ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Reaction score
4
Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Κλεμμένη ατάκα (σε παραλλαγή) από τον Inspector: Sidney Wang.

* Conversation like television set on honeymoon…not necessary.

:135:

(έτσι και το "ανοιχτήρι" για την σαμπάνια)

Reaction score
0
ΘΑΥΜΑΣΤΕ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ" "ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ"...:

andreasecon

Αγαπητοί φίλοι, σε συνέχεια της «παρουσίασης» του συστήματός μου από το περιοδικό ΗΧΟΣ και της έντονης διαμαρτυρίας μου, έλαβα στις 19 Μαρτίου την ακόλουθη επιστολή - διόρθωση από τον δημοσιογράφο Κων/νο Παπαγεωργίου, ο οποίος και με παρεκάλεσε να δημιοσιεύσω αυτούσια.

Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα για την επιστολή του αυτή και να δηλώσω ότι από την πλευρά μου συνεχίζω να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και δημοσιογράφο και ελπίζω η παρεξήγηση αυτή να μην χαλάσει τελικά τη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ δύο χομπιστών.

Όσο για το περιοδικό, μάλλον κάποιοι πρέπει να διαβάσουν τα περίφημα άρθρα του αρχικού εκδότη κ. Κ. Καββαθά με τίτλο «Εν Λευκώ» που δημοσιεύονταν κάθε μήνα στους 4Τροχούς...

----------------------------------------------------------------------

Οπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα δεν ανέφερα ποτέ ότι θέλω να προβώ σε αναβάθμιση ενισχυτικών αλλά αντιθέτως σε αναβάθμιση αναλογικού front end όπως άλλωστε αναφέρω και στο profile μου στο ACA.

Τα ενισχυτικά που έχω θεωρώ ότι είναι από τα κορυφαία στον κόσμο απόδειξη δε αυτού το γεγονός οτι και τα δύο (Aesthetix Callisto και Edge NL 12.1 SE) τιμούν το Exotica Reference System του κ. Jonathan Valin του The Absolute Sound.!!

andreasecon

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ!!!!!

Reaction score
0
Τους φιλοξενησε, τους ποτισε, τους ταισε και του φερθηκαν λες και ειχαν να κανουν με κανα τραντζιστορακι της κακιας ωρας.

Μιλαμε για ενα απο τα 2-3 καλυτερα συστηματα εν Ελλαδι αυτη την στιγμη (και δεν το λεω μονο εγω).

Κι ολα αυτα γιατι?

Διοτι ειχε απλα την φαεινη ιδεα ο ανθρωπος να ψωνισει απο μενα...:116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Σιγά μην έχει να κάνει με σένα. Και κατά την άποψή μου κακώς ανακατεύεσαι.

Η παραποίηση του άρθρου του κου Παπαγεωργίου, είναι ένα ακόμη δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτούς. Να θυμίσω ότι πριν από αρκετό καιρό το ίδιο είχε γίνει με τον κο Βαγγέλη Λάμπρου, σε συγκριτικό προβολέων. Τότε βέβαια ο Βαγγέλης δεν το δέχτηκε και μετά την δημοσίευση του παραποιημένου άρθρου, παραιτήθηκε από το περιοδικό. :126:

...

Reaction score
672
Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Μιλαμε για ενα απο τα 2-3 καλυτερα συστηματα εν Ελλαδι αυτη την στιγμη (και δεν το λεω μονο εγω).
τα αλλα δυο ποια ειναι?

Reaction score
10
Δηλάδη είναι καλύτερο και από αυτό που είχε στήσει στην Έκθεση? :111:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δηλάδη είναι καλύτερο και από αυτό που είχε στήσει στην Έκθεση? :111:
Εκείνο ήταν το καλύτερο στο EMEA. Την αμερική θα την φάμε του χρόνου :137:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

E, αφού το έχει και ο Jonathan Valin στο Exotica Reference System (μη χέ...), που είναι στο Δη Αμπσολούτ σάουντ, πώς δηλαδή. Φαντάζομαι πως άμα ο Jonathan Valin πάει να πνιγεί, θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

Reaction score
0
gpol και diabolical,

εσας τους δυο (και τον Τασο αν θελει-ειμαι παντα φιλοξενος) σας περιμενω πουλακια μου στο Κολωνακι για φροντιστηριο..

Αλλα κοιταξτε να κρατατε πανω σας και κανα 20αρικο ο καθενας για εισιτηρια, ετσι??:114::114::114:

Φροντιστηριο τσαμπα δεν γινεται....:116:

Αντε γιατι εχετε καβαλησει μερικοι με κατι συστηματακια (καλουτσικα δεν λεω αλλα μεχρι την κορυφη υπαρχει αβυσαλεα αποσταση...) το καλαμι..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Καλά ρε στο Κολωνάκι δεν τα σπάσανε; Εσύ πως τους ξέφυγες, έχεις βύσμα; :142:
Ο Τάσος ποιός είναι;

...

Reaction score
8

Γιωργο ξερεις ποσο σε εκτιμω και σε αγαπω.
Παρολα αυτα αφαιρεσα ενα προσωπικο μηνυμα απο τα γραφομενα σου και ελ[ιζω αυτο να μην σε στενοχωρησει πολυ, γιατι υπηρχαν σοβαροι λογοι γι αυτο.
Για οτι αλλο χρειαστεις φιλε στην διαθεση σου.

Reaction score
672

gpol και diabolical,

εσας τους δυο (και τον Τασο αν θελει-ειμαι παντα φιλοξενος) σας περιμενω πουλακια μου στο Κολωνακι για φροντιστηριο..

Αλλα κοιταξτε να κρατατε πανω σας και κανα 20αρικο ο καθενας για εισιτηρια, ετσι??:114::114::114:

Φροντιστηριο τσαμπα δεν γινεται....:116:

Αντε γιατι εχετε καβαλησει μερικοι με κατι συστηματακια (καλουτσικα δεν λεω αλλα μεχρι την κορυφη υπαρχει αβυσαλεα αποσταση...) το καλαμι..

επειδη τετοιου τυπου φροντιστηρια ειναι καλο να γινονται σε μεγαλυτερη γκαμα ακροατων απο εμενα και τον diabolical νομιζω οτι εχω μια πολυ ενδιαφερουσα προταση.

Γνωριζω οτι ο Τασος ο Τζιωτης της Sirius ετοιμαζει σε καποιο ξενοδοχειο της Αθηνας ενα event για τον Οκτωβριο οπου θα παρευρεθουν καποια γνωστα ονοματα απο το χωρο της μουσικης και της παραγωγης απο το εξωτερικο και την Ελλαδα. Εκει θα στηθουν καποια συστηματα για να γινουν ακροασεις με ΟΛΑ τα ειδη μουσικης και για να ανταλλαγουν αποψεις αναμεσα στους παρισταμενους.

Ο Τασος δεν διαβαζει τα forums αλλα θα θα ηταν πολυ καλη ιδεα (εαν σε ενδιαφερει βεβαιως) να του προτεινουμε να στησεις και εσυ ενα - δυο συστηματα (και οποιος αλλος ενδιαφερεται βεβαια) στα πλαισια αυτης της εκδηλωσης ωστε να παρουσιασεις τη δουλεια σου σε οποιον ενδιαφερεται να την ακουσει και σε αντιπαραθεση με καποια αλλα σοβαρα συστηματα....

Ετσι οχι μονο μπορεις να κανεις σωστο φροντιστηριο αλλα θα απευθυνθεις και σε περισσοτερο κοσμο...

Θα σε ενδιεφερε μια τετοια συμμετοχη?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

...
Ετσι οχι μονο μπορεις να κανεις σωστο φροντιστηριο αλλα θα απευθυνθεις και σε περισσοτερο κοσμο...

Καλά, είσαι εντελώς απαράδεκτος!!! Μου παίρνεις την πατέντα έτσι, αέρα πατέρα; Είπαμε, για φροντιστήριο, εγώ είμαι ο δάσκαλος, και δεν θα είναι φροντιστήριο, θα είναι σεμινάριο. (Μέχρι τον Οκτώβριο θα το έχω πάρει το ECDL, οπότε θα νομιμοποιούμαι να κάνω σεμινάρια).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

επειδη τετοιου τυπου φροντιστηρια ειναι καλο να γινονται σε μεγαλυτερη γκαμα ακροατων απο εμενα και τον diabolical νομιζω οτι εχω μια πολυ ενδιαφερουσα προταση.

Γνωριζω οτι ο Τασος ο Τζιωτης της Sirius ετοιμαζει σε καποιο ξενοδοχειο της Αθηνας ενα event για τον Οκτωβριο οπου θα παρευρεθουν καποια γνωστα ονοματα απο το χωρο της μουσικης και της παραγωγης απο το εξωτερικο και την Ελλαδα. Εκει θα στηθουν καποια συστηματα για να γινουν ακροασεις με ΟΛΑ τα ειδη μουσικης και για να ανταλλαγουν αποψεις αναμεσα στους παρισταμενους.

Ο Τασος δεν διαβαζει τα forums αλλα θα θα ηταν πολυ καλη ιδεα (εαν σε ενδιαφερει βεβαιως) να του προτεινουμε να στησεις και εσυ ενα - δυο συστηματα (και οποιος αλλος ενδιαφερεται βεβαια) στα πλαισια αυτης της εκδηλωσης ωστε να παρουσιασεις τη δουλεια σου σε οποιον ενδιαφερεται να την ακουσει και σε αντιπαραθεση με καποια αλλα σοβαρα συστηματα....

Κοιτα να δεις gpol...

Επειδη το θεμα του topic ειναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα ενος εντυπου (και το ψαρι ως γνωστον βρωμαει απο το κεφαλι..), και δεν εχει να κανει με ηχητικες επιδοσεις,δεν εχει νοημα να κοντραριζομαστε εδω για τετοιου ειδους θεματα..

Σας προτεινα να ρθειτε παρεουλα να ακουσετε καθ'οτι φυσει φιλοξενος και να μου πειτε τις εντυπωσεις σας (ουτε του diabolical κραταω κακια...αν και θα πρεπε). Αντιστοιχα θα μπορουσα κι εγω αν με δεχεστε να πεταχτω προς Ν.Ερυθραια μερια να ακουσω (ειναι γνωστο πως πρωτιστως ειμαι ακραιφνης χαιφιντελιστας και μετα εμπορος)..

Η εταιρια μας θα συμμετασχει στο επερχομενο Athens High End Show 2009 (30/10-1/11/2009) εχοντας ηδη κλεισει την αιθουσα στην οποια περυσι επαιζαν τα grand utopia.

Εκει θα εχουν οι παντες την ευκαιρια να βγαλουν τα συμπερασματα τους (αν και στο showroom μας εχουμε σαφως καλυτερο ηχο).

Ολα τα υπολοιπα που μου προτεινετε ειναι προς διαφημιστικη καταναλωση...Αν ο κ.Τασος θεωρει οτι εχει ενα top of the top προιον,θα επρεπε να εχει φροντισει να συμμετεχει κι αυτος στο show οπου θα εχει την ευκαιρια να αντιπαρατεθει με ΟΛΟΥΣ.

Reaction score
0
Τωρα οσον αφορα το.....ΠΝΙΞΙΜΟ του ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ απο πλευρας AVCLUB, και την ακρατη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ (δυστυχως) απο την πλευρα του AVSITE, τι να πω?

Ουτε στην χουντα να ημασταν.....!!

Τουλαχιστον παρακαλω ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑ (εντεχνως)..

Το θεμα μας ειναι το περιοδικο κι ΑΥΤΟ:

Reaction score
4

Εσύ τι σχέση έχεις με όλο αυτό ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τωρα οσον αφορα το.....ΠΝΙΞΙΜΟ του ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ απο πλευρας AVCLUB, και την ακρατη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ (δυστυχως) απο την πλευρα του AVSITE, τι να πω?
Να σου πω λίγο George...
Αυτό που εσύ ονομάζεις λογοκρισία εγώ το ονομάζω ευγένεια. Αυτό που εσύ ονομάζεις αγώνα κατά των κακών που προσπαθούν να σε χαντακώσουν, εγώ το ονομάζω άκρατο συμφεροντολογισμό. Και στον βωμό της προάσπισης των δικών σου συμφερόντων, δεν θα βάζουμε εδώ μέσα ότι σου 'ρθει, όπως πχ προσωπικές συζητήσεις. Αυτά στα δικά σου τα χωράφια. Και μην συνεχίζεις να κάνεις το λάθος να δηλώνεις χομπίστας χαϊφιντελίστας γιατί οι κινήσεις σου, όχι τώρα εδώ και χρόνια, μόνο το αντίθετο υποδηλώνουν. Όλος ο καημός σου είναι πως θα γίνει να λένε όλοι τι καλά συστήματα που έχεις και δεν υπολογίζεις απολύτως τίποτα, κανενός είδους δεοντολογία - αποδεδειγμένα. Τα περί χόμπι, ελευθερίας λόγου και λοιπά είναι η σάλτσα επάνω στο κρέας. Μην νομίζεις ότι πείθεις και κανέναν.

Τέλος πάντων όμως, κάνε ότι θέλεις. Τα έχουμε ξαναπεί, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και θερίζει αυτό που σπέρνει. Για το AVSite λίγα λόγια όμως σε παρακαλώ και μετρημένα. ΟΚ;

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.193
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike