Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.192
Α! μπαινουν και ξαπλωτα, για να μοιαζουν με τα 310 ;-)
Α, δε το ήξερα!

Τότε ναι, χτυπήστε από ένα κι είστε ομαδικά άρχοντες!

Το 50-αρι δικαίως παρέμεινε το αγαπημένο ηχείο του ιδρυτή της atc... Κορυφαίο μόνιτορ, τι να λέμε τώρα...
[DOUBLEPOST=1564510334][/DOUBLEPOST]
- δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, τις ταινίες τις βλέπω από ένα monitor dell 27ρι, και δυο Q acoustics 2010 - και είμαι πλήρης.

- τόσο χρόνια, αν μου έκανε κλικ, θα το είχα κάνει.
Καλομελέτα κι έρχεται.
Αν στήσεις πολυκάναλο ήχο, είναι μονόδρομος.
Να δεις ένα μουσικό μπλου Ρέι βρε αδερφέ, μια συναυλία, τον Ρογήρο, τους κραφτγουερκ, τον Ρόκυ, τον Κόναν το βάρβαρο, το Τζουράσικ παρκ (που έχει εξαιρετική ηχογράφηση στις μουσικές του) και την ιστορία του τυφλού πιανίστα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.477
Τα pro μπαινουν και ξαπλωτα, τα hifi οχι.

Την αγγελια την εχω δει και γω και προφανως ψηνομαι αλλα ειναι αρκετα ακριβα. Ασε που θα πρεπει να στειλω και αυτα στο εργοστασιο για αλλαγη tweeter για να ταιριαζουν με ταλλα. Εχει βαλει αυστηρες προδιαγραφες ο ηαρ. Και μετα, που θα βρω αλλα τουλαχιστον εξι π.χ. 20αρια; Με το νεο tweeter; Ιμποσιμπλ!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.766
20αρια για surround και είσαι οκ.
[DOUBLEPOST=1564510907][/DOUBLEPOST]
Τα pro μπαινουν και ξαπλωτα, τα hifi οχι
Κατάλαβα, ξεβιδώνεις το τουίτερ και το βάζεις στην αλλη υποδοχή ;)

Y

Yiannis_B

Guest
20αρια για surround και είσαι οκ.
- αυτά είναι μεγαλύτερα τέρατα από τα 50ρια, στην απορρόφηση ισχύος - αναβόσβηναν τα κόκκινα led προστασίας του 4BSST2, που σημαίνει ότι στα 6 Ohms, τραβούσαν στιγμιαία πάνω από 400 watts....

- μου κάνει εντύπωση, που κανένας δεν ρώτησε, πως θα τα οδηγήσω όλα αυτά...:laugh:

Αν θελεις τον καλυτεροτερο ηχο της φιρμας, απο 50 και πανω.
- κατά την γνώμη μου, το 20ρι είναι το entry point. - απίστευτο, αν το οδηγήσεις σωστά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.192
Η τιμή στην αγγελία είναι καλή.
Νομίζω πως θα βολευτειτε αμφότεροι.
Πάτε να τα δείτε, συζητηστε το με τον πωλητή, μια τέτοια μπροστινή 3-αδα και στους δυο σας θα τη ζηλεψω και γω κάργα... Και όπως λέει ο ντιμιφουτ, τα 20-αρια στα πλάγια κι είστε άρχοντες.

Άρχοντες ..

Φιούζιον για τα 20-αρια. Θα τα κάνουν φέτες με λίγα λεφτά. Ένα κιλοβάτ βγάζει το μεγάλο φιούζιον με πολύ προσιτό κόστος.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.477
Ε, και αρκετα χιλιαρικα ακομη για ενα τρινοφ, κλπ. Ωραιο σεναριο παιδες, με χαρα μου να το υλοποιησει ο Γιαννης ή καποιο αλλο παληκαρι. Εγω θα συνεχισω να παιζω με τα κουβαδακια μου, να περναει η ωρα.

Y

Yiannis_B

Guest
Ε, και αρκετα χιλιαρικα ακομη για ενα τρινοφ, κλπ. Ωραιο σεναριο παιδες, με χαρα μου να το υλοποιησει ο Γιαννης ή καποιο αλλο παληκαρι. Εγω θα συνεχισω να παιζω με τα κουβαδακια μου, να περναει η ωρα.
- θα τα πάρω μόνος μου ρε, και θα βάλω το άλλο να κρέμεται από το ταβάνι. :rolleyes:

:laugh::geek::fuckyou:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.192
Αυτό στην αγγελία πάντως, δε βλέπω να έχει δυνατότητα οριζόντιας τοποθέτησης.

Ένα καινούριο ζευγάρι πρέπει να είναι κοντά στα διπλά λεφτά όμως..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.497
black metal συγκρότητα
ξεμεινες απο παραδειγματα ?
Κάποτε όμως υπήρχε μια πανκ αισθητική και στο audio
.. για ονομα .. τι σχεση εχει το πανκ (ακομα και ως αισθητικη-μην μπλεξουμε την αντι-πολιτικη επεκταση) με ολα αυτα που γραφονται εδω ?
..γιατι υπαρχει πανκ αισθητικη εξω?
Δεν ειναι παραδειγμα το πανκ, ειναι αντι-παραδειγμα και ειναι αντι-μουσικη.
καλητερα ανοιξε αλλο νημα.

Y

Yiannis_B

Guest
- δεν γνωρίζω - ο dapost το ανέφερε. - δεν με πολυνοιάζει όμως, εξήγησα γιατί.

- το κόβω, σου χαλάω το νήμα, τέλος από μένα.

- αφήσαμε τον in girum imus nocte, να γράφει, χωρίς ένα σχόλιο της προκοπής....:rolleyes:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.477

Ένα καινούριο ζευγάρι πρέπει να είναι κοντά στα διπλά λεφτά όμως..
Ειπαμε, τα προ στριβουν. Τα hifi οχι. Στη σειρα hifi υπαρχει κανονικο κεντρικο, πολυ ακριβο επισης.

Και επειδη μου φαινεται οτι τα παρακατηγορω οτι ειναι ακριβα και δε θα μου ξαναμιλησει ο Θεμης, να πω οτι η τιμη τους δικαιολογειται απολυτα απο το φουλ made in UK και γενικοτερα απο την ποιοτητα, την υποστηριξη και τοbrand name. Συν οτι εχουν καλη μεταπωληση. Απλα για μενα ειναι ακριβα.

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Πολύ συγκινητική ομολογουμένως αυτή η σχηματική αντιπαράθεση πεφωτισμένης ιντελιγκέντσιας του audio αφενός και τεχνολογικά αναλφάβητης πλέμπας που μέχρι Άννα Δρούζα φτάνει το μυαλουδάκι της! Ας υπενθυμιστεί μόνο ότι άμοιροι ρηχών ψυχολογικών ερμηνειών δεν είστε και οι ίδιοι όταν προσπαθείτε να εκλογικεύσετε π.χ. το πώς μπορεί σε κάποιον να αρέσει η λάμπα όταν έχει τόσες κακές μετρήσεις, ή όταν γίνεται δεκτή αξιωματικά η αυθαίρετη γενίκευση ότι για να τσινάει κανείς με το πολυκάναλο μάλλον δικάναλος χαϊεντάς που ξόδεψε μία περιουσία είναι και, άρα, ενεργοποιούνται εκεί τα όποια αμυντικά αντανακλαστικά.

Βέβαια, αν έβλεπε κανείς από μια μεριά από που ακούω εγώ και πόσα ξόδεψα για την απόκτηση των - μεταχειρισμένων - μηχανημάτων αυτών (το νούμερο είναι με το ζόρι τετραψήφιο, και για καλώδια δεν έδωσα ούτε 10 ευρώ το μέτρο, έτσι πληροφοριακά!) και πώς εξελίχθηκε η συζήτηση εδώ και κατηγοριοποίηθηκα πάραυτα μαζί με αυτούς...τους ποζεράδες με τα πανάκριβα καλώδια και τις μαγικές πέτρες πάνω στους ενισχυτές, ή θεωρήθηκα "παλιός" του χώρου με χρονίζοντα απωθημένα εναντίον συγκεκριμένων μελών, θα το διασκέδαζε αφάνταστα! Εγώ σίγουρα το απολαμβάνω, γιατί βλέπει κανείς και την κλεισούρα και την ναφθαλίνη κάθε κλειστού χώρου χομπιστών, τα ζητήματα που τους χωρίζουν σε στρατόπεδα, τις αυτόκλητες ηγεσίες, τις στρατιές των οπαδών που άγονται και φέρονται: γενικώς τίποτα το πρωτότυπο, αφόρητη μπαναλιτέ, τα φαινόμενα αυτά αναπαράγουνται παντού, είτε στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ πας είτε σε φόρουμ για τα subaru.

Πάντως, σιγά τα βαθιά νερά της επιστήμης ρε σεις, τα τάργκετ κερβς και τα TR60 και τα μετρητικά γκατζετάκια του κάθε επίδοξου μικρού floydtoole-άκια, που αδυνατούν να κατανοήσουν οι αδαείς και αστοιχειώτοι. Χαλαρώστε λίγο! Επίσης, έχει ακούσει κανείς τίποτα για κάποιους που τους αρέσουν παραγωγές που τεχνικά είναι λανθασμένες ή γουστάρουν να ακούν diy κασέτες με το κάθε απίθανο black metal συγκρότητα που βγήκε στα 90's (ιιιιι, μέγιστη ασέβεια σε φόρουμ αφιερωμένο αποκλειστικά στην υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής); Πηγαίντε και πείτε τους ότι δεν ακούνε καλά τα παιδιά, ας αγοράσουν 16-κάναλο να ακούνε τους Νεκρομπούρμπουρουμ σε 360 ιμέρσιβ κατάσταση να 'ούμε, αφού είναι one solution fits all.

Το Raw Power των Stooges είναι καλή παραγωγή, ας πούμε; Ποιό σύστημα οικιακής αναπαραγωγής θα αναδείκνυε αυτό το χάλι και προς ποιά κατεύθυνση; Σύμφωνοι, το κανονιστικό ιδεώδες είναι η οικιακή αναπαραγωγή να πλησιάζει όσο εγγύτερα γίνεται σε αυτό που έφτιαξε ο παραγωγός κατά το τελικό μάστερινγκ, κατανοητό, σεβαστό και άγιο. Κάποτε όμως υπήρχε μια πανκ αισθητική και στο audio, ρε διάολε, τώρα τι έγιναν όλα αυτά, όλοι προγκρεσιβάδες γίνανε; Όλη αυτή η επέλαση του τεχνοκρατικού, επιστημονικού υλισμού σε όλους τους τομείς, τι αναβαθμισμένη τυρρανία, θέε μου! Είχε δίκαιο ο Jacobsen, όταν προειδοποιούσε ότι η αθεϊα θα ζητήσει πολύ περισσότερα από τους ανθρώπους απ' ό,τι αποπειράθηκε ποτέ ο χριστιανισμός.
- όταν ακούω κακές παραγωγές, τα κάνω π@υτάνα όλα στο eq.

- PS.
Είχε δίκαιο ο Jacobsen, όταν προειδοποιούσε ότι η αθεϊα θα ζητήσει πολύ περισσότερα από τους ανθρώπους απ' ό,τι αποπειράθηκε ποτέ ο χριστιανισμός.
- ο χριστιανισμός γ@μησε τους ανθρώπους από όλες τις πλευρές, αναθεώρησε, μην σε πάρει ο διάολος. - δίνεις επιχειρήματα του κ@λου, στους χειρότερους της ράτσας μας. :mad:

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