Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν σας έχω ένα εκπληκτικό επιχείρημα γιατί το downoading υλικού υψηλής ανάλυσης είναι εκ των πραγμάτων μάπα και φυσικά πολύ κατώτερο του βινυλίου. Είναι γιατί έχει jitter. :137:

Απολαύστε τον τεχνοκράτη:
ΟΚ το ασημένιο δισκάκι κατα την μεταφορά των δεδομένων έχει 2, 3 ειδών jitter ...
Οταν κάνουμε download μέσω εκατοντάδων χιλιομέτρων, η μέσω δορυφόρου η μέσω δεν ξέρω τι άλλο... κατα την διαρκεια της μεταφορας του που διαρκεί κανένα μισάωρο (λέω γω) δεν υπάρχει jitter?
Δηλαδή, δεν πρέπει να έρχονται τα δεδομένα (τα "0" λαι "1") με κάποια σειρά? Αυτή η σειρά είναι σίγουρο ότι είναι ίδια κι απαράλλακτη όπως ξεκινα από το master? Δεν ισχύει και σε αυτή τη περίπτωση των downloads το jitter των γραμμών μεταφοράς που τώρα μάλιστα είναι δεκάδες χιλιάδες φορές μακρύτερες?
:142::142::142:

...

Reaction score
10
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ/////

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος το είπε αλλά είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βλακεία που έχω διαβάσει τα τελευταιά 6 χρόνια που μπαίνω σε forum.

Αλήθεια ειπώθηκε τέτοιο πράγμα?

Reaction score
4
Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Αυτα ειναι :142::142:

Αυτο ειναι χειροτερο και απο εκεινο που ρωταγε ο αλλος που ειχε προβλημα με την μεση του.
Αν βαραινει ο σκληρος οσο τον γεμιζεις :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Πρόσεχε φιλαράκι. Και αν κατεβάζεις αρχεία υψηλής ανάλυσης να είναι από κανέναν server εκεί κοντά, γιατί όσο πιο μακρυά, τόσο περισσότερο jitter θα έχεις. Αν είναι στην αμερική ο server την πάτησες. Μόνο jitter θα πάρεις, χωρίς μουσική. Πιάσε δύο κιλά jitter. :114::114:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Πω, πωωωωω... Τελικά το TCP/IP δεν είναι bit perfect έ;

Reaction score
4

Τα μηδεν επειδη ειναι στρογγυλα δεν χανονται ευκολα και γλυστρανε και περνανε.
Οι ασσοι ειναι το προβλημα που μαγκωνουν οπου βρουν :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος το είπε αλλά είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βλακεία που έχω διαβάσει τα τελευταιά 6 χρόνια που μπαίνω σε forum.
Θα δώσω ένα στίγμα. Είναι πρόεδρος... ομίλου και δεν είναι ο Κόκκαλης. :114::114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Τα μηδεν επειδη ειναι στρογγυλα δεν χανονται ευκολα και γλυστρανε και περνανε.
Οι ασσοι ειναι το προβλημα που μαγκωνουν οπου βρουν :142:
Νομίζεις ότι θα βοηθούσε λίγο γράσο στο modem; :137:

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Νομίζεις ότι θα βοηθούσε λίγο γράσο στο modem; :137:

...
Μια λυση ειναι αυτη και η αλλη ειναι να κατεβαζουμε απο χωρες πιο βορειες απο εμας ωστε να εχει κατηφορα :114:

Reaction score
11.664
Μπράβο σας ρε παιδιά, από προχτές είχα να γελάσω έτσι!!!:135::143::135::204:

Άτσα και τα εικονίδια από το ολοκαίνουριο κουμπί του Quick Reply!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Και η διαφωνία του άλλου "γκουρού" των θετικών επιστημών. :142::142:
Κοίτα το jitter εμφανίζεται κατα τη ψηφιακοαναλογική μετατροπή και όχι κατα τη μεταφορά. Γενικότερα το ψηφιακό σήμα δέν αντιμετωπίζει προβλήματα κατα τη μεταφορά του. Επίσης στη μεταφορά πρόσθεσε οτι δέν υπάρχει η έννοια χρόνος όπως υπάρχει στο cd. Τα δεδομένα έρχονται σε ομάδες και με έλεγχο ανα διαστήματα. Επομένως ακόμα και με πολύ υψηλό θόρυβο γραμμής η πληροφορία σου θα έρθει ακέραια. Το πρόβλημα πάντα είναι στις μετατροπές. Βέβαια τα error υπάρχουν πάντα. Απλά τα πρωτόκολλα του υπολογιστή είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε ψηλά error... Και αυτό είναι το όπλο του ψηφιακού. Αντέχει στις μεταφορές.
Λοιπόν αυτά σοβαρά μιλάω, είναι κειμήλια, είναι έργα τέχνης. Δεν μου 'χει μείνει άντερο. :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το πιο ωραίο στην υπόθεση, είναι ότι αυτοί οι δύο μιλάνε σοβαρά και νομίζουν ότι κάνουν συζήτηση επιπέδου. Που και που σταματάνε ας πούμε το chat και λένε: "μα τι ωραία και χρήσιμη συζήτηση που κάνουμε εμείς οι επιστήμονες". :142::142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν χρειάζεται. Ένας πρόεδρος τα ξέρει όλα και απλά μοιράζει την γνώση του. Όχι γι αυτόν, για τους φουκαράδες στον... όμιλο ρε γμτ. :204::204:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μη σταματάς, μη σταματάς. Είσαι Θεός!!! :204::204:

Γιατί δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος?

Οταν εγώ βλέπω ένα φιλμ από το YouTube π. χ. αρχίζω και μπορώ να το παρακολουθώ πριν το Download ολοκληρωθει πλήρως. Αρα τα δεδομένα έρχονται με κάποια σειρά αλλιώς θα έπρεπε να ολοκληρωθει πρωτα το D/L και μετά να μπορέσω να αρχίσω να το βλέπω???
Η καπου κάνω λάθος?
...

Reaction score
150
Αχαχαχααχαχαχαχ! Ρε τι γέλια έχω ρίξει σήμερα με τον σκαλου! 'Αγαλμα θα του κάνω ρε ΑΓΑΛΜΑ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Η μ@λακία πάει σύννεφο και η μία κοτσάνα διαδέχεται την άλλη λες και κάνουν αγώνες κοτσάνας. Ο ένας είναι πιο άσχετος από τον άλλον, μιλάμε για πλήρη άγνοια. Το θέμα "ψηφιακά" πρέπει να είναι εντελώς ταραμοσαλάτα στο κεφάλι τους. Μετά τους τους έφταιγε ο Κόγιας και τα σεμινάρια. :126:

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.186
Members