ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Για oppo μιλας για το 93 σωστα?
Ναι για το 93 μιλάω.
Αύριο με το καλό θα σας ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες τόσο απο patterns, όσο κι απο ταινίες ανάμεσα στους 2 μονομάχους. Ίσως βάλω και το oppo στο παιχνίδι.
Πιστέψτε με θα φανούν αρκετά πράγματα. Ελπίζω οι φωτογραφίες να μην αδικήσουν αυτό που είδα...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Μας εχεις βαλει για τα καλα στην πριζα....:105:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
To θέμα θα συνεχιστεί απο Πέμπτη οπότε και θα επιστρέψω στη βάση μου. Θα ήθελα να συζητήσω με το Μ.Καστρουνή αυτά που είδα στα patterns του avsforum, γιατί πολύ απλά το Α-400 είναι σε κάποια σημεία μπροστά ακόμα κι απ' το oppo. Γενικά αριστεύει σε επιδόσεις. Εντυπωσιακό!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

To θέμα θα συνεχιστεί απο Πέμπτη οπότε και θα επιστρέψω στη βάση μου. Θα ήθελα να συζητήσω με το Μ.Καστρουνή αυτά που είδα στα patterns του avsforum, γιατί πολύ απλά το Α-400 είναι σε κάποια σημεία μπροστά ακόμα κι απ' το oppo. Γενικά αριστεύει σε επιδόσεις. Εντυπωσιακό!
Εσυ μας αναψες φωτιες ΤΩΡΑ!!!!!!!:139:

Reaction score
7
Υπάρχει κάποιος dealer που θα το φέρει συγκεκριμένα στην Ελλάδα; Κι αν ναι πότε υπολογίζουμε; Γιατί λέω να πάρω το med600 σε περίπτωση που αργεί το Α400

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Υπάρχει κάποιος dealer που θα το φέρει συγκεκριμένα στην Ελλάδα; Κι αν ναι πότε υπολογίζουμε; Γιατί λέω να πάρω το med600 σε περίπτωση που αργεί το Α400
Η netexplorer το φέρνει στην Ελλάδα, και εγω αυτούς περιμένω σε τηλεφωνική ερώτηση την προηγούμενη εβδομάδα που είπαν ότι θα το φέρουν στα μέσα του Δεκεμβρίου. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν είναι άμεσα συγκρισημο με το med600 και δεν αναφέρω το θέμα επίδοσης καθαρά οικονομικά μιλάω πιστεύω θα κοστίζει πάνω απο 300€.

Reaction score
32

Τωρα μολις πηρα τηλεφωνο στην εταιρεια και θα το εχουν γυρω στης 25 του μηνα, με τιμη 399€ με Φ.Π.Α και οταν του ειπα σιγα ρε παιδια τι κλεφτες που εισαστε, μου εκλεισε το τηλεφωνο ο αγενεστατος.....................
Υ.Γ.Συγκεκριμενα του ειπα σιγα ρε παιδια τι κλοπη ειναι αυτη...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Η netexplorer το φέρνει στην Ελλάδα, και εγω αυτούς περιμένω σε τηλεφωνική ερώτηση την προηγούμενη εβδομάδα που είπαν ότι θα το φέρουν στα μέσα του Δεκεμβρίου. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν είναι άμεσα συγκρισημο με το med600 και δεν αναφέρω το θέμα επίδοσης καθαρά οικονομικά μιλάω πιστεύω θα κοστίζει πάνω απο 300€.
Ε καλά ναι δεν συγκρίνεται σε τιμή. Το med600 όμως είναι πολύ πιο φτηνό και δεν νομίζω ότι μιλάμε και για τεράστια διαφορά στην ποιότητα με το απλό μάτι του θεατή. Ή μήπως κάνω λάθος;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Ε καλά ναι δεν συγκρίνεται σε τιμή. Το med600 όμως είναι πολύ πιο φτηνό και δεν νομίζω ότι μιλάμε και για τεράστια διαφορά στην ποιότητα με το απλό μάτι του θεατή. Ή μήπως κάνω λάθος;
Δεν μπορώ να στο απαντήσω αυτό το ερώτημα γιατί δεν έχω δει ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά φαντάζομαι ότι οι διαφορές δεν θα είναι τραγικές. Περιμένουμε και τον loggeo από αύριο να λυθούν όλες μας οι απορίες.

Reaction score
118

Τωρα μολις πηρα τηλεφωνο στην εταιρεια και θα το εχουν γυρω στης 25 του μηνα, με τιμη 399€ με Φ.Π.Α και οταν του ειπα σιγα ρε παιδια τι κλεφτες που εισαστε, μου εκλεισε το τηλεφωνο ο αγενεστατος.....................
Υ.Γ.Συγκεκριμενα του ειπα σιγα ρε παιδια τι κλοπη ειναι αυτη...
Καλημέρα,

Μήπως η τιμή ήταν με κάποιο δίσκο 1 ή 2 Tb ?

Reaction score
0

Καλημέρα,

Μήπως η τιμή ήταν με κάποιο δίσκο 1 ή 2 Tb ?
Και εμένα εντύπωση μου κάνει πολύ ακριβό μου φαίνεται για MP, αν δώσουν τέτοια τιμή (100€ πάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη) ακλαφτο το βλέπω να πηγαίνει, ΧΑΛΑΡΑ παραγγελιά απ' έξω!!!

Reaction score
32

Καλημερα φιλε NiPe.Φυσικα ΟΧΙ.Εχουν αποθρασυνθει εδω στην Ελλαδα καποιοι που νομαζουν οτι ειναι εμποροι.

Reaction score
383

Αν θελουν να δουλευουν με 50-60% κερδος, καλα να παθουν. Ισως πουλησουν 3-4. Ας ηταν πιο εξυπνοι και να δουλευαν με 20%. θα πουλαγαν 30 κομματια μόνο σε μελη του avsite. Τα media players δυστυχως δεν ειναι κοσμήματα να εχουν 100% κερδος. Καθε χρονο εχουμε κι αλλο μοντελο στην αγορα.

Reaction score
0

Αν θελουν να δουλευουν με 50-60% κερδος, καλα να παθουν. Ισως πουλησουν 3-4. Ας ηταν πιο εξυπνοι και να δουλευαν με 20%. θα πουλαγαν 30 κομματια μόνο σε μελη του avsite. Τα media players δυστυχως δεν ειναι κοσμήματα να εχουν 100% κερδος. Καθε χρονο εχουμε κι αλλο μοντελο στην αγορα.
+100000

Reaction score
118

Τα πράγματα σε αρκετά κομμάτια της αγοράς έχουν εξομαλυνθεί και ο ευρύτερος χώρος της τεχνολογίας διαπιστώνω πως ακολουθεί. Φυσικά πάντα υπάρχουν κάποιοι που παραμένουν 5 χρόνια πίσω. Κακό του κεφαλίου τους ..

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
Θαρρώ πως χρωστάω κάποια πράγματα. Καταρχήν το firmware update της 5/12 δεν έφτιαξε τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά την αναπαραγωγή δύσκολων αρχείων. Πάμε παρακάτω:
Χρησιμοποιώντας τα patterns του avsforum μπόρεσα να βγάλω κάποια πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Επαγγελματίας βέβαια δεν είμαι κι ούτε έχω τα εργαλεία για να κολυμπήσω σε πιο βαθιά νερά.
Για όποιον λοιπόν επιθυμεί να τεστάρει τις επιδόσεις του player του ας φροντίσει:

α) Να απενεργοποιήσει απ' τον προβολέα/τηλεόραση ρυθμίσεις τύπου Frame Interpolation, υψηλή ευκρίνεια κοκ. Αυτό που θέλουμε να τσεκάρουμε είναι τις επιδόσεις του player. Εξάλλου θα εκπλαγείτε απ' τις "παρενέργειες" που δημιουργούν όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια στο τελικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό καλό είναι ούτως ή άλλως να χρησιμοποιούνται με μέτρο και μάλιστα σε συνδυασμό με patterns.
β) Προσοχή σε λεπτομέρειες στη ρύθμιση του player σας. Εγώ για παράδειγμα έδωσα στο pop corn λάθος color space (0-255) με αποτέλεσμα να βλέπω πιο βαθύ, αλλά κρασαρισμένο, μαύρο στην τηλεόραση μου. Οι λεπτομέρειες πήγαν περίπατο. Χοντρό λάθος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.302
Νεότερο μέλος
antavent