Ο τελευταίος επιζών - The condemned ( 2007)

Reaction score
59
Ο τελευταίος επιζών - The condemned ( 2007)

http://www.watchthemdielive.com/

O Τζακ, ένας θανατοποινίτης, πείθεται από έναν τηλεοπτικό παραγωγό να λάβει μέρος σε ένα ριάλιτι σόου.

Έτσι μεταφέρεται σε ένα απομονωμένο νησί όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλους δέκα θανατοποινίτες.

,
,

Ένα παιχνίδι επιβίωσης και αλληλοεξοντώσης ξεκινάει, στο οποίο ο τελευταίος επιζών θα κερδίσει την ελευθερία του.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Reaction score
0
Και μονο ενας πρεπει να ειναι ο νικητης, και το επαθλο ειναι η ελευθερια του, φανταζεστε τι εχει να γινει.... και ειναι και ενα παντρεμενο ζευγαρι που συμμετεχει στο ριαλιτι σοου, ρε αυτα τα ριαλιτι σοου ολα για την τηλεθεαση.:-D

Reaction score
50
Η υπόθεση πάντως μου θυμίζει μια ιαπωνική ταινία (Battle Royal ή κάπως έτσι) με λίγο πιο... αρρωστημένο σενάριο. Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον (κλισέ!) διεξάγεται ένα ριάλιτι με μαθητές σχολίου (που συμμετέχουν χωρίς τη θέλησή τους). Τους αφήνουν σ' ένα νησί και σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο πρέπει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο, μέχρι να μείνει μόνο ένας, ο οποίος και τη γλυτώνει. Υπόψην δεν μπορούν να τη σκαπουλάρουν γιατί τους έχουν περάσει στο λαιμό ένα περιλαίμιο το οποίο αφενώς δρα ως εντοπιστής της θέσης του εκάστοτε μαθητή, αφετέρου μπορεί να εκραγεί (σκοτώνοντας αυτόν που το φοράει) μέσω τηλεχειρισμού. Όποιος παραβιάσει συγκεκριμένους κανόνες... σκάει το περιλαίμιο. Αν δε μείνει μόνο ένας στο τέλος... τους σκοτώνουν όλους. Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Η υπόθεση πάντως μου θυμίζει μια ιαπωνική ταινία (Battle Royal ή κάπως έτσι)
:cool_4: :cool_4: Battle Royale... Εξαιρετική... Συνιστάται θερμά σε όσους δεν την έχουν δει!

Για να πω και την κακία μου, θα σας βάλω ένα αινιγματάκι. Ένας Αμερικανός κι ένας Απωανατολίτης φτιάχνουν από ένα θρίλερ τρόμου/αγωνίας με παρόμοιο θέμα. Ποιανού η ταινία θα βλέπεται? :happy_9:

Reaction score
59
Φυσικα 100% την απωανατολιτικη εκδοχη αν θελετε τρομο πραγματικο κι οχι νεροβραστα remakes !!!

p.s.

To BATTLE ΡΟYALE εχει και δευτερο μερος εξισου καλο με το πρωτο !!!

Battle Royale 2: Requiem

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent