ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ.λ.π.)

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ

Καμία υποψία για δημιουργία θέματος αγαπητέ μου απλά δικαιωματικά αναφέρω και εγώ την άποψη μου που τυγχάνει να μην συμπίπτει με την δική σου.
Μα δεν ανέφερες πουθενά στο νήμα τη δική σου άποψη. Κάντο!
Η κριτική ετέρων απόψεων, δεν αποτελεί άποψη.

Όσο με αφορά ταυτίζομαι με τις 2 πρώτες παραγράφους του Νίκου Τσαρουχά,
Με τον ειδικό τύπο ασχολούμαι όσο χρειάζεται, δηλαδή πολύ λίγο. Αυτό διότι δεν είναι ειδικός. Το μόνο που εξυμνεί δε, είναι ο καταναλωτισμός και το lifestyle. Μιας και δεν καίγομαι για να ενημερωθώ για τα καινούρια μοντέλα ή να δω τις καταχωρήσεις των εμπόρων, σε διαφημιστικές (και μη) σελίδες, αγοράζω περιοδικά audio video στη χάση και στη φέξη.

Όταν δεν μπορείς να λάβεις σοβαρά ένα ριβιού, αφ' ενός γιατί έχουν ακουστεί διάφορα και αφ' ετέρου γιατί η λογική καταγραφής των δεν σε καλύπτει, τότε δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με αυτό το έντυπο απλά για να περάσει η ώρα σου, ΑΝ φυσικά έχεις τέτοια πολυτέλεια. Σε αυτόν τον τομέα νομίζω ότι το κορυφαίο των ελληνικών περιοδικών audio video είναι το high tech. Το ξεφύλλισμα του high tech αν μη τι άλλο είναι ευχάριστο.
και ειδικότερα:

1. Πολύ σπάνια. Παλιότερα Ήχο και Hitech.
2. Λόγω του 1 δεν θεωρώ ότι έχω άποψη.
3. Είναι ανώφελα έως πονηρά συντεταγμένα.
4. Δεν έχω άποψη.
5. Δεν έχω άποψη.
6. Χειρότερα, εξαρτημένα.
7. Ναι, το διαδίκτυο δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν.
8. Δεν απεχθάνομαι κανέναν, αν δεν μου αρέσει κάτι αδιαφορώ. Μου άρεσε παλιότερα ο Σταματάκος, τώρα δεν ξέρω πως γράφει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.028
Ο "Ήχος" από 1980 έως το 1990 ήταν (και συνεχίζει να είναι) μέσα στην καρδιά μου. Από τον Λυχνάρη και το Βαλάκα μέχρι ... άσε να μη πω. Κορυφαία αναγνώσματα ακόμα και τώρα, σημεία αναφοράς, σημεία σύγκρισης για την κατάντια του σήμερα.

Σήμερα δε λέω ότι δε γίνεται προσπάθεια, δε λέω πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που δοκιμάζουν συσκευές με αξιοπρέπεια και συνέπεια, είναι όμως καταδικασμένοι γιατί χάνονται στο άθλιο και βρωμερό σύνολο της απάτης και της αμάθειας, τους παίρνει το ποτάμι.

Τελικά σήμερα ο έντυπος ελληνικός ειδικός περί audio τύπος έχει θέση μόνο σε στιγμές απομόνωσης, σε βοηθάει να χαλαρώσεις, μαζί με το χαρτί υγείας...
Συχνά πυκνά βγάζει και άφθονο γέλιο.... Λίγο ακόμα και θα ξεπεράσει και την έμπνευση του Αρκά...

Το Internet πια είναι η μόνη πηγή ενημέρωσης, και οι αγαπημένοι μου κριτικοί ήχου είναι οι έμπειροι χρήστες μηχανών audio ανά τον πλανήτη, αυτοί που έχουν πραγματική γνώση, πράγμα που σαν τον έρωτα και τα λευτά, δε κρύβεται.....

Επίσης στο ίντερνετ δε κρύβεται η ασχετοσύνη, η βλακεία και η εμμονή. Είναι εύκολο λοιπόν να ξεχωρίσω τους βλάκες, τους ξερόλες, τους ανόητους και τα λαμόγια. Κάνει "μπαμ"....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ.λ.π.)

Μα δεν είναι θέμα εξουσιομανίας είναι θέμα επιλογής και πάντα στα μέτρα του δυνατού για την διατήρησης ενός στοιχειώδους επιπέδου συζητήσεων στο site. Ένα επιχείρημα που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από την τεραστία διάφορα επισκεψιμότητας που το χωρίζει από το δεύτερο ανταγωνιστικό site.
Τώρα μη μου λες για επιλογές και στοιχειώδες επίπεδο και πράσινα άλογα. Άντε, είμαι εις τας καλάς μου σήμερις, καθώς κάποιο πολύ κοντινό μου πρόσωπο άλλαξε γόνατο και αναρρώνει περίφημα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
διαβαζω περιοδικα ( audio ) εννοηται
εδω και 23 χρονια
ολα ειναι της τσεπης
ντοπια και ξενα
και οτι λεω το λεω με αποδειξεις
αν και συνεχιζω να αγοραζω σχεδον τα παντα ,για αλλους λογους εννοηται

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Ένα επιχείρημα που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από την τεραστία διάφορα επισκεψιμότητας που το χωρίζει από το δεύτερο ανταγωνιστικό site.
Φοβάμαι ότι πρέπει να ξανατσεκάρεις τα μετρητικά σου. Ορισμένα πράγματα, ακόμη και έναν κακοπροαίρετο βαλτό δηλαδή, είναι οφθαλμοφανή. Αν πάλι χρειάζεσαι βοήθεια, ρώτα τα ίδια τα παιδιά του avclub. Αυτά βέβαια είναι άνευ σημασίας λεπτομέρειες. Αν μπήκες εδώ για να δημιουργήσεις θέμα, οι κουτοπονηριές σου πέφτουν στο κενό διότι δεν τίθεται καν θέμα ανταγωνισμού, τουλάχιστον για εμάς. Τα φόρα και τα site είναι θέμα ανθρώπων και όχι οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας. Με άλλους συμφωνείς και με άλλους διαφωνείς. Οτιδήποτε περισσότερο ανήκει στο παρελθόν, από εκεί δηλαδή που ξεφύτρωσες.

p.s. Και σταμάτα να έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν ξέρουμε ποιός είσαι. :happy_4:

...

L

logo

Guest

Μα δεν είναι θέμα εξουσιομανίας είναι θέμα επιλογής και πάντα στα μέτρα του δυνατού για την διατήρησης ενός στοιχειώδους επιπέδου συζητήσεων στο site.
Επειδη παρακολουθω εδω και χρονια τα δυο κλαμπ,οπω και αλλα κλαμπ του χωρου,εχω να σου πω το εξης.Κατ' αρχας το επιπεδο συζητησεων καθοριζεται απο αυτους που γραφουν,οχι απο αυτους που σβηνουν η κλειδωνουν.Το internet ειναι το πιο ελευθερο μεσο εκφρασης και ετσι πρεπει να παραμεινει.
Αν ξεφυλλισεις το κλαμπ που βρισκεσαι τωρα,θα βρεις συγκριτικα,ακροασεις,αρθρα,γνωσεις και βιωματα.Κι εκει δε λεω προσπαθουν.Ομως δεν φαινεται να βοηθα το υλικο,εννοωντας οτι δεν υπαρχουν τοσοι ανθρωποι οσοι εδω με τοσες γνωσεις και εμπειριες για να γραψουν κατι.Επισης δεν φαινεται να μπορουν να σιοργανωσουν ουτε μια μικρη εστω εκδηλωση.Δεν ξερω που οφειλεται αυτο αλλα ετσι ειναι μεχρι στιγμης.Οι θεασεις και η συμμετοχη που εχει το αλλο κλαμπ,ειναι ιδιες η λιγοτερες με αυτο και δυστυχως στηριζονται σε θεματα ποθυ δεν αξιζουν οπως για παραδειγμα το bluesky,για το οποιο εδω δεν εγινε το αντιστοιχο χαζο πανηγυρι γιατι οι ανθρωποι που γραφουν εδω μαλλον ειναι πιο σοβαροι σε αυτον τον τομεα και πιο συγκρατημενοι και καλα κανουν.
Ειναι καλο να υπαρχουν δυο και τρια και περισσοτερα φορουμς για το audio και video.Δεν υπαρχει λογος για κοντρες και τετοια χαζα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Συγνώμη φίλε logo και ευχαριστούμε κιόλας για την προτίμηση όμως το θέμα μας εδώ είναι τα περιοδικά. Ας μην παρασυρθούμε επειδή το θέλουν κάποιοι.

