Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
1.573
Ηταν εκεινη η ομορφη εποχη που κυκλοφορουσαν δεινοσαυροι στην γη και που οι εκκθεσεις Hi Fi γινονουσαν στο Hilton, μεγαλο γεγονος για τους μουσικοφιλους της τοτε εποχης. Πηγα λοιπον και οταν εφτασα στο περιπτερο της Technics μου λεει ο εισαγωγεας που ειναι φιλος και συντοπιτης μου μαζι με τον διευθυντη τεχνικου να παμε να φαμε, οταν τους ειπα πως εχω ηδη φαει μου λενε καθισε λοιπον στο περιπτερο μαζι με τα δυο αλλα παιδια μπας και ελθει κανενας περιεργος να του πεις εσυ οτι θελει.

Στην εκθεση ειχε ελθει το θηριωδες Technics SL 1000 MK ? ( ? = Δεν θυμαμαι) οπως και το Technics 9900 US.

Ηταν η εποχη που η Nakamichi μεσουρανουσε στα decks και το Technics 9900 US ηταν ενας σοβαρος διεκδικητης. Ξαφνου νασου ενας συντακτης γνωστου περιοδικου τον οποιον μου εκαναν πασα τα παιδια.

Φτασαμε στο Technics 9900 US του εξηγησα οτι παρ' οτι ειναι δυο κομματια ειναι deck με αυτον να επιμενει οτι ειναι ενα Deck και το αλλο κομματι προενισχυτης καποιου τελικου.

Ειναι λογικο να μην εχει ξαναδει κατι σαν το Technics 9900 US μιας και ηλθε φρεσκο απο Ιαπωνια για την εκθεση αλλα ηταν παραλογη η επιμονη του σε κατι που δεν ειχε ιδεα.

Technics 9900.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.324
Δεν διαβάζετε stereophile? Τον guru του παραδοσιακού δικάναλου Herb Reichert?
And, surprise, surprise: When Kal switched to a stereo file of the same recording, mono-loving Herb clearly preferred the 5.3 channel rendition.

Reaction score
4.158
Δεν νομιζω να ειχε την ιδια αποψη ο Marlboro αν ειχε ακουσει πχ το πολυκαναλο του Ear η καποιο αλλο εξ ισου προσεγμενο σε αυτα τα θεματα.
Και που ξέρεις τι έχω ακούσει; Υπάρχουν στην Αττική κορυφαία δικάναλα και πολυκάναλα συστήματα. Μπορεί να το επιβαιβεβαιώσουν οι εδώ καλιμπράτορες.
Απάντηση πάντως ακόμα δεν έδωσαν κάποιοι, στην live ορχήστρα ακούμε stereo ή πολυκάναλα;
Σε αναμονή ..

Reaction score
2.156
Και που ξέρεις τι έχω ακούσει; Υπάρχουν στην Αττική κορυφαία δικάναλα και πολυκάναλα συστήματα. Μπορεί να το επιβαιβεβαιώσουν οι εδώ καλιμπράτορες.
Απάντηση πάντως ακόμα δεν έδωσαν κάποιοι, στην live ορχήστρα ακούμε stereo ή πολυκάναλα;
Σε αναμονή ..
Ειχε καποιο απο αυτα που ακουσες 11 ολοιδια ηχεια, τουλαχιστον 4 sealed subs και χωρο/στησιμο χωρις σοβαρα/βασικα προβληματα? Οι καλιμπρατορες κανουν τη δουλεια τους και η δουλεια τους δεν ειναι να κακολογουν τα συστηματα των πελατων τους η να διαλλαλουν τις ατελειες τους στα φορουμ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.575
Ειχε καποιο απο αυτα που ακουσες 11 ολοιδια ηχεια, τουλαχιστον 4 sealed subs και χωρο/στησιμο χωρις σοβαρα/βασικα προβληματα? Οι καλιμπρατορες κανουν τη δουλεια τους και η δουλεια τους δεν ειναι να κακολογουν τα συστηματα των πελατων τους η να διαλλαλουν τις ατελειες τους στα φορουμ.
καλά μη δίνεις σημασία...δεν τον βάζει και κανένας σοβαρός σπίτι του

κάποτε είχε φτιάξει ένα προφίλ(από τα άπειρα που έχει) και έλεγε ότι έκανε ακρόαση σε ΜΕ Geithain

φιδόλαδα και άγιος ο θεός για να πουλάει εφέ σε μέλη

Reaction score
9.026
Σε αναμονή ..
Πολύ δύσκολη ερώτηση, τι να σε πω :lolsign:

Αυτό που ακούς είναι ένας συνδυασμός αμεσης κσι έμμεσης και οι χώροι αυτοί έχουν την δική τους ακουστική σφραγίδα. Βάλε το μυαλουδακι σου τώρα σε λειτουργία και αναρωτήσου με ποιο φόρμα και την κατάλληλη τοποθέτηση δέσμης μικροφώνων αποτυπώνεται το πραγματικό γεγονός καλύτερα / πιο ρεαλιστικά

Reaction score
1.501
Δεν διαβάζετε stereophile? Τον guru του παραδοσιακού δικάναλου Herb Reichert?
And, surprise, surprise: When Kal switched to a stereo file of the same recording, mono-loving Herb clearly preferred the 5.3 channel rendition.
Αυτό όντως είναι πρωτότυπο… Δεν χρησιμοποίησε πέντε ίδια ηχεία . Τα LCR ήταν τα blade 2 meta αλλά τα πλαϊνά τα ls60

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.324
Αυτό όντως είναι πρωτότυπο… Δεν χρησιμοποίησε πέντε ίδια ηχεία . Τα LCR ήταν τα blade 2 meta αλλά τα πλαϊνά τα ls60
Έχουν παρόμοιο spinorama.
Οπότε αν η απόσταση των πλαϊνών στον συγκεκριμένο χώρο είναι μικρότερη, ή αν δεν υπάρχουν τα χρήματα για δύο ακόμα blade 2 meta, είναι αποδεκτός συμβιβασμός.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti