Most visitors online was 2970 , on 22 Feb 2025
Το 'χει η μοίρα μου...Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!
Στο νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η ΕΜΥ ενημερώνει ότι το προηγούμενο δελτίο που είχε εκδοθεί στις 25 Ιουλίου παραμένει σε ισχύ, κάνοντας λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους για τις επόμενες ημέρες.
Το νέο δελτίο αναφέρει ότι τις επόμενες ημέρες θα επηρεαστούν:
1. Το Σάββατο (28-07-18) Πιθανόν κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.
2. Την Κυριακή (29-07-18) Κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος
3. Τη Δευτέρα (30-07-18) και την Τρίτη (31-07-18) Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.
http://www.news247.gr/kairos/kairos...s-poy-tha-chtypisei-i-kakokairia.6636787.html
G@βλα είναι!Αν πω ότι αρχίζει να μου αρέσει;...![]()