- Reaction score
- 137.247
Και λίγα πράγματα ακόμα. Πως νομίζετε πως περπατάτε σε Σκανδιναβία, Ρωσία και αλλού το χειμώνα; Κλειδωμένοι στα σπίτια τους είναι ή μετακινούνται μόνο με αυτοκίνητα τόσους μήνες; Ή είναι στα νοσοκομεία με κατάγματα; Άσε που οι γυναίκες φοράνε ψηλά τακούνια.
Πάντως στο New Jersey που έχω γνωστούς ΠΡΕΠΕΙ να έχεις φροντίσει να είναι καθαρό το κομμάτι σου στο πεζοδρόμιο. Ο συμπέθερος ρίχνει απίστευτο φτυάρισμα κάθε χρόνο που πάει να τους δει.Και λίγα πράγματα ακόμα. Πως νομίζετε πως περπατάτε σε Σκανδιναβία, Ρωσία και αλλού το χειμώνα; Κλειδωμένοι στα σπίτια τους είναι ή μετακινούνται μόνο με αυτοκίνητα τόσους μήνες; Ή είναι στα νοσοκομεία με κατάγματα; Άσε που οι γυναίκες φοράνε ψηλά τακούνια.
Τους υαλοκαθαριστήρες τους σηκώνουμε , όταν περιμένουμε χιονόπτωση , για την περίπτωση που έχει πολύ χιόνι το παρμπρίζ και τους ενεργοποιήσουμε κατά λάθος τότε η αντίσταση του χιονιού που είναι πολύ μεγάλη ή θα τους σπάσει ή θα στραβώσει ο μηχανισμός.Αυτό με τους υαλοκαθαριστηρες ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχω "χασει" αυτοκίνητο κάτω από 2+ μέτρα χιόνι και όταν το καθάρισα δεν είχε σημάδι. Έχει σπάσει σε κανέναν υαλοκαθαριστηρας;
Κι εμένα βρίσκει, αλλά έχει λίγο τζόγο, τον τραβάω ελαφρώς με το χέρι να έρθει λίγο πιο πάνω και μετά χωράει. Όχι δυνατά να τον σπάσεις.Στην "μαούνα" ανακάλυψα ότι δεν σηκώνεται, βρίσκει το μπράτσο στο καπώ.
Γουγλάρω που λέτε κι εγώ να δω τ'ειν' τούτο, πάνω πάνω στη σελίδα ''Άκης Πετρετζ.. μπομπότα γλυκιά με σταφίδ.. '' (έκλεισα τη σελίδα, δεν έμαθα ποτέ)Θα βάλω και την μομποτα μέσα
Μπομπότα έτρωγαν στην κατοχή (αν ήταν τυχεροί) αντί για ψωμί που δεν είχαν....Γουγλάρω που λέτε κι εγώ να δω τ'ειν' τούτο, πάνω πάνω στη σελίδα ''Άκης Πετρετζ.. μπομπότα γλυκιά με σταφίδ.. '' (έκλεισα τη σελίδα, δεν έμαθα ποτέ)