ΠΙΚ-ΑΠ TECHNICS SL-1700 MK2 ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Reaction score
8.905
Πωλείται Πικ-απ Technics SL-1700 MK2, είναι το ίδιο με το 1200 mk2 αλλά αυτό προοριζόταν για χρήση οικιακή, στην τιμή των 250 ευρώ. Όπως το αναφέρω και στον τίτλο είναι σε άριστη κατάσταση οπτικά και πλήρη 100% λειτουργικό, με την αρχική συσκευασία του του και τα παρελκόμενα (adapter 45rpm – subweight – Record clamp – manual - Headshell*) επίσης έχει παίξει ελάχιστα (άλλωστε φαίνεται αυτό) γιατί το είχα σαν δεύτερο και ήταν στο κουτί του (αναπαυόταν) τα τελευταία 15 χρόνια. Περιοχή μου είναι η Νέα Σμύρνη και προτιμώ αγοραστή - ενδιαφερόμενο από Αθήνα ώστε να γίνει και η επαλήθευση των λεγομένων μου – έλεγχος καλής λειτουργίας αυτοπροσώπως από τον αγοραστή.

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε με ΠΜ. το τηλέφωνο σας η θα σας στείλω το δικό μου, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Ευχαριστώ, Βασίλης.

* Είναι με μια Shure M95ED αλλά μάλλον (γιατί δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια) με μη αυθεντική βελόνα! Γιαυτό και δεν αναφέρεται καν στην περιγραφή με τα παρελκόμενα!

Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά:

Reaction score
8.905
Απάντηση: ΠΙΚ-ΑΠ TECHNICS SL-1700 MK2 ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, Η αγγελία αποσύρετε, επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος με τα 2 DD ΠΙΚΑΠ που έχω και γιαυτό αποφάσισα για δεύτερο να κρατήσω το Technics και να πουλήσω το Pro-Ject, που είναι στην νέα αγγελία εδώ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.