ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Reaction score
9
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Αφού φορμάρισα τον δίσκο στο pc τον βλέπει αλλά ο NMT Set Up Wizard εξακολουθεί να μη λειτουργεί.
Δεν καταλαβαίνω τη λογική του να πρέπει να είσαι online για να κάνεις ένα απλό φορμάρισμα δίσκου.

Το πιο σπαστικό είναι ότι μετά από reboot η εικόνα αναβοσβήνει και πρέπει να το βάλω σε standby mode και να το ξανανοίξω για να λειτουργήσει κανονικά.

Γενικά έχει αρχίσει να μου τη δίνει και με βλέπω να το σουτάρω σύντομα αν δεν λυθούν τα προβλήματα.

Reaction score
9

Λοιπόν το τελευταίο firmware στο οποίο δουλέυει το φορμάρισμα δίσκου είναι αυτό της 27ης Νοεμβρίου. Όποιος πάρει το μηχάνημα πρώτα να φορμάρει τον εσωτερικό δίσκο και μετά να κάνει update το firmware.

Reaction score
9

Που έχετε μπλέξει ρε παιδιά??
Τόσο ανέτοιμο μηχάνημα δε νομίζω να έχει ξανακυκλοφορήσει στην αγορά..
Βλέπω όμως ότι έχετε υπομονή, δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα και δεν επικρίνετε την κατασκευάστρια εταιρία που έκανε παγκόσμια αρπαχτή και κυριολεκτικά εξαπάτησε τους καταναλωτές.
Έχεις δίκιο, το μηχάνημα είναι ανέτοιμο και θέλει υπομονή. Τουλάχιστον τα firmware που διορθώνουν τα προβλήματα βγαίνουν με ικανοποιητικό ρυθμό.

Reaction score
9

Απλά υπομονή θέλει, κατά τα λοιπά το μηχάνημα είναι φοβερό. Καμμία σχέση με το παλιό μου media player σε ποιότητα εικόνας.

Ομολογώ όμως ότι την πρώτη μέρα εκνευρίστηκα αρκετά με το θέμα του φορμαρίσματος του δίσκου.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Ας συνεχίσουμε λοιπόν. Νέο διορθωτικό firmware. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των users φτιάχνει το πρόβλημα με τις ταχύτητες στο δίκτυο. Το θέμα με το κόμπιασμα στις ταινίες ωστόσο οφείλεται στην αποκωδικοποίηση hd ήχου.
Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο mod του nmt forum (και μέλος της ομάδας της syabas). Το πρόβλημα λοιπόν έχει αναγνωριστεί και 3 δείγματα έχουν σταλεί στην sigma, η οποία το έχει ως προτεραιότητα να λύσει το θέμα.
Τα σχετικά links:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=64048&pid=590469#pid590469

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=64483&pid=590096#pid590096

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=64483&pid=590098#pid590098

Reaction score
402
Έχει αναφέρθει αρκετές φορές στο παρών νήμα ότι το firmware είναι ακόμα ανώριμο και ουσιαστικά οποίος το αγοράσει γίνεται αυτομάτως beta tester.

Reaction score
402
Η κατασκευάστρια εταιρία όταν έβγαλε στην αγορά αυτό το προϊόν γνώριζε τις δυνατότητες του firmware τη δεδομένη στιγμή. Προτίμησε όμως να εξαπατήσει τους φίλους της Popcorn και όσους άλλους προσελκυστούν από αυτά που αναφέρουν οι διαφημίσεις του πλέιερ.

Λέω εξαπάτησε γιατί το προιόν δεν εκπληρώνει ούτε τις μισές από τις δυνατότητες αναπαραγωγής που γράφει στην "ούγια".

Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά για το Α400 (avsite - avclub) αλλά και σε ξένα φόρουμ, όλοι γράφουν σαν υπνωτισμένοι. Ανέτοιμο, υπομονή, τέλεια εικόνα κλπ..
H popcorn έτσι κάνει κάθε χρόνο με τα καινούργια mp που βγάζει. Αν θέλει κάποιος απροβληματιστο mp εδω και τώρα δεν επιλέγει popcorn a400. Καλύτερα ένα dune, popcorn a300 ή med8er.

Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο σαν mp (δεν με ενδιαφέρει και το 3d) το μόνο που με ενδιέφερε είναι το second screen navigation που ειναι πολυ εύχρηστο και μπορείς εύκολα και ομορφα να επιλέγεις την ταινία που θέλεις να δεις, πλέον όμως υποστηρίζεται και απο το a300 το οποιο έχει και full bluray menu και ήδη έχω.

Reaction score
9

Πάντως για τα λέμε όλα έχω ήδη δει μπόλικες ταινίες και δεν είχα πρόβλημα με καμία. Μόνο 3d δεν δοκίμασα ακόμα.

Για μένα που θέλω να το χρησιμοποιώ ως transport για τη μουσική μου το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι στην αναπραγωγή μη απωλεστικών αρχείων, αλλά ήδη ξέρω ότι δουλεύουν για να το λύσουν και αυτό.

Reaction score
0

Μόλις το πήρα απο τον έλληνα αντιπρόσωπο και το εβαλα πάνω να πάρω και εγω μια γεύση...το βραδυ θα δω μια ταινία και θα γράψω εντυπώσεις. Στην επιλογη color απ΄οτι κατάλαβα δεν πρεπει να είναι στο auto γιατι δεν μπορούμε να μετακινησουμε τους υποτιτλους αλλα σε πια απο τις άλλες επιλογές πρεπει να είναι;ότι αφορα τον ηχο φαντάζομαι hdmi audio on και τα υπόλοιπα passthrough;

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Σε μια μικρή δοκιμή απο εξωτερικό σκληρο σε Mkv αρχεία Remux είχαμε ποσοστό επιτυχίας 50% το ενα έπαιζε μια χαρα και το άλλο έκανε σπασιματα. Αλλα περίεργη συμπεριφορά δηλαδή σαν να μην μπορούσε να κρατήσει το Dolby true hd και έκανε συνέχεια εναλλαγές σε stereo. Το συνάντησε και κανένας άλλος αυτο;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

θα ήταν ενδιαφέρον νομίζω να το δοκιμάσει κάποιος σαν transport, με ένα dac, για hi-fi. Εγώ το έχω κάνει με το δικό μου C-200. Χρησιμοποιώ το beresford cayman gatorized dac με πολύ καλά αποτελέσματα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Αν και πλέον δεν το έχω, ενημερώνω ότι σήμερα κυκλοφόρησε καινούριο firmware που πιθανόν διορθώνει το πρόβλημα με hd ήχο. Το πρόβλημα που συναντάς είναι κλασσικό.
Στην εικόνα φίλε GiannisEvoX καλό είναι να επιλέξεις rgb (16-235). Για υπότιτλους εγώ το έβαζα στο black-white.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Σε ευχαριστω πολυ φίλε Γιώργο για την άμεση απάντηση σου. Το update το κανεις απευθείας απο το μενού η με κάποιο άλλο τροπο;

Reaction score
0

Το ελεγξα Γιώργο το τελευταίο firmware έχω αλλα δεν...και αλλη μια απορία, όταν συνδέσω τον εξωτερικό σκληρο μεσω USB παρόλο που κλεινω τον player o σκληρός συνεχίζει και λειτουργεί.:609:Και έλεγα να πάρω ενα media player να κανω μια παύση απο τα htpc αλλα μου φαίνεται θα αρχίσω πάλι διάβασμα!!!

Reaction score
1.457

Από τον έλληνα αντιπρόσωπο.πόσο το πήρες φίλε μου?

Reaction score
1.457

Σε γενικές γραμμές κι απ'όσο έχεις δει,μια ματρόσκα στα 1080p μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς στο Α-400,χωρίς κομπιάσματα?Με HD ήχο,ή μονο core dts,d.d?

Reaction score
0

Σε γενικές γραμμές κι απ'όσο έχεις δει,μια ματρόσκα στα 1080p μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς στο Α-400,χωρίς κομπιάσματα?Με HD ήχο,ή μονο core dts,d.d?
Δεν έχω προλάβει να δω και πολλα πράγματα, σε 2 Mkv Remux η μια έπαιξε πολυ καλα η αλλη με το προβλημα ήχου που ανέφερα. Εβαλα και 2 κλασικά Mkv και τα έπαιξε πολυ καλα, σε λίγο θα βαλω και κανα m2ts να δω τι κάνει και εκεί. Απο θέμα εικόνας τώρα με τον 20 Sony σε οθόνη 106 το αποτέλεσμα είναι πολυ μα πολυ ικανοποιητικό ιδιαίτερα σε κίνηση. Το Vxp το έχω και στις 2 επιλογές στο 10. Θελει λίγο ψάξιμο ακόμα...το app στο iPad είναι αρκετά καλο. Σε δίκτυο ακόμη δεν έχω κάνει κάτι αλλα δυστυχώς είναι και 100αρι οπότε δεν περιμένω και πολλα.

Reaction score
9

θα ήταν ενδιαφέρον νομίζω να το δοκιμάσει κάποιος σαν transport, με ένα dac, για hi-fi. Εγώ το έχω κάνει με το δικό μου C-200. Χρησιμοποιώ το beresford cayman gatorized dac με πολύ καλά αποτελέσματα.
Το χρησιμοποιώ σαν τράνσπορτ μέσω dac με άψογα αποτελέσματα, με εξαίρεση τα προβλήματα που ελπίζω να λυθούν με το τελευταίο firmware.

Reaction score
9

Σε γενικές γραμμές κι απ'όσο έχεις δει,μια ματρόσκα στα 1080p μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς στο Α-400,χωρίς κομπιάσματα?
Εγώ ότι είδα έπαιξε άψογα αλλά έχω δικάναλο σύστημα και έχω επιλογή downmix στον ήχο αν παίζει κάποιο ρόλο.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix