Παίδες τα Polk τέλειωσαν Καιρός για Elac

Reaction score
38
Παιδια σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε και με βοηθησατε οσο ηταν αυτό δυνατό στο θέμα Polk.
Tωρα δωστε μου καμμια πληροφορια για τα Γερμανικά ηχεία Elac και συγκεκριμένα το μοντελο Elac FS 267 αν μπορω να το συνδυασω με τον Roksan K3
Eυχαριστω πολυ προκαταβολικα
Προσοχή να απαντήσετε με ουσία
και οχι με μ@λ@κιες και αερολογίες...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Μπας και έχεις ακουστά το γνωμικό:
<<Αν είσαι φίλος μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω>>;

Από την στιγμή που ο καθένας, για διάφορους λόγους, έχει αναπτύξει τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια επιλογών, μήπως είναι καλύτερα να μάθεις δυο πράγματα του πως και του γιατί, με αντικειμενικά κριτήρια;
Λέω εγώ τώρα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Παιδια σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε και με βοηθησατε οσο ηταν αυτό δυνατό στο θέμα Polk.
Tωρα δωστε μου καμμια πληροφορια για τα Γερμανικά ηχεία Elac και συγκεκριμένα το μοντελο Elac FS 267 αν μπορω να το συνδυασω με τον Roksan K3
Eυχαριστω πολυ προκαταβολικα
Παρακολουθείστε...:p
( όχι και τόσο εκτός θέματος,παρακολουθήστε)

Το φύσημα του αντίχειρα διεγείρει το πνευμονογαστρικό νεύρο και είναι κατ'αυτόν τον τρόπο πολύ ευεργετικό για την διανοητική αποσυμπίεση και την κατάλυση μιας αγχωτικής κατάστασης.

Επί της ουσίας τώρα,πάρε Elac Argo F 51 που δεν χρειάζεται ΄΄ταίριασμα΄΄ με ανεξάρτητο ενισχυτή οιασδήποτε εθνικότητος και keep cool.

Last edited:

Reaction score
30.455
Γερμανικά ηχεία με Αγγλικό ενισχυτή ΠΟΤΕ!
Mου θύμισες έναν γνωστό που μου την "είχε πει" γιατί είχα βάλει αμορτισέρ KYB σε ένα παλιό Lancia Delta που είχα κάποτε!
Μα γιαπωνέζικα αμορτισέρ σε ιταλικό αμάξι μου λέει...
Γιατί ρε μεγάλε του λέω...δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν?:D

gid

Reaction score
10.168
Μη δεχθείς να δώσεις καμία προκαταβολή. Πληρωμή μόνο αφού λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Μόνο έτσι σοβαρεύονται. ;)

Reaction score
30.455

Fawlty Towers...,ιντριγκαδόρικος τίτλος!
Με μια μικρή παραλλαγή ,θα μπορούσε να αποτελέσει τον αλληγορικό τίτλο μιας σειράς που θα πραγματεύεται την αγωνιώδη όσο και ατελέσφορη προσπάθεια ενός χαϊεντά ,να "ματσάρει" ένα ζεύγος γιγαντιαίων ηχείων δαπέδου με τον κατάλληλο ενισχυτή και τα πρέποντα καλώδια ,interconnects ,στηρικτικά κλπ....
Τι λες @AKARL ,θα γράπσεις το σενάριο για το "Faulty Towers"?:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Με μια μικρή παραλλαγή ,θα μπορούσε να αποτελέσει τον αλληγορικό τίτλο μιας σειράς που θα πραγματεύεται την αγωνιώδη όσο και ατελέσφορη προσπάθεια ενός χαϊεντά ,να "ματσάρει" ένα ζεύγος γιγαντιαίων ηχείων δαπέδου με τον κατάλληλο ενισχυτή και τα πρέποντα καλώδια ,interconnects ,στηρικτικά κλπ....
Μια εικό(ρ)να μιλάει καλύτερα από χίλιες λέξεις...:roflmao:

(ο ΄΄αέρας ΄΄ της ηχογράφησης γινόταν εντόνως αντιληπτός...)

A

AKARL

Guest

Ιντριγκαδόρικη πρόταση οφείλω να ομολογήσω. Θα μπορούσα, ίσως, να κάνω μια απόπειρα ... αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Μπούτχιας μπορεί να καταφέρει κάτι εξίσου σουεραλιστικά ξεκαρδιστικό με την εν λόγω σειρά του ΜπιΜπιΣί.

Τι έλεγα; ;) :roflmao::roflmao::roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.497
...και μην ξεχνάτε ότι σε σχεδόν κάθε επεισόδιο του "Fawlty Towers", στο αρχικό πλάνο εκεί που δείχνει την πινακίδα με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο, το όνομα του ξενοδοχείου αλλάζει - ιντριγκαδόρικα! - με κορυφαίο για μένα το "Twaty Flowers"...:D

Reaction score
30.455
Ιντριγκαδόρικη πρόταση οφείλω να ομολογήσω. Θα μπορούσα, ίσως, να κάνω μια απόπειρα ... αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Μπούτχιας μπορεί να καταφέρει κάτι εξίσου σουεραλιστικά ξεκαρδιστικό με την εν λόγω σειρά του ΜπιΜπιΣί.

Τι έλεγα; ;) :roflmao::roflmao::roflmao:
Συμφωνώ ,αλλά πχοιός είμαι εγώ που θα προτρέψω τον Μπούτχια?
Δεν θα ήτο πρέπον..!;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo