ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ

VG

Reaction score
0
Mε συγχωρειτε αλλα οταν πατε να δειτε τον καπτεν Σπαροου,τι περιμενετε να δειτε;Την ταινια του αιώνα;
Ειναι καλη για το ειδος της.Δηλαδη ποπ-κορν και καναπες.Και πατε για κατουρημα χωρις να πατησετε το pause,δεν χανετε τιποτα :lol:

Reaction score
62
Εγώ που τη είδα το Σάββατο δεν την θεωρώ άσχημη ταινία. Αλλά μου την έσπασες που σ' αφήνει ξεκρέμαστο
στο τέλος. Τι κακό είναι αυτή ή μόδα με τις τριλογίες? Πιάνουμε ένα θέμα και το σκίζουμε όσο μπορούμε!!!!

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Δεν είναι κακές οι τριλογίες απαραίτητα, αρκεί να έχουν και κάποιο ending βρε παιδί μου οι ταινίες. Όχι έτσι, σα να σε βάζει σε intermission 2 ετών μέχρι να βγει η επόμενη!! :lol:

Reaction score
1.541
Κουραστικό, με έλλειψη ευρημάτων και χωρίς το χιούμορ που χαρακτήριζε (ΙΜΗΟ) την 1η ταινία. Ο Depp έχοντας πλεόν μπεί με άνεση στο πετσί του ρόλου έδειχνε κάπως βαριεστημενος.

Ομολογουμένως εντυπωσιακά κάποια απο τα εφφε, φάνηκαν όμως πολύ λίγα εξαιτίας της έλλειψης ευρηματικών διαλόγων και χιούμορ. Η κοιλιά μετά το δεύτερο μέρος είναι απερίγραπτα κουραστική...όσο για το τέλος...ανάξιο λόγου...ψιλο-απογοήτευση για μένα τουλάχιστον το sequel...

Reaction score
62
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μόλις την είδα και εγώ πριν διαβάσω το θέμα αυτό...

Μου θύμισε λίγο το Matrix 2... όλα γίνονται για το 3 που θα ακολουθήσει...
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!
Απλά είναι και σπαστικό να βλέπεις μιά ταινία δίνοντας 7,5 ευρώ και να νοιώθεις λές και βλέπεις επεισόδιο κάποιας σειράς της τηλεόρασης, που συνεχίζεται την άλλη βδομάδα!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.660
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin