- Reaction score
- 79.847
επίσης θα αντάλλαζα μια αλλαγή φύλου ....με Gundam (ήταν σαν να έβλεπα πορνχαμπ πριμιουμ στο netflix)
o tintin είχε βγει καλέ....
Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν το 1ο που θα αναφερόταν... Θυμάμαι ακόμη και την ώρα (2130) όπως και το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε και αναφερόταν από την "καλή κυρία" που έλεγε το πρόγραμμα ως "κινούμενα σχέδια ενηλίκων". Εκείνη την ημέρα πήρα την άδεια του πατέρα μου να το δω (ήμουν 9 ετών).Ένα από τα αγαπημένα μου παιδικά όταν ήμουν μικρός ήταν το thundercats.
Thundercats, η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων των 80's. Οι παραγωγοί είχαν προσλάβει ψυχολόγο να ελέγχει το σενάριο ώστε να περνάνε σωστά μηνύματα. Γιατί αρχικά οι ήρωες ήταν γυμνοί και μετά τους έντυσαν - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά το 1987 από την ΕΡΤ2www.mixanitouxronou.gr
Αν γινόταν μια σωστή υπερπαραγωγή, πιστεύω θα είχε τεράστια επιτυχία.
Εγώ την είχα δει πάντωςΒέβαια είχε γυριστεί ταινια το 1987 αλλά ήταν αποτυχία.
Την είχα δει κι εγώ, δε θυμάμαι που.Εγώ την είχα δει πάντως
Στο "ΣΕΛΕΚΤ", στην Πατησίων.
Εννοείς 11 το βράδυ το πρώτο επεισόδιο.Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν το 1ο που θα αναφερόταν... Θυμάμαι ακόμη και την ώρα (2130) όπως και το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε και αναφερόταν από την "καλή κυρία" που έλεγε το πρόγραμμα ως "κινούμενα σχέδια ενηλίκων". Εκείνη την ημέρα πήρα την άδεια του πατέρα μου να το δω (ήμουν 9 ετών).
Να προσθέσω επίσης όπως έχει αναφερθεί το Robotech...
Ναι αλλά σε animation, νομίζα ότι λέμε για ταινίες με ανθρώπουςo tintin είχε βγει καλέ.... View attachment 256357
Ναι αλλά σε animation, νομίζα ότι λέμε για ταινίες με ανθρώπους