- Reaction score
- 1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ
Η κριτική ετέρων απόψεων, δεν αποτελεί άποψη.
Όσο με αφορά ταυτίζομαι με τις 2 πρώτες παραγράφους του Νίκου Τσαρουχά,
1. Πολύ σπάνια. Παλιότερα Ήχο και Hitech.
2. Λόγω του 1 δεν θεωρώ ότι έχω άποψη.
3. Είναι ανώφελα έως πονηρά συντεταγμένα.
4. Δεν έχω άποψη.
5. Δεν έχω άποψη.
6. Χειρότερα, εξαρτημένα.
7. Ναι, το διαδίκτυο δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν.
8. Δεν απεχθάνομαι κανέναν, αν δεν μου αρέσει κάτι αδιαφορώ. Μου άρεσε παλιότερα ο Σταματάκος, τώρα δεν ξέρω πως γράφει.
Μα δεν ανέφερες πουθενά στο νήμα τη δική σου άποψη. Κάντο!Καμία υποψία για δημιουργία θέματος αγαπητέ μου απλά δικαιωματικά αναφέρω και εγώ την άποψη μου που τυγχάνει να μην συμπίπτει με την δική σου.
Η κριτική ετέρων απόψεων, δεν αποτελεί άποψη.
Όσο με αφορά ταυτίζομαι με τις 2 πρώτες παραγράφους του Νίκου Τσαρουχά,
και ειδικότερα:Με τον ειδικό τύπο ασχολούμαι όσο χρειάζεται, δηλαδή πολύ λίγο. Αυτό διότι δεν είναι ειδικός. Το μόνο που εξυμνεί δε, είναι ο καταναλωτισμός και το lifestyle. Μιας και δεν καίγομαι για να ενημερωθώ για τα καινούρια μοντέλα ή να δω τις καταχωρήσεις των εμπόρων, σε διαφημιστικές (και μη) σελίδες, αγοράζω περιοδικά audio video στη χάση και στη φέξη.
Όταν δεν μπορείς να λάβεις σοβαρά ένα ριβιού, αφ' ενός γιατί έχουν ακουστεί διάφορα και αφ' ετέρου γιατί η λογική καταγραφής των δεν σε καλύπτει, τότε δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με αυτό το έντυπο απλά για να περάσει η ώρα σου, ΑΝ φυσικά έχεις τέτοια πολυτέλεια. Σε αυτόν τον τομέα νομίζω ότι το κορυφαίο των ελληνικών περιοδικών audio video είναι το high tech. Το ξεφύλλισμα του high tech αν μη τι άλλο είναι ευχάριστο.
1. Πολύ σπάνια. Παλιότερα Ήχο και Hitech.
2. Λόγω του 1 δεν θεωρώ ότι έχω άποψη.
3. Είναι ανώφελα έως πονηρά συντεταγμένα.
4. Δεν έχω άποψη.
5. Δεν έχω άποψη.
6. Χειρότερα, εξαρτημένα.
7. Ναι, το διαδίκτυο δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν.
8. Δεν απεχθάνομαι κανέναν, αν δεν μου αρέσει κάτι αδιαφορώ. Μου άρεσε παλιότερα ο Σταματάκος, τώρα δεν ξέρω πως γράφει.