Ευχαριστώ.

...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ.λ.π.)

...............................................
........................................................................

8. Είναι αρκετοί οι αξιόπιστοι και αξιοπρεπείς, όπως ο Martin Colloms, ο Λάμπρος Λιάβας, ο Μαρκουλής και ο Σταματάκος. Σιχαίνομαι όλα αυτά τα άσχετα, θλιβερά, ανεκπαίδευτα όντα, που αρέσκονται να το παίζουν καμπόσοι «ακούγοντας καλώδια», συσκευασίες πυκνωτών και άλλα αλλοπρόσαλλα, ............
Θα με ενδιέφερε η άποψη σου πάνω στα test καλωδίων που κάνει

κατά καιρούς ο Colloms.

Και αναφέρομαι στις ακουστικές εκτιμήσεις όπου βρίσκει σοβαρές

διαφορές ανάμεσα στα καλώδια τροφοδοσίας και επίσης μεγάλες

διαφορές ανάμεσα στα "ψηφιακά" καλώδια των 75 Ω.

Επίσης πως κρίνεις το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει προτείνει

για ψηφιακή σύνδεση καλώδια που αποκλίνουν αρκετά από το

standard των 75 Ω.

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ

Καμία υποψία για δημιουργία θέματος αγαπητέ μου απλά δικαιωματικά αναφέρω και εγώ την άποψη μου που τυγχάνει να μην συμπίπτει με την δική σου.
Εντάξει, ειλικρινά, σε πιστεύω.
Δεν είναι και πολύ "κομψό", ωστόσο, αντί να καταθέσεις την άποψή σου, να "παρατηρείς" μία άλλη άποψη με το ύφος "γιατί αυτό και όχι αυτό;".

Το καταλαβαίνεις, πιστεύω...:happy_6:

Άσε που, και λόγω επαγγέλματος, αν θέλεις φυσικά, μπορείς να καταθέσεις πολλές ενδιαφέρουσες γνώμες...:cool_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ.λ.π.)

Θα με ενδιέφερε η άποψη σου πάνω στα test καλωδίων που κάνει

κατά καιρούς ο Colloms.

Και αναφέρομαι στις ακουστικές εκτιμήσεις όπου βρίσκει σοβαρές

διαφορές ανάμεσα στα καλώδια τροφοδοσίας και επίσης μεγάλες

διαφορές ανάμεσα στα "ψηφιακά" καλώδια των 75 Ω.

Επίσης πως κρίνεις το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει προτείνει

για ψηφιακή σύνδεση καλώδια που αποκλίνουν αρκετά από το

standard των 75 Ω.
Βασίλη, τα κριτήρια είναι σχετικά. Θα προτιμούσες να εξάρω τον M. Fremer, ή τον Π. Κωτσή; Άσε με τώρα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Όταν, για κάποιους χομπίστες, το πρόβλημα του Ήχου είναι ότι ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες του χώρου (βλ. music servers, Linn Klimax, NaimNet), τι ψάχνετε να βρείτε;!

Έχουμε τον ειδικό τύπο που μας αξίζει. Τέλος.

Reaction score
0
Όταν, για κάποιους χομπίστες, το πρόβλημα του Ήχου είναι ότι ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες του χώρου (βλ. music servers, Linn Klimax, NaimNet), τι ψάχνετε να βρείτε;!
Αυτοί δεν είναι χομπίστες.Είναι πισογύρισμα.Όποιος τους ακολουθεί είναι άξιος της μοίρας του.

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (έντυπες εκδόσεις κ.λ.π.)

κανενα περιοδικο για ηχοσυστηματα αυτο/των εχει στην πιατσα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.138
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda