Πρόβλημα με InFocus IN119BB - μώβ PowerLED

Reaction score
27
Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου βιντεοπροβολέα, InFocus IN119BB.

Είναι εκτός εγγύησης πλέον, χωρίς να έχει γίνει ιδιάιτερη χρήση ωστόσο, ίσως και ελάχιστες ώρες.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πώς δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον προβολέα.

Από τα 3 status leds, ανάβει το Power LED μώβ. Καμία ενέργεια στο τηλεχειριστήριο ή στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο του προβολέα δεν τον θέτει σε λειτουργία.

Δεν μπορώ πουθενά να βρώ documentation για τον συγκεκριμένο προβολέα που να αναφέρει τους κωδικούς σφάλματος, πόσο μάλλον για το μώβ Power LED.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Ευχαριστώ θερμά!

infocus.jpg

Reaction score
27
Επιπλέον πληροφορία, εάν κρατήσω πατημένο το ON/OFF πλήκτρο πάνω στον προβολέα την ώρα που βάζω το καλώδιο ρευματοδοσίας, το Power LED αναβοσβήνει κόκκινο/μπλέ και εν τέλει μετά από μερικά δευτερόλεπτα μένει μόνιμα στο κόκκινο. Υποθέτω πώς είναι το firmware update mode, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Reaction score
27
Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας.

Το Power LED αποτελείται μόνο από ledάκια που βγάζουν μπλέ φώς και κόκκινο φώς. Ο συνδυασμός τους όταν ανάβουν και τα δύο, βγάζει το μώβ.

Δυστυχώς τα περισσότερα manual παρόμοιων μοντέλων Infocus προβολέων αναφέρουν πράσινο και πορτοκαλί, κάτι που δεν ισχύει για τον IN119BB. Υποθέτω είναι παρόμοια, απλά αλλάζουν τα χρώματα? Αν πάμε βάση αυτής της συνεπαγωγής, τότε σημαίνει πώς είναι σε Standby with power saving ON.

Διάβασα και αυτό σχετικά με τη λάμπα, αλλά ο topic starter αναφέρει ότι του προβάλλει με ροζ απόχρωση (γιατί γράφει ">.....at projection" ). Ο δικός μου δεν ξεκινάει καν όταν πατάω το On/Off. Πολύ παράξενο.

Να αναφέρω επίσης ότι δοκίμασα και με δεύτερη λάμπα, καθώς και χωρίς λάμπα καθώς και με το πορτάκι της λάμπας ανοιχτό (άρα ο διακόπτης ασφαλείας δεν θα αφήνει τον προβολέα να ξεκινήσει). Πάλι έχω το μώβ λαμπάκι αναμμένο.

Να είναι η mainboard?

Reaction score
6.520
Κάνε μια ολική χρονική ακολουθία από τότε που τον έχεις τις ώρες και συνθήκες λειτουργίας πιθανή αλλαγή θέση ,μεταβολές θερμοκρασίας κλπ.
Εγώ θα έβαζα την νέα λάμπα θα κοιταγα πιθανές θερμοκρασιακές μεταβολές υψηλότερες λόγω θέσης (θερμαντικά σώματα , κακή ψύξη τελοςπαντων ) και θα τον έβγαζα από την μπριζα για 24 ώρες.
Τέλος τσεκ εάν και όπου έχει μπουτον ασφαλείας κατα το κλείσιμο των καπακιών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent