Ο χτίστης ο σωστός...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Λέει λοιπόν ο ποιητής, μπλα μπλα μπλα. Για απολαύστε...

Γιάννη το έχω ξαναπεί!

Στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ και με τo ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ software οι διαφορές ήταν χαώδεις υπέρ του αναλογικού! Συγκριτικά, το ψηφιακό δεν ακουγόταν!

Και μιας που δεν είμαι θεός, αλλά ημίθεος, ε, με πχιάνουν πότε – πότε οι κακές μου κι αρχίζω και ρωτάω. Τί διάολο, πάντα στις καλές μου θα είμαι; Μπααααααα!!!

Τί σημαίνει πως ένα σύστημα χτίστηκε γύρω από το αναλογικό «σετάπ»; Όλα τά ‘χε η Μαριορή, το «σετάπ» της έλειπε. Βλέπεις, τους πέφτει λίγο να πουν «πικάπ», αλλά τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι ο τουπές του κάθε επίδοξου ημιμαθή χαϊεντά. Το θέμα είναι η ουσία. Ερωτώ, λοιπόν.

Μήπως το χτίσιμο ενός συστήματος γύρω από το αναλογικό σετάπ είναι απλώς η αγορά ενός πικάπ ακριβότερου από το συγκατοικούν cd player; Αν ναι, τότε η συγκεκριμένη ατάκα έχει κάποιο νόημα.

Αν δεν είναι αυτό, τότε τί είναι;

Μήπως τα καλώδια; Δηλαδή, αν πάω σε κάποιο καλωδιάδικο και πω, «ξέρετε, θέλω καλώδια που να ευνοούν το πικάπ κατά προτεραιότητα και μετά το cd player», θα καταλάβουν; Κι αν καταλάβουν, τί θα μου πασάρουν; Πώς ξεχωρίζω το καλώδιο που προκρίνει το πικάπ από το cd; Από το χρώμα; Το μήκος; Το πάχος; Τα «Νι» του χαλκού; Κάτι άλλο; Τί;

Μήπως ο προενισχυτής; Πώς ξεχωρίζω τον προενισχυτή που προκρίνει το cd από το «αναλογικό σετάπ»; Από τη μάρκα; Το βάρος; Το ύψος; Το βάθος; Το σχήμα του τηλεκοντρόλ; Κι αν δεν έχει τηλεκοντρόλ; Μήπως από τη φάτσα; Το πάχος της; Τί φάτσα πρέπει να έχει ένας προενισχυτής για να ενδείκνυται για «χτίσιμο γύρω από το αναλογικό σετάπ»; Χαμογελαστή; Ξινή; Φουρκισμένη; Ηλίθια, με το βλέμμα της αγελάδας; Πονηρή, με το σκέρτσο της Χριστίνας Φαρμάκη; (Γειά σου ρε Χριστινάρα...)

Μήπως στο περί ου «χτίσιμο» παίζει ρόλο και ο τελικός; Τα ηχεία; Να μην επαναλαμβάνω τις ίδιες ερωτήσεις, σας παραπαπέμπω εις τα του προενισχυτού.

Λοιπόν;

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ο χτίστης ο σωστός...

... Τί σημαίνει πως ένα σύστημα χτίστηκε γύρω από το αναλογικό «σετάπ»; ...
Σημαίνει πως τοποθετείς το πικάπ στη μέση, μπροστά τον προενισχυτή, πίσω τον τελικό, και στα πλάγια τα ηχεία. Άν δεν καταλαβαίνεις πες να βάλω φωτό ...
Όσο για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, είναι πολλές με μπούκωσες, δεν απευθύνεσαι και σε κάνα ξύπνιο, με το μαλακό. :121:
... με το σκέρτσο της Χριστίνας Φαρμάκη; (Γειά σου ρε Χριστινάρα...)
Στηρίζω Χριστινάρα, πολύ μπέμπα. :404:

Reaction score
14
εγω προτιμώ την αλλη Χριστίνα την Κολέτσα...

πολυ Κολέτσα αυτή η Χριστίνα!!!

Reaction score
0
Λέει λοιπόν ο ποιητής, μπλα μπλα μπλα. Για απολαύστε...

Και μιας που δεν είμαι θεός, αλλά ημίθεος, ε, με πχιάνουν πότε – πότε οι κακές μου κι αρχίζω και ρωτάω. Τί διάολο, πάντα στις καλές μου θα είμαι; Μπααααααα!!!

Τί σημαίνει πως ένα σύστημα χτίστηκε γύρω από το αναλογικό «σετάπ»; Όλα τά ‘χε η Μαριορή, το «σετάπ» της έλειπε. Βλέπεις, τους πέφτει λίγο να πουν «πικάπ», αλλά τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι ο τουπές του κάθε επίδοξου ημιμαθή χαϊεντά. Το θέμα είναι η ουσία. Ερωτώ, λοιπόν.

Μήπως το χτίσιμο ενός συστήματος γύρω από το αναλογικό σετάπ είναι απλώς η αγορά ενός πικάπ ακριβότερου από το συγκατοικούν cd player; Αν ναι, τότε η συγκεκριμένη ατάκα έχει κάποιο νόημα.

Αν δεν είναι αυτό, τότε τί είναι;

Μήπως τα καλώδια; Δηλαδή, αν πάω σε κάποιο καλωδιάδικο και πω, «ξέρετε, θέλω καλώδια που να ευνοούν το πικάπ κατά προτεραιότητα και μετά το cd player», θα καταλάβουν; Κι αν καταλάβουν, τί θα μου πασάρουν; Πώς ξεχωρίζω το καλώδιο που προκρίνει το πικάπ από το cd; Από το χρώμα; Το μήκος; Το πάχος; Τα «Νι» του χαλκού; Κάτι άλλο; Τί;

Μήπως ο προενισχυτής; Πώς ξεχωρίζω τον προενισχυτή που προκρίνει το cd από το «αναλογικό σετάπ»; Από τη μάρκα; Το βάρος; Το ύψος; Το βάθος; Το σχήμα του τηλεκοντρόλ; Κι αν δεν έχει τηλεκοντρόλ; Μήπως από τη φάτσα; Το πάχος της; Τί φάτσα πρέπει να έχει ένας προενισχυτής για να ενδείκνυται για «χτίσιμο γύρω από το αναλογικό σετάπ»; Χαμογελαστή; Ξινή; Φουρκισμένη; Ηλίθια, με το βλέμμα της αγελάδας; Πονηρή, με το σκέρτσο της Χριστίνας Φαρμάκη; (Γειά σου ρε Χριστινάρα...)

Μήπως στο περί ου «χτίσιμο» παίζει ρόλο και ο τελικός; Τα ηχεία; Να μην επαναλαμβάνω τις ίδιες ερωτήσεις, σας παραπαπέμπω εις τα του προενισχυτού.

Λοιπόν;
Δάσκαλε.¨ χίλια και δυο μαντζούνια συνηγόρησαν ώστε οι ατέλειες τους να λειτουργήσουν θετικά σε ένα ανεπαρκές μέσο αναπαραγωγής.

Σαν καθηγητής έχεις ακούσει για σκάρτες ηχογραφήσεις που απογειώνονται σε σκάρτα συστήματα και για καλές που θάβονται από αυτά; Πως σου φαίνεται η ιδέα για σεμινάρια;

Διεγράφη από την διαχείριση ως ανάρμοστο...

...¨΄

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Καλό θα ήταν να λείψουν τα χαρακτηρισμοί και άλλες τέτοιες κουτοπονηριές.

Την επόμενη φορά θα υπάρχουν κυρώσεις...

Reaction score
4

......
.....

Λοιπόν;
Έχω ένα σενάριο ότι θα μπορούσε....:616:
Αλλά επειδή δεν έχω πικάπ τώρα, ας αφήσουμε να μας το εξηγήσουν οι "κορυφαίοι" πρώτα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk