Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Μου φαίνεται ο άνθρωπος δεν έχει πια με τι να ασχοληθεί...
Πρόεδρε σου το λέω φιλικά.Αν συνεχίζεις να μιλάς για jitter σε downloads και επιμένεις να το υποστηρίζεις πρόσεξε γιατί εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Ορίστε και τα νέα highlights (για όσους παραπονέθηκαν ότι δεν ήταν στην αρχική λίστα των ονομάτων :142:)...
Νίκο,

Σε βεβαιώνω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό - διαδικτυακό - ή οτιδήποτε άλλο σε αυτό ή στο ...άλλο site. Δεν ξέρω κανέναν και ούτε είμαι εδώ για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Η δουλειά μου με καλύπτει - περισσότερο απ'όσο πρέπει - σ'αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ να απολαμβάνω το χόμπυ μου. Απλά δεν δέχομαι από ανθρώπους που δεν με έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο (και με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε διάφορα fora), να κατηγορούν/στοχοποιούν ανθρώπους που προσπάθησαν και δαπάνησαν προσωπικό χρόνο - κόπο - γνώσεις για να με βοηθήσουν.

Ίσως πρέπει να σκεφτούμε ποιός είναι ο ρόλος ενός forum...

Αλλά πάλι, αυτή είναι απλά η προσωπική μου άποψη...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Ok γκάυζ, ας το σταματήσουμε εδώ. Μη γράφετε άλλα μηνύματα, να το αφήσουμε να πατώσει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.186
Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Ok γκάυζ, ας το σταματήσουμε εδώ. Μη γράφετε άλλα μηνύματα, να το αφήσουμε να πατώσει.
Καλά. Μή γράφετε.

Καληνύχτα πρόεδρα...

Reaction score
2
Απλά δεν δέχομαι από ανθρώπους που δεν με έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο (και με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε διάφορα fora), να κατηγορούν/στοχοποιούν ανθρώπους που προσπάθησαν και δαπάνησαν προσωπικό χρόνο - κόπο - γνώσεις για να με βοηθήσουν.
Φίλε Ηλία.Διέγραψα τα 2 παραπάνω posts μου για να κλείσω το θέμα με αυτό εδώ το post.

Δεν σε γνωρίζω.Και σε πληροφορώ πως αν στη ζωή μου δεν έχω βοηθήσει κάποιον είναι είτε επειδη δεν τον γνωρίζω είτε επειδή δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω.

Διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες το aca ειλικρινά σου μιλάω τσαντίστηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.Γιατί φίλε μου δεν είναι δυνατόν ο κάθένας να βγαίνει στα forums και να απειλεί και να βρίζει τον οποιονδήποτε.:141:

Ενας χρήστης του avsite,ο blackpete αγόρασε κάποιο πικάπ.Και όταν το πήγε σπίτι του δεν έπαιζε όπως το περίμενε.Έπαιζε χειρότερα από το DVD του.Και ο κακόμοιρος ρώτησε χωρίς να κατηγορήσει κανέναν παρα μόνο τον εαυτό του τι μπορεί να φταίει.

Είναι δυνατόν να βλέπω στο aca να λένε ότι ο χρήστης blackpete το έκανε για να δυσφημίσει τον πωλητή???Είναι δυνατόν να μιλάνε για εισαγγελική παρέμβαση επειδή ο άνθρωπος ΡΩΤΗΣΕ τι μπορεί να φταίει ή επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση????Δηλαδή εγώ που είχα πρόβλημα με την τηλεόραση μου και ρωτησα τι μπορεί να φταίει το έκανα για να δυσφημίσω την LG?????

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!Αηδίασα ειλικρινά με αυτά που διάβασα.Αυτοί οι άνθρωποι δεν βοηθάνε και δεν αγαπάνε το χόμπυ.Το οδηγούν στην καταστροφή!!!!!:141:

Είναι δυνατόν να διαβάζω απειλές πως θα κόψουν τις δωρεάν προσκλήσεις στην high end έκθεση??Τι νομίζουν μερικοί κύριοι ότι δεν έχουμε να διαθέσουμε 10-20-30-40 ευρώ για την έκθεση του αγαπημένου μας αντικειμένου????Ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το τσάμπα?????

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που είσαι και πρόεδρος ενός τόσο σοβαρού forum.

Είναι δυνατόν να διαβάζω σε forum να γράφονται πράγματα με τέτοιο μίσος?????Να κοροιδεύουν το download λες και είναι έγκλημα πολέμου?????Να κρίνουν μουσικόφιλους με βάση την πηγή αναπαραγωγής τους??

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν θα διαχωρίσετε ΠΟΤΕ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.Για αυτό και το site σας έχει τόσο λίγο κόσμο,επειδή ΕΣΥ πρόεδρε ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με τέτοια κριτήρια.

Ποίος έδωσε το δικαίωμα σε αυτό τον άνθρωπο να με αποκαλεί άτομο χαμηλής νοημοσύνης,χάχα,άσχετο??Με ξέρει?Ποίος μου αφαιρεί το δικαίωμα να αναφέρω κάθε είδους παραπληροφόρησης είτε την έγραψε ο πρόεδρος του aca είτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας???

Θέλω τελειώνοντας να αναφέρω πως εκτός από τα 2 αυτά άτομα τον κύριο πρόεδρο και τον φίλο του τον AlexD δεν έχω κανένα πρόβλημα με άλλο χρήστη.

ΝΤΡΟΠΗ τους και εύχομαι τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν.

Και τέλος να αναφέρω ότι JITTER σε download ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Είτε θέλετε να το χωνέψετε μερικοί είτε όχι.

Αυτά από εμένα.Κλείνω το θέμα εδώ._

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
γελασα πολυ. ΑΛΛΑ....
δεν βαρεθηκατε ακομα ρε παιδια?
και καλα οσοι εχουν διαδικτυακα ¨προηγουμενα"...
οι αλλοι?
οι συντονιστες συμφωνουν?
Νικος
Νικόλα όχι απλά τον βαρεθήκαμε, αλά τον σιχαθήκαμε στην κυριολεξία. Για να φανταστείς το μέγεθος του κόμπλεξ, έχει ανοίξει ξεχωριστή κατηγορία στο τρισάθλιο πράγμα που το λέει φόρουμ, που ασχολείται με τα... άλλα forums και με εμάς.

- Το όνομα αυτής: PLEASE BEHAVE και η περιγραφή της: Anything as far as bad behavior of people in other Forums, spicy topics, partly related to Audio etc.

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να βρίζεται με τους άλλους. Η στάση αυτή, δυστυχώς χαρακτηρίζει πλέον και όλο το ACA διότι το forum εκφράζει τα μέλη του, όπως και ο εκπρόσωπός τους, ο πρόεδρας. Αυτός ο άνθρωπος μισεί οποιονδήποτε περνάει καλά και ζηλεύει απίστευτα τα άλλα φόρουμς, διότι αυτά στηρίζονται σε παρέες, σε φιλίες και όχι σε κλίκες. Δεν πρέπει να έχει ούτε μισό φίλο..., πραγματικό φίλο και όχι κόλακα να του χτυπάει την πλάτη όταν του δείχνει φωτογραφίες από το σύστημά του.

Η όλη του μανία με τα αναλογικά δε, τον απομονώνει ακόμη περισσότερο. Μανία η οποία τελικά δικαιολογείται από την απίστευτη ασχετοσύνη του στα ψηφιακά, κάτι που αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με αυτές τις απίστευτες κοτσάνες που έγραψε και συνεχίζει να γράφει.

p.s. Το θέμα κλειδώνεται.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.186