- Reaction score
- 706
Θέλω να προσθέσω δυο σήματα και δε γίνεται διαφορετικά, πρέπει να φτιαχτεί ενεργό ή παθητικό κύκλωμα.εγω δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει αυτο στο αυτοκινητο
Θέλω να προσθέσω δυο σήματα και δε γίνεται διαφορετικά, πρέπει να φτιαχτεί ενεργό ή παθητικό κύκλωμα.εγω δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει αυτο στο αυτοκινητο
H Pioneer DEH-P800PRSποια ειναι η πηγη;
Αν μου έκανε δε θα έμπαινα (μάλλονεχει aux input , δε σου κανει;
xaxaxaxaxaaxaxa σε νιώθω απόλυτα.σε συγκριση με το μηχανημα που εχεις , οι λυσεις που ψαχνεις ειναι αρκετα χαμηλου επιπεδου και πιθανοτατα προβληματικες με θεματα θορυβου κλπ.
επειδη εχω κανει μερικες αλχημιες στο αυτοκινητο , εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι προσπαθεις να κανεις.
θελεις 2 πηγες ηχου στο aux in;
μπορεις να περιγραψεις ολο το συστημα και το αυτοκινητο που εχει μπει;
υπαρχει μια πιθανοτητα να ψαχνεις να ανακαλυψεις τον τροχο η να κινεισαι σε λαθος δρομο.
φυσικα μπορει να εχεις και δικιο αλλα εγω τουλαχιστον θα θελα μια διευκρυνηση (μπορει να με ενδιαφερει και εμενα και να μην το ξερω)
Ακόμαεξαιρετικα υλικα και αυτοκινητο αλλα τι θες να συνδεσεις πανω στον μεικτη που δεν μπορει να μπει πανω στο aux in της πηγης;
το αυτοκινητο ως πηγη ηλεκτρικου θορυβου δεν συγκρινεται με το σπιτι. ενα καλωδιο περνα απο λαθος χωρο και ακους το γνωστο σφυριγμα του turbo (που δεν εχεις)