ΠΟΙΟΝ Av?

Reaction score
1
ΠΟΙΟΝ AV ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PICCOLO ΤΗΣ CHARIO. 80W/ 88db.

1. DENON 2105
2. YAMAHA 757
3. HARMAN KARDON 235
4. ΥΑΜΑΗΑ RXV 1500

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και οι 4 που γράφεις είναι αξιόλογα μηχανημάτα. Τον καλύτερο μπορούν να σου τον πουν ΜΟΝΟ τα αυτιά σου.

Προσπάθησε λοιπόν να τους ακούσεις όλους και μετά να βγάλεις την απόφασή σου.

Προσωπικα είμαι πολωμένος υπέρ του Denon και του Karman Kardon.

Reaction score
0
για σινεμα προτιμω τον pioneer AX5ais μακραν καλυτερο απο ολα τα αλλα μαζι αν θε;ς για μουσικη τον harman μεκλειστα ματια αν θες αιτιολογια για τον αχ5 anytime bet my parts on

Reaction score
0
φιλε dtziouvaras εχω στην κατοχη μου και τα charion piccolo και τον πολυ καλλο rxv 1500
νομιζω οτι τα ηχεια ειναι πολυ μικρα για τον ενισχυτη η το ενισχυτησ πολυ μεγαλος για τα ηχεια.. :lol:
τα piccolo τα παιζω πισω suround,ειναι παρα πολυ καλα δε νμπορω να σου πω την γνωμη μου για hi fi ακροαση γιατι οταν τα εβαλα να παιξουν στερεο ηταν αστρωτα και δεν τα στιτωσα.
πιστευω οτι θα πανε καλα αλλα μην νομιζεις οτ ιθα εχεις τρελα μπασα απο ενα τοσο μικρο woofer :wink:
για τον ενισχυτη σαν σχεση τιμης αποδοσης πιστευω ειναι κορυφη αλλα και πολυ φιλος του cinema,προσεχε το παραεμποριο :cry:

Reaction score
1
Σωστά μιλάς EUROIP, αλλά εγώ εχω όλο το σετ 5.1 οπότε υπάρχει και το Subwoofer, και έτσι το χαμηλό βγαίνει όλο από εκεί. εξάλλου με διαφορετικό crossarisma στα περιφερειακά δεν αναγκάζονται να ζορίζονται για να αποδώσουν μπάσα.

Ισως κάποια στιγμή πάρω 2 στήλες για μπροστά στο home cinema αλλά και για μουσική stereo και τα 2 Piccolo που εχω τώρα μπροστά τα βάλω για back surround για το 7.1

Απλά επειδή ακούω πολύ μουσική με ενδιαφέρει να εχει δυνατά watt και πραγματικά. o RXV 1500 πως είναι δυνατόν να βγάζει 7χ130 με 500w τροφοδιτικό. απλά γιατί δεν δίνει ποτέ σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα από 130 watt γιατί κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται από τις ταινίες. Οταν όμως θες να ακούσει 5.1 audio πόσα watt θα δώσει ταυτόχρονα; να υποθέσω 500/5 ;

Reaction score
0
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο YAMAHA ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ ....ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ :wink: :wink:

Reaction score
0
well το yamahaki ειναι 16.2 κιλα ο ΑΧ5 23.5 κυκλοματικα ειναι ιδιοι [dolby pro lIIx thx and goes ] μονο που το pioneri ειναι κανα 5ρι κιλα βαρυτερο αρα βαρυτερο τροφοδοτικο αρα δεν γονατιζει εκτος και αν τα 5 κιλα ειναι χαλικι αν θες σε λιγο φτανει το νεο pioneri το πρωτο μηχανακι με THX select2 παλι πρωτη η πιονερα δεν ειναι τυχαιο το ονομα της το νεο ειναι 7χ125 γυρω στα 650-700 ευρο γιααααααα

Reaction score
49
dtziouvaras, έχω τον ΥΑΜΑΗΑ RX-V1400 και οδηγεί τα AUDIO SPECTRUM ARTEMIS χωρίς πρόβλημα με ρεύμα κ.ο.κ.
Επομένως για τα piccolo δεν θα έχει κανένα (μα κανένα) απολύτως πρόβλημα.........

Δεν σου λέω ντε και καλά να πέσεις στον ΥΑΜΑΗΑ (προσοχή, να πέσεις έγραψα, όχι ξεπέσεις...... :roll: )
Όπως σωστά αναφέρει ο Σπύρος νωρίτερα.......

Σπύρος Μπλάτσιος said:
Και οι 4 που γράφεις είναι αξιόλογα μηχανημάτα. Τον καλύτερο μπορούν να σου τον πουν ΜΟΝΟ τα αυτιά σου.

Προσπάθησε λοιπόν να τους ακούσεις όλους και μετά να βγάλεις την απόφασή σου.
και βέβαια θα συμφωνήσω μαζί του, επαυξάνοντας!!! :D :D :D

Reaction score
0
α και οι πυκνωτες του ειναι 27000mf του υαμαια του Ζ9 ειναι μολις 22000 για φαντασου ενα ελεγχο σε καθε προσπεκτους καλος θα ειναι

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
παιδιά καλές οι χωρητικότητες αλλά λένε την μισή αλήθεια...

η άλλη μισή είναι
α) σε τι τάση δουλεύουν οι πυκνωτές
β) τι τροφοδοτικό τους υποστηρίζει...

τι εννοώ...

Το φορτίο που μπορεί να αποθηκεύσει ένας πυκνωτής δίνεται από την σχέση Q=C.V , όπου Q το φορτίο, C η χωρητικότητα και V η τάση.
Η δε ενέργεια του πυκνωτή δίνεται από τον τύπο E= (1/2).C.V^2 .
Όπως βλέπουμε ότι και τα δύο μεγέθη εξαρτώντια και από την χωρητικότητα αλλά και από την τάση. (ιδίως η ενέργεια όπου είνα ιανάλογη του τετραγώνου της τάσης).

Έτσι λοιπόν το στιβαρό τροφοδοτικό χρειάζεται, εκτός των μεγάλων χωρητικοτήτων:
α)μετασχηματιστή που μορεί να δώσει μεγάλη τάση και
β) πυκνωτές που να μπορούν να λειτουργήσουν σε μεγάλες τάσεις

Εκτός αυτού μπορώ να σας αναφέρω καμιά δεκαριά μηχανήματα με στιβαρότατα τροφοδοτικά και ήχο χάλια, και άλλα τόσα με αδύνατο τροφοδοτικο και πολύ καλό ήχο...

Οπότε η ικανότητα σε ρεύμα είναι θεμιτό να υπάρχει αλλά από μόνη της δεν λέει τίποα για την ηχητική ποιότητα...

Για αυτό καλύτερα κάποιος να ακούσει όλες τις πιθανές επιλογές πριν αγοράσει οτιδήποτε. Δεν θα ακούει το τορφοδοτικό αλλά ολόκληρο το σύνολο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88