Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.879
Απάντηση: Ο προβολέας του συν-συντονιστή
Πω ρε φούστη μου..κι εδώ για τζι-βι-σι μιλάνε;![Thumbsdown :thumbsdown: :thumbsdown:](/forum/images/smilies/basic/thumbsdown.png)
Πω ρε φούστη μου..κι εδώ για τζι-βι-σι μιλάνε;
![Thumbsdown :thumbsdown: :thumbsdown:](/forum/images/smilies/basic/thumbsdown.png)
Κόκκινες-μαύρες δεν είναι?
Έτσι τις δείχνει ο JVC??????Κόκκινες-μαύρες δεν είναι?
gamoto......ουτε στην οδοντιατρο δεν μπορουμε να παμε.!!!!!
....ποιος πηρε τον τζιβι βρε..?
Τον πήρε ο φίλος μου που τον φωνάζω Μ.....
Πάλι σε λάθος γιατρό πήγες....στον οφθαλμίατρο έπρεπε να παςgamoto......ουτε στην οδοντιατρο δεν μπορουμε να παμε.!!!!!
....ποιος πηρε τον τζιβι βρε..?
εισαι μια παστρικια Κρητικια εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κύριε συν-συντονιστά,αρκετά με τον '55άρι'....σου έχω νέα(κάνε μου special τιμή,μήπως και τον ξεφορτωθείς...
)
ΝΕΟΙ JVC 2014
''Σιγά σιγά αρχίζουν να διαρρέουν φήμες για τα επερχόμενα μοντέλα του φετινού χειμώνα.
Τα νέα μοντέλα της JVC θα δέχονται σήματα με native ανάλυση 4K (3840Χ2160) και θα υποστηρίζουν συχνότητες 30HZ και 60HZ με την χρήση απλού καλωδίου HDMI 1.4 αλλά με δύο από αυτά.
Το σίγουρο είναι ότι το contrast αλλά και η δυναμική περιοχή θα έχει αυξηθεί.
Το MPC θα είναι νέο δεύτερης γενιάς.
Νέο Clear Motion Drive.
Υποστήριξη xvColor για 4K input.
Νέας γενιάς D-ILA Chip.
2 Μνήμες στο Pixel Adjustment.
Auto Calibration σε σειρές πάνω από την 3xxxxx.
Νέα εφαρμογή για Smartphone.''
Όλα αυτά από τον Μανώλη Καστρουνή,φυσικά
http://www.perfectimage.gr/2013/08/16/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B9-jvc-2014/
Ξεκίνα να μαζεύεις!Κύριε συν-συντονιστά,αρκετά με τον '55άρι'....σου έχω νέα(κάνε μου special τιμή,μήπως και τον ξεφορτωθείς...
)
ΝΕΟΙ JVC 2014
Μη του τον δωσεις, για τιμωρια επειδη μας ΤΑ εσουρε αρκετα καιρο τωρα για τους JVC!!!Ξεκίνα να μαζεύεις!![]()
Στάθη, είναι καλό παιδί μωρέ! Αρκετά υπέφερε με τον benq και τον Κεφάλα! Του αξίζει να πάρει τον προβολέα της χρονιάς.Μη του τον δωσεις, για τιμωρια επειδη μας ΤΑ εσουρε αρκετα καιρο τωρα για τους JVC!!!![]()
Ε τοτε ενταξει!Στάθη, είναι καλό παιδί μωρέ! Αρκετά υπέφερε με τον benq και τον Κεφάλα! Του αξίζει να πάρει τον προβολέα της χρονιάς.![]()