Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 8.946
Απ τα ποδαράκια απομόνωσης στο room in a room....Η λύση που ψάχνεις είναι το room in a room μόνο έτσι δεν μεταφέρεται τίποτα, στον επάνω /κάτω όροφο ,τα ποδαράκια είναι απομόνωση κραδασμών μέσα στο home cinema σου με κορυφαία την auralex .
Πολυέξοδο το άθλημα γιατρέ μου.
Απο που ξεκίνησε η συζητηση και που καταλήγειΌταν το συνηθίσουν πλήρως μετά πας σε μεγαλύτερο φυσικά σαμπ ή ενα δεύτερο.
συμφωνω!!! αλλα να μας πει που και πότε να παμε να το μαζεψουμε..........Πετα στα σκουπιδια το sub!
οχι..... γιατι το λες αυτο σταθη...?Πολυέξοδο το άθλημα γιατρέ μου
το επόμενο στάδιο μετά από αυτό που προτείνει ο stathis πάντως , είναι να σου σκάσουν σπίτι κοινωνικοί λειτουργοί και να σου πάρουν την επιμέλεια των παιδιών...Απο που ξεκίνησε η συζητηση και που καταλήγει
δηλαδη παιζεις καλυτερα απο τα village? μαλιστα.........Μεγάλο γλέντι με το sub, καμμια σχέση με τα Village! (Δεν ξαναπάω σινεμά, δεν αξίζει- που να ειχα και οθόνη
Θα πεταξω εγω το δικο μου αυριο στις 20:30 κατω απο το σπιτι μου.συμφωνω!!! αλλα να μας πει που και πότε να παμε να το μαζεψουμε..........
Ολοι οσοι εχουν ενα μετριο συστημα και πανω παιζουν καλυτερα απο τα Village (ηχο εννοω).δηλαδη παιζεις καλυτερα απο τα village? μαλιστα.........
Αμα βρεις λινκ βαλε, μπορει να βοηθησειΘα πεταξω εγω το δικο μου αυριο στις 20:30 κατω απο το σπιτι μου.
Ασε στις 20:29 200€ στο ιδιο σημειο....
Επι του θεματος, θα μπορουσες να δοκιμασεις βιομηχανικα αντικραδασμικα υλικα ή ποδαρακια που παρεχουν διαγραμματα αποσβεσης σε σχεση με το βαρος και τη συχνοτητα.
Δεν εχω λινκ προχειρο τωρα αλλα ειναι αρκετα κοινα.
Λογικα θα κανουν διαφορα στη μεταδοση των κραδασμων δια των δομικων στοιχειων του κτιριου, αλλα οχι και στη μεταδοση των ηχητικων κυματων.
τι εχεις?Θα πεταξω εγω το δικο μου αυριο στις 20:30 κατω απο το σπιτι μου.
Ασε στις 20:29 200€ στο ιδιο σημειο....
δηλαδη στη σαλονκη πως ειναι η αιθουσες? παιζουν σε σαλονι με κουζινα μαζι, και εχουν παραθυρα ντουλαπια πορτες τραπεζακια και οτι αλλο εχει ενα σαλονι? μονο που παιζεις σε σαλονι και τα village σε αποκλειστικο χωρο σου εχουν ριξει 2 κολωνες! τωρα αν πας στη vmax αιθουσα και καθεσαι τελευταια σειρα σιγουρα δεν θα σου αρεσει,εισαι πολυ μακρυα, η παλιες αιθουσες δεν παιζουν και τοσο καλα, στο μπραχαμι στα village που ειναι καινουριες παιζουν εξερετικα.Ολοι οσοι εχουν ενα μετριο συστημα και πανω παιζουν καλυτερα απο τα Village (ηχο εννοω).
Εκτος αν εκει στην Αθηνα τα εχετε καλυτερα στημενα τα Village. Εδω Σαλονικη ειναι ΓΤΠ.
Τι εγινε ρε παιδια?τι εχεις?
το sub που θελω σιγουρα δεν το εχεις απλα σε ρωτησα για να σε πειραξω......Τι εγινε ρε παιδια?
Πουλαω το sub?
Ακου δω σεναριο: σε 10-15 χρονια που θα θελει να κανει παρτι η μικρη, φυσικα δε θα την αφηνω να χρησιμοποιει το συστημα, οποτε θα της καρφωσω το mp3 στην ηχομπαρα, θα συνδεσω και το sub και θα τη γλιτωσω!
Πολυ χλωμο ε?
Ασε που η μεμβρανη θα εχει γινει σανιδα μεχρι τοτε!
Μηπως τελικα πουλαω το sub?
Εννοειταιτο sub που θελω σιγουρα δεν το εχεις απλα σε ρωτησα για να σε πειραξω......
που να ειχα και οθόνη )
Έλα ντε..Απο που ξεκίνησε η συζητηση και που καταλήγει
Έλα ντε..