- Reaction score
- 21.762
Ναι, όπως το καλοκαίρι, που θερμοκρασίες 32 και 33 και 34 βαθμών τις βαφτίζουν ακραίες.Τέτοια απάτη με τις προειδοποιήσεις δεν έχω ξαναζήσει...
Ναι, όπως το καλοκαίρι, που θερμοκρασίες 32 και 33 και 34 βαθμών τις βαφτίζουν ακραίες.Τέτοια απάτη με τις προειδοποιήσεις δεν έχω ξαναζήσει...
Φρεάτιο έξω ακριβώς απ' το Καλλιμάρμαρο τουλάχιστον απ' το 2009:παλιότερα μου έτυχε περίπτωση να περνάω μπροστά από το Καλλιμάρμαρο υπό μέτρια βροχή, και έψαχνα να δω πού είναι οι υπόνομοι των ομβρίων, που δεν υπάρχουν εκεί. Σωστά θυμάμαι;
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΕΜΥ, Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΕΜΥ, Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Γενική Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας, Αττικής, Θεσσαλονίκης. Δελτία Καιρού, Πρόγνωση Ναυτιλίας, Προειδοποιήσεις Θυελλωδών Ανέμων Ανατολικής Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας. Προγνωστικοί Χάρτες και Προγνωστικά Προϊόνταwww.emy.gr
Κανεις δεν προκειται να ασχοληθει αν ζημειωνει αλλους ειδικα αν κανει το κεφι του με τα λεφτα των αλλων και μαλιστα απο μονιμη θεση.Προχθες με καλεσαν στην εφορια Βολου δια υποθεσην μου και απ την ζεστη με ανοιχτα τα παραθυρα μου ερχοταν να μεινω με το σωβρακο.Αν και μαλλον θα μεινω για αλλο λογο.Προσωπικά αν είχα κάποιο event θα τους έκανα μήνυση για διαφύγοντα κέρδη.
Τρόμαζαν τον κόσμο ότι το ΣΚ θα ερχόταν ο Αρμαγεδδών.
Αντ' αυτού παραλίγο να είχαμε μόνο δύο ψιχάλες στην Αττική.
Και το χειρότερο όλων; υπάρχουν site που διέγραψαν τα άρθρα τους που προειδοποιούσαν για χαλασμό από την κακοκαιρία.
Τόσο υποκριτές.