ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ή ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.

ΛΟΙΠΟΝ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ''THE ROAD TO HELL'' ΣΕ ΌΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (PART I);
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΚΑ....(ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM)

ΧΩΡΙΣ... ΥΠΕΒΟΛΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ,
ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Sorry, δεν κατάλαβα το ερώτημα φίλε μου. Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?

p.s. Αν μπορείς γράφε με μικρά, γιατί όταν γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. :126:

...

Reaction score
0
Καλησπέρα,

έχετε απόλυτο δίκιο για τα κεφαλαία

Ελεγα πριν ένα βασικό κριτήριο για να αντιληφθούμε την αναλυση ενός συστήματος είναι οι μικρολεπτομέριες οι οποίες ''κρύβονται'' σε κάποια μουσικά κομμάτια και σε πολλά συστήματα απλά δεν ακούγονται.

Με τον Chris Rea ίσως να σας μπέρδεψε το ''τι μαρκα είναι..''
Στη συγκεκριμένη εισαγωγή, παίζει ράδιο, βρέχει... αυτά πιστευω τα ακούς σε όλα τα συστήματα.

από εκεί και πέρα τι ακούς;
που είναι η σκηνή;
η ερώτηση ΄΄τι μάρκα είναι΄΄ θα σας βοηθήσει κατά την ακρόαση.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είναι στο δίσκο ΄΄Ασυμβίβαστος ΄΄ του Σιδηρόπουλου στο ΄΄Μη μου μιλάς για τίποτα΄΄ αν δε κάνω λάθος ακούγετε ένα μηχανάκι να περνάει, ο ήχος του αρχικά είναι στο βάθος, πλησιάζει και φευγει.

Μία αναβάθμιση κάποτε του συστήματος μου έδωσε κάποια οικοδομικά τετράγωνα διάρκεια στο μηχανάκι.

λοιπόν η ερώτηση είναι η έξής:
τι μάρκα εξάτμιση είχε το μηχανάκι; πλάκα κάνω...

ένα καλό κριτήριο ανάλυσης είναι να μερτήσουμε πόσα δευτερόλεπτα ακούμε το μηχανάκι (...σε κανονική ταχύτητα)
και να το συγκρίνουμε.

εχω ένα φίλο μουσικό τρελαμένο που μου λεεί και τι κιθάρα είναι αυτή που ακούμε.

το μυστικό του τόστ είναι το ποντεσιόμετρο της τοστιέρας

Reaction score
0
παιδία με κάνατε ευτυχησμένο

είμαι ο μόνος δηλαδη που ακούει τον μονό υαλοκαθάριστηρα της ΜΒ σειρα Ε παρκαρισμένη στην ακρη δρόμου ταχίας κυκόφορίας

εχω ενα ποντεσιομετρο με 65 αντιστασεις μιλάμε για άλλη γευση στο τοστ

Reaction score
14
και για την τοστιέρα είναι....

εγώ όταν ακούω το τουμπου τουμπου ζα του Βουτσά ακούω το μπουζούκι του οργανοπάιχτη να ερχεται απο την κουζίνα μου και το αχαμπουχουλουχουμπουχουαχαμπουχουλουχου-ααααα του βουτσά απο το τζάκι μέσα... εχω καλό σύστημα??

Reaction score
0
και για την τοστιέρα είναι....

εγώ όταν ακούω το τουμπου τουμπου ζα του Βουτσά ακούω το μπουζούκι του οργανοπάιχτη να ερχεται απο την κουζίνα μου και το αχαμπουχουλουχουμπουχουαχαμπουχουλουχου-ααααα του βουτσά απο το τζάκι μέσα... εχω καλό σύστημα??

--------------------------------------------------------------------------------
Μπαμπάκο τα πάρουμε το πρωτάτλημα και φέτο????

ΣΕΓΚΟύΡΑ....!!!!!

....πρεπει να έχετε εξαιρετικό συστημα
ποτέ δεν εχω ακούσει το μπουζούκι στο κομμάτι του Βουτσα να ερχετε από την κουζίνα,
είχε πέσει πείνα μάλλον
σε πια εκτέλεση το εχετε ακριβώς;;;
και σε ποιά κατεύθυνση βρίσκεται η κουζίνα σας σε σχέση με το σύστημα σας;;;

Reaction score
14
σε 7άρι αγρατσούνιστο, σε σπάνια κοπή απο την ΜΙΝΟΣ με το ορίτζιναλ εξώφυλλο του και το σταυρό για κέντρο μαμακίσιο και πρεσαριστό στον δίσκο....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.138
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda