ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ RCA?

Reaction score
0
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ MULTIMEDIA 7 DVD,BLUETOOTH,GPS ΚΛΠ ΚΛΠ.
Συγκεκριμένα ενα TMS .
ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ RCA ΣΤΟΝ ΕΝIΣΧYΤΗ.
ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΨΟΓΑ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΕΣΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΑ RCA.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ RCA.
ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ESHOP ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ RCA KAI ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ECA?

Καλώς ήρθες στο avsite. Θα σε παρακαλούσα:

α) Να μην ανοίγεις το ίδιο θέμα 2 φορές και

β) να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία.

Ευχαριστώ.

Reaction score
41
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ECA?

Καλώς ήρθες στο AVsite.
Καλή συνέχεια :107:

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω διάγνωση από απόσταση.
Αλλά αν όντως υπάρχει πρόβλημα που διορθώνεται, πήγαινε σε κάποιον ηλεκτρονικό (ή και εγκαταστάτη ηχοσυστημάτων) που θα δει επιτόπου το θέμα και πιθανότατα να βρει και την αιτία.
Ίσως από την άλλη να μη σε συμφέρει να το φτιάξεις (πχ μεγάλο κόστος επισκευής) οπότε ρώτησε το κόστος πριν προχωρήσεις....

Από την άλλη, όταν μάθεις το κόστος, δες αν αξίζει τον κόπο, αφού λες πως ηχητικά δεν αξίζει ως μηχάνημα. Είναι δυστυχώς γνώρισμα τα περισσοτέρων designed & made in China και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιο που να παίζει ικανοποιητικά. Ακόμα και στα γραφικά των οθονών τους είναι μέτρια.....Δυστυχώς....

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ RCA?

καλώς σας βρήκα.
Το θέμα προσπάθησα να το σβήσω και δεν τα κατάφερα.
Τα κεφαλάια τα διόρθωσα.
Θα ακολουθήσω τις οδηγείες σας.
Νομίζω τελικά θα το τοποθετήσω πάλι χωρίς ενισχυτή.
Το να ψάχνω απο δώ και απο κεί θα μου κοστίσει σε χρόνο και χρήμματα.
αλλωστε δεν νομίζω οτι οποιαδήποτε επισκευή θα συμφαίρει.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

καλώς σας βρήκα.
Το θέμα προσπάθησα να το σβήσω και δεν τα κατάφερα.
Τα κεφαλάια τα διόρθωσα.
Θα ακολουθήσω τις οδηγείες σας.
Νομίζω τελικά θα το τοποθετήσω πάλι χωρίς ενισχυτή.
Το να ψάχνω απο δώ και απο κεί θα μου κοστίσει σε χρόνο και χρήμματα.
αλλωστε δεν νομίζω οτι οποιαδήποτε επισκευή θα συμφαίρει.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Μια ματιά δεν κοστίζει χρήματα. Μην προδικάζεις το αποτέλεσμα.
Το ότι δουλεύει με το χέρι αγγίζοντάς το, σημαίνει οτι είναι κομένο καλώδιο και δημιουργείς πιθανός υψήσυχνη επαγωγή. ΄
Κάτι πιο τραβηγμένο απο τα μαλλιά είναι κάποιο πρόβλημα γειώσεων μέσα στο μηχάνημά σου.

Reaction score
0

Μια ματιά δεν κοστίζει χρήματα. Μην προδικάζεις το αποτέλεσμα.
Το ότι δουλεύει με το χέρι αγγίζοντάς το, σημαίνει οτι είναι κομένο καλώδιο και δημιουργείς πιθανός υψήσυχνη επαγωγή. ΄
Κάτι πιο τραβηγμένο απο τα μαλλιά είναι κάποιο πρόβλημα γειώσεων μέσα στο μηχάνημά σου.
Μάλλον έχεις δίκιο.Εχω κανονίσει να αλλάξω τα rca στο αυτοκίνητο.
Μετά τις τελευταίεσ δοκιμές που έκανα ένωσα την γείωση με το εξωτερικό περιβλημα του rca και το μηχανημα παίζει κανονικά.απλα εχω τον γνωστό θόρυβο όταν το βάζω μπροστα.
Θα περάσω καινούρια rca,θα μονώσω τα ρέυματα και θα βάλω και αντιπαρασιτικά και πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα.
Αλλιώς θα τα γειώσω για να παίζουν εστω και έτσι.Αλλωστε ο θόρυβος είναι μικρος και μολισ λίγο ανεβάσω την ένταση δέν ακουγεται.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μάλλον έχεις δίκιο.Εχω κανονίσει να αλλάξω τα rca στο αυτοκίνητο.
Μετά τις τελευταίεσ δοκιμές που έκανα ένωσα την γείωση με το εξωτερικό περιβλημα του rca και το μηχανημα παίζει κανονικά.απλα εχω τον γνωστό θόρυβο όταν το βάζω μπροστα.
Θα περάσω καινούρια rca,θα μονώσω τα ρέυματα και θα βάλω και αντιπαρασιτικά και πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα.
Αλλιώς θα τα γειώσω για να παίζουν εστω και έτσι.Αλλωστε ο θόρυβος είναι μικρος και μολισ λίγο ανεβάσω την ένταση δέν ακουγεται.
Με καλή θέληση όλα γίνονται!
Αν κολλήσεις πουθενά ρώτα πάλι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.110
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion