Πήρε κανείς SVS SoundPath Subwoofer Isolation System?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Η λύση που ψάχνεις είναι το room in a room μόνο έτσι δεν μεταφέρεται τίποτα, στον επάνω /κάτω όροφο ,τα ποδαράκια είναι απομόνωση κραδασμών μέσα στο home cinema σου με κορυφαία την auralex .
Πολυέξοδο το άθλημα γιατρέ μου.:prankster:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.138
Η λύση που ψάχνεις είναι το room in a room μόνο έτσι δεν μεταφέρεται τίποτα, στον επάνω /κάτω όροφο ,τα ποδαράκια είναι απομόνωση κραδασμών μέσα στο home cinema σου με κορυφαία την auralex .
Πολυέξοδο το άθλημα γιατρέ μου.:prankster:
Απ τα ποδαράκια απομόνωσης στο room in a room....
Άσε, δεν πειράζει, ας κουνιούνται και λίγο. Σε σεισμογενή χώρα είμαστε, να ειναι σε εγρήγορση :D

Μόλις έβλεπα :
image.jpeg

Μεγάλο γλέντι με το sub, καμμια σχέση με τα Village! (Δεν ξαναπάω σινεμά, δεν αξίζει- που να ειχα και οθόνη :whistling:)
Κατατρομαξαν οι δικοί μου, κουνιόταν η μαρακοναδα με τα κεφτεδάκια στο πάνω όροφο

Θα το ξαναβάλω και το απόγευμα να συνηθίζουν :gotcha:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.881
Απο που ξεκίνησε η συζητηση και που καταλήγει
το επόμενο στάδιο μετά από αυτό που προτείνει ο stathis πάντως , είναι να σου σκάσουν σπίτι κοινωνικοί λειτουργοί και να σου πάρουν την επιμέλεια των παιδιών...:p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Μεγάλο γλέντι με το sub, καμμια σχέση με τα Village! (Δεν ξαναπάω σινεμά, δεν αξίζει- που να ειχα και οθόνη
:o δηλαδη παιζεις καλυτερα απο τα village? μαλιστα.........:beach:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.030
συμφωνω!!! αλλα να μας πει που και πότε να παμε να το μαζεψουμε..........:D
Θα πεταξω εγω το δικο μου αυριο στις 20:30 κατω απο το σπιτι μου.
Ασε στις 20:29 200€ στο ιδιο σημειο....:roflmao:

Επι του θεματος, θα μπορουσες να δοκιμασεις βιομηχανικα αντικραδασμικα υλικα ή ποδαρακια που παρεχουν διαγραμματα αποσβεσης σε σχεση με το βαρος και τη συχνοτητα.
Δεν εχω λινκ προχειρο τωρα αλλα ειναι αρκετα κοινα.
Λογικα θα κανουν διαφορα στη μεταδοση των κραδασμων δια των δομικων στοιχειων του κτιριου, αλλα οχι και στη μεταδοση των ηχητικων κυματων.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.138
:o δηλαδη παιζεις καλυτερα απο τα village? μαλιστα.........:beach:
Ολοι οσοι εχουν ενα μετριο συστημα και πανω παιζουν καλυτερα απο τα Village (ηχο εννοω).

Εκτος αν εκει στην Αθηνα τα εχετε καλυτερα στημενα τα Village. Εδω Σαλονικη ειναι ΓΤΠ.
[DOUBLEPOST=1466435932][/DOUBLEPOST]
Θα πεταξω εγω το δικο μου αυριο στις 20:30 κατω απο το σπιτι μου.
Ασε στις 20:29 200€ στο ιδιο σημειο....:roflmao:

Επι του θεματος, θα μπορουσες να δοκιμασεις βιομηχανικα αντικραδασμικα υλικα ή ποδαρακια που παρεχουν διαγραμματα αποσβεσης σε σχεση με το βαρος και τη συχνοτητα.
Δεν εχω λινκ προχειρο τωρα αλλα ειναι αρκετα κοινα.
Λογικα θα κανουν διαφορα στη μεταδοση των κραδασμων δια των δομικων στοιχειων του κτιριου, αλλα οχι και στη μεταδοση των ηχητικων κυματων.
Αμα βρεις λινκ βαλε, μπορει να βοηθησει

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Ολοι οσοι εχουν ενα μετριο συστημα και πανω παιζουν καλυτερα απο τα Village (ηχο εννοω).

Εκτος αν εκει στην Αθηνα τα εχετε καλυτερα στημενα τα Village. Εδω Σαλονικη ειναι ΓΤΠ.
δηλαδη στη σαλονκη πως ειναι η αιθουσες? παιζουν σε σαλονι με κουζινα μαζι, και εχουν παραθυρα ντουλαπια πορτες τραπεζακια και οτι αλλο εχει ενα σαλονι? μονο που παιζεις σε σαλονι και τα village σε αποκλειστικο χωρο σου εχουν ριξει 2 κολωνες! τωρα αν πας στη vmax αιθουσα και καθεσαι τελευταια σειρα σιγουρα δεν θα σου αρεσει,εισαι πολυ μακρυα, η παλιες αιθουσες δεν παιζουν και τοσο καλα, στο μπραχαμι στα village που ειναι καινουριες παιζουν εξερετικα.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.030
τι εχεις?:o
Τι εγινε ρε παιδια?
Πουλαω το sub? :idk:
Ακου δω σεναριο: σε 10-15 χρονια που θα θελει να κανει παρτι η μικρη, φυσικα δε θα την αφηνω να χρησιμοποιει το συστημα, οποτε θα της καρφωσω το mp3 στην ηχομπαρα, θα συνδεσω και το sub και θα τη γλιτωσω!
Πολυ χλωμο ε?
Ασε που η μεμβρανη θα εχει γινει σανιδα μεχρι τοτε!
Μηπως τελικα πουλαω το sub?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Τι εγινε ρε παιδια?
Πουλαω το sub? :idk:
Ακου δω σεναριο: σε 10-15 χρονια που θα θελει να κανει παρτι η μικρη, φυσικα δε θα την αφηνω να χρησιμοποιει το συστημα, οποτε θα της καρφωσω το mp3 στην ηχομπαρα, θα συνδεσω και το sub και θα τη γλιτωσω!
Πολυ χλωμο ε?
Ασε που η μεμβρανη θα εχει γινει σανιδα μεχρι τοτε!
Μηπως τελικα πουλαω το sub?
το sub που θελω σιγουρα δεν το εχεις;) απλα σε ρωτησα για να σε πειραξω......:D:p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol