Πάνε οι κωδικοί!

Reaction score
62
Τι κάνεις άν έχεις βάλει ένα ΡάδιοCD των 800 € στο αμάξι και, επειδή κάποιος μ.......ας και α..........δι σου κλέβει μιά μέρα το πορτοφόλι από την τσέπη με μέσα το καρτελάκι των κωδικών και επειδή σου ψόφησε η κ....μπαταρία στο αμάξι χάνεις όλες τις μνήμες και το χειρότερο σου ζητάει κωδικο που δεν θυμάσαι και δεν έχεις σημειώσει πουθενά, επειδή είσαι ξύπνιος????

Reaction score
5
Πας με το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια και (με το αζημειωτο, γιατι εσυ φταις) σου το ξεκλειδωνουν.

Εγω παντως εχω και μια 2η μπαταρια στο αυτοκινητο τις τελευταιες μερες επειδη η αλλη ειναι στα τελευταια της!!!

Reaction score
41
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εγω παντως εχω και μια 2η μπαταρια στο αυτοκινητο τις τελευταιες μερες επειδη η αλλη ειναι στα τελευταια της!!!

Kαι τις νύχτες των..."αποδείξεων" έχεις και μία ακόμα γιατί η "βασική" είναι σίγουρο ότι θα...τελειώσει γρήγορα???

(σιγά μη σε άφηνα......ασχολίαστο.......) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
41
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Δε χρειαζεται να αποδειξω τιποτα... Αλλωστε τι να την κανω τη μπαταρια?
ΔΕΝ αναφέρομαι σε μπαταρία!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Reaction score
139
...μπαίνεις σ'ενα φορουμ αναφέρεις το μοντέλο που έχεις και κάποιος "καλός" συνφορουμίτης σου βρίσκει τον κωδικό από αντίστοιχο πρόγραμμα (που τυγχάνει να έχει) που κυκλοφορεί η εκάστοτε εταιρεία, αν είσαι και τυχερός ψάχνεις και λίγο στο ιντερνετ για
ραδιόντικόντερς και μπορεί να πετύχεις αφτό που ζητάς.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.161
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_