αυτών (το νούμερο είναι με το ζόρι τετραψήφιο, και για καλώδια δεν έδωσα ούτε 10 ευρώ το μέτρο, έτσι πληροφοριακά!) και πώς εξελίχθηκε η συζήτηση εδώ και κατηγοριοποίηθηκα πάραυτα μαζί με αυτούς...τους ποζεράδες με τα πανάκριβα καλώδια και τις μαγικές πέτρες πάνω στους ενισχυτές, ή θεωρήθηκα "παλιός" του χώρου με χρονίζοντα απωθημένα εναντίον συγκεκριμένων μελών, θα το διασκέδαζε αφάνταστα! Εγώ σίγουρα το απολαμβάνω, γιατί βλέπει κανείς και την κλεισούρα και την ναφθαλίνη κάθε κλειστού χώρου χομπιστών, τα ζητήματα που τους χωρίζουν σε στρατόπεδα, τις αυτόκλητες ηγεσίες, τις στρατιές των οπαδών που άγονται και φέρονται: γενικώς τίποτα το πρωτότυπο, αφόρητη μπαναλιτέ, τα φαινόμενα αυτά αναπαράγουνται παντού, είτε στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ πας είτε σε φόρουμ για τα subaru.
Πάντως, σιγά τα βαθιά νερά της επιστήμης ρε σεις, τα τάργκετ κερβς και τα TR60 και τα μετρητικά γκατζετάκια του κάθε επίδοξου μικρού floydtoole-άκια, που αδυνατούν να κατανοήσουν οι αδαείς και αστοιχειώτοι. Χαλαρώστε λίγο! Επίσης, έχει ακούσει κανείς τίποτα για κάποιους που τους αρέσουν παραγωγές που τεχνικά είναι λανθασμένες ή γουστάρουν να ακούν diy κασέτες με το κάθε απίθανο black metal συγκρότητα που βγήκε στα 90's (ιιιιι, μέγιστη ασέβεια σε φόρουμ αφιερωμένο αποκλειστικά στην υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής); Πηγαίντε και πείτε τους ότι δεν ακούνε καλά τα παιδιά, ας αγοράσουν 16-κάναλο να ακούνε τους Νεκρομπούρμπουρουμ σε 360 ιμέρσιβ κατάσταση να 'ούμε, αφού είναι one solution fits all.
Το Raw Power των Stooges είναι καλή παραγωγή, ας πούμε; Ποιό σύστημα οικιακής αναπαραγωγής θα αναδείκνυε αυτό το χάλι και προς ποιά κατεύθυνση; Σύμφωνοι, το κανονιστικό ιδεώδες είναι η οικιακή αναπαραγωγή να πλησιάζει όσο εγγύτερα γίνεται σε αυτό που έφτιαξε ο παραγωγός κατά το τελικό μάστερινγκ, κατανοητό, σεβαστό και άγιο. Κάποτε όμως υπήρχε μια πανκ αισθητική και στο audio, ρε διάολε, τώρα τι έγιναν όλα αυτά, όλοι προγκρεσιβάδες γίνανε; Όλη αυτή η επέλαση του τεχνοκρατικού, επιστημονικού υλισμού σε όλους τους τομείς, τι αναβαθμισμένη τυρρανία, θέε μου! Είχε δίκαιο ο Jacobsen, όταν προειδοποιούσε ότι η αθεϊα θα ζητήσει πολύ περισσότερα από τους ανθρώπους απ' ό,τι αποπειράθηκε ποτέ ο χριστιανισμός.
- ο χριστιανισμός γ@μησε τους ανθρώπους από όλες τις πλευρές, αναθεώρησε, μην σε πάρει ο διάολος. - δίνεις επιχειρήματα του κ@λου, στους χειρότερους της ράτσας μας.Είχε δίκαιο ο Jacobsen, όταν προειδοποιούσε ότι η αθεϊα θα ζητήσει πολύ περισσότερα από τους ανθρώπους απ' ό,τι αποπειράθηκε ποτέ ο χριστιανισμός.