- Reaction score
- 232
Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα σε φλοκάτη και βελετζα;Κι εσυ Βελέντζα λες τη φλοκάτη?
Για να μην πω για κάπα από τραγομαλο!!!!!! Εκεί να δεις γελιο
Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα σε φλοκάτη και βελετζα;Κι εσυ Βελέντζα λες τη φλοκάτη?
Γελάω ακόμα.
Γελάω ακόμα.
Ο μπάρμπας μου θα σας πει καλητερο καιρό μιας και τα ημερομηνία τα έχει για πλάκα.
Αυτό το λα νινα είναι μια ωραία εργασία για να πάρεις το μεταπτυχιακό σου στην μετεωρολογια και μέχρι εκεί.
Κανένας σοβαρός μετ/γος δεν θα σου πει τι καιρο θα κάνει μετά από 10 μέρες.
ουτε για πλακα ,δεν θα ελεγε ενας σοβαρος μετ/γος οτι το παραπανω που διαβασαμε θα ειναι η εξελιξη του καιρου για μερικους μηνες μετα.Μακροπρόθεμα είναι δύσκολο να γίνουν ακριβείς προβλέψεις για συγκεκριμένες τοποθεσίες, μπορεί όμως να γίνει εκτίμηση της γενικής κατεύθυνσης του καιρού.
για να καταλάβεις ο κοσμάκης τι μοντέλα είναι αυτα,τον Όλυμπο τον έχουνε εισαγάγει στο προγνωστικό μοντελο σαν ένα λόφο με ύψος 300 μέτρα,προκειμένου να είναι λιγότερες οι πράξεις που θα κάνει ο υπολογιστης που θα μας "βγαλει" την πρόγνωση.Οι μετεωρολόγοι χρησιμοποιούν εξελιγμένα μοντέλα πρόβλεψης βασισμένα σε τεράστιες ποσότητες δεδομένων και μαθηματικές εξισώσεις που περιγράφουν τη δυναμική της ατμόσφαιρας.
ουτε για πλακα ,δεν θα ελεγε ενας σοβαρος μετ/γος οτι το παραπανω που διαβασαμε θα ειναι η εξελιξη του καιρου για μερικους μηνες μετα.
Πιστεψε με,μετα σπο 29 χρονια σε τουτη την δουλεια,έχουν δει τα μάτια μου ............!!!!!!!!!!!!.
για να καταλάβεις ο κοσμάκης τι μοντέλα είναι αυτα,τον Όλυμπο τον έχουνε εισαγάγει στο προγνωστικό μοντελο σαν ένα λόφο με ύψος 300 μέτρα,προκειμένου να είναι λιγότερες οι πράξεις που θα κάνει ο υπολογιστης που θα μας "βγαλει" την πρόγνωση.
Διαφορετικά ο υπολογιστής θα κλατάρει κσι πρόγνωση.....γιοκ.
Πάντα φιλικά τα γράφω ολλα
Το ύψος του Ολύμπου σαν 300 μέτρα,δεν είναι γκρικ πατέντε.Δεν αμφιβάλλω για την ελληνική πραγματικότητα. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που κράζουν τις "θεαματικές" προβλέψεις που διαβάζουμε κατά καιρούς. Τα σοβαρά μοντέλα όμως βασίζονται σε υπηρεσίες του εξωτερικού και γίνονται διασταυρώσεις, κυρίως όταν μιλάμε για φαινόμενα όπως το El Niño.
Ναι αλλά σέ τάξη ΑΒ , ενώ Αθήνα 79% σέ τάξη ΑΘεσσαλονίκη, 179%.