Πανί για οθόνη

Reaction score
1.390
Καλά φως δεν έχει τώρα γενικά γιατί μέσα στη βδομάδα πάμε για αλλαγή...
[DOUBLEPOST=1504121979][/DOUBLEPOST]
ουπς..!!!!

εσυ ποσο εισαι απο την οθονη ;
Ο φακός ειναι στην ίδια ευθεία περίπου με το κεφάλι.. 4.30 περίπου απόσταση κ γω απο την οθονη

Reaction score
15.543
σαν μεγεθος καδρου σε 237/1 καλα ειναι σε αυτη την αποσταση ...σε 16/9 εχεις το θεμα ε ;

τι αλλαγη θα κανεις ;

Reaction score
1.390
σαν μεγεθος καδρου σε 237/1 καλα ειναι σε αυτη την αποσταση ...σε 16/9 εχεις το θεμα ε ;

τι αλλαγη θα κανεις ;
Αλλαγή λάμπας! Για προβολι αργεί ακόμη..
Ο av έχει προτεραιότητα
[DOUBLEPOST=1504164549][/DOUBLEPOST]
Βάλε τελάρο στη γριά και κάν' την σταθερή.
Το σκέφτηκα κ αυτό ζιζικο αλλα τη λυπάμαι.. Είναι ντράπερ λουμα.. έδωσα μια περιουσία...τοτε..
Αλλά οψόμεθα..

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.756
blackout λοιπόν λέγεται το πανί μας...
Για να δούμε που κ πόσο θα το βρούμε..
Από HC,πανιά και τα σχετικά είμαι παντελώς άσχετος αλλά..
την μοναδική φορά που έχω ακούσει τις λέξεις πανί και blackout στην ίδια πρόταση ήταν για τεντόπανο.
Είναι το πιο ακριβό πανί για τέντες, σε τέτοια διάσταση (αν είναι το ίδιο) ψάχνεις για ρετάλι σε επαγγελματίες που φτιάχνουν τέντες. Δύσκολο να βρεις γιατί γίνεται παραγγελία ακριβώς για την δουλειά και έχει τριπλάσια τιμή από το απλό. Επίσης έχω κάποιες αμφιβολίες αν κάνει για την δουλειά που το θέλεις.
Ρετάλι και να μην έχει τσακίσεις λίγο δύσκολο

Last edited:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.756
Αν είναι το ίδιο πράμα να ρωτήσω σε κάποιο γνωστό αλλά ακόμα και αν βρεθεί κάτι, δύσκολο μου κάνει σαν κατασκευή. Λίγο να τσαλακώσει στην μεταφορά, λίγο όταν το βάζεις στο τελάρο, βάλε και το τέντωμα που από μόνο του είναι σχεδόν απίθανο σε βάθος χρόνου να γίνει σωστά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.513
Είναι το πιο ακριβό πανί για τέντες, σε τέτοια διάσταση (αν είναι το ίδιο) ψάχνεις για ρετάλι σε επαγγελματίες που φτιάχνουν τέντες. Δύσκολο να βρεις γιατί γίνεται παραγγελία ακριβώς για την δουλειά και έχει τριπλάσια τιμή από το απλό. Επίσης έχω κάποιες αμφιβολίες αν κάνει για την δουλειά που το θέλεις.
Το blackout για ρολά είναι μέτρια ακριβό και παράγεται σε πλάτος 2,40μ.
Το τοποθετείς απο την ανάποδη, εξωτερική πλευρά, που είναι λευκή.
Το τέντωμα είναι πανεύκολο και αφού έχει ύφασμα απο την άλλη πλευρά και είναι σκληρό, δεν κρεμάει.

Βάλε τη γριά ή το blackout σε ξύλινο τελάρο, κάρφωσέ την με καρφωτικό και βάλε μετά μαύρο βελούδινο αυτοκόλλητο πλαίσιο με ή χωρίς σανίδι απο εμπρός.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.756
Εξαρτάται την πχιότητα ή το πόσο μου τα φούσκωσε ο μάστορας :wink:
Πάντως για την δουλειά που το φτιάξανε είναι φοβερό.
Τώρα για ταινίες μπορεί και οι εταιρίες που φτιάχνουν πανιά σε κάτι παρόμοιο να βασίζονται αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο απλό.
Γενικά η τιμή των μουσαμάδων πάει με το κιλό, δλδ το πόσο χοντρός είναι.

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.513
Τώρα για ταινίες μπορεί και οι εταιρίες που φτιάχνουν πανιά σε κάτι παρόμοιο να βασίζονται αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο απλό.
Όχι, συνήθως είναι ελαστικά χωρίς ύφασμα.
Τα φθηνά είναι μουσαμάς.
Τα ακριβότερα έχουν την επιθυμητή για τον κατασκευαστή υφή (texture), με ή χωρίς αυξητικά φωτεινότητας*. :D

*Gain.

Reaction score
1.390
Η γριά δεν έχει κέρδος.. Η μεγάλη 140αρα έχει κέρδος 1 κ ειναι κ κρυσταλλιζε ..πραμα που δεν είναι κ πολυ καλο για dlp... οπως νομίζω είπε ο κυρ Μανώλης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.907
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius