Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
11.556
Απ'την μια πλευρά είναι πιο αργός κι απ'την καθυστέρηση, κι απ'την άλλη πλευρά είναι έλα παππού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά.

Και δεν είναι ο μόνος. Κάνουν τιμ.🤪

Δε γμείς, σλόου δι γκάμπατζ.
Τουλάχιστον αυτός δεν είναι με τους άλλους. Είναι με εμάς.
Δεν πετάγεσαι μία στο kratos πολύμπριζο να σου πέσουν τα μαλλιά από αυτά που γράφονται για την παραλληλία των πριζών μέσα στα πολύμπριζα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.925
Δεν πετάγεσαι μία στο kratos πολύμπριζο να σου πέσουν τα μαλλιά από αυτά που γράφονται για την παραλληλία των πριζών μέσα στα πολύμπριζα;
Όχι, ευχαριστώ, προσέχω την κόμη μου, τις έχω (τις λίγες τρίχες μου) στα ώπα ώπα.

Κι αυτά εδώ με σχετική δυσκολία τα διαβάζω, έχω κάτι βιολογικά υγρά έτοιμα (σιελο) να ρίξω στον επίδοξο βιολόγο των δειγματοληψιών, να του πω "φτου σου παλικάρι μου, τι ωραία που τα λες, μι φτιάνς".

Reaction score
703
Όχι, ευχαριστώ, προσέχω την κόμη μου, τις έχω (τις λίγες τρίχες μου) στα ώπα ώπα.

Κι αυτά εδώ με σχετική δυσκολία τα διαβάζω, έχω κάτι βιολογικά υγρά έτοιμα (σιελο) να ρίξω στον επίδοξο βιολόγο των δειγματοληψιών, να του πω "φτου σου παλικάρι μου, τι ωραία που τα λες, μι φτιάνς".
Γιατι καλε? ελα και απο εκει....μια ωραια παρεα ειμαστε......μας σνομπαρεις? :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.652
Members
38.356
Νεότερο μέλος
Konpap