- Reaction score
- 15.543
καλα ειναΙ για 2.37 / 1 τα 4.3μ αποσταση.....αλλα δεν εχει φως για τετοιο καδρο
Για μένα που διαβάζω κ τα γράμματα απο κάτω... Δεν είναικαλα ειναΙ για 2.37 / 1 τα 4.3μ αποσταση.....αλλα δεν εχει φως για τετοιο καδρο
Ο φακός ειναι στην ίδια ευθεία περίπου με το κεφάλι.. 4.30 περίπου απόσταση κ γω απο την οθονηουπς..!!!!
εσυ ποσο εισαι απο την οθονη ;
Βάλε τελάρο στη γριά και κάν' την σταθερή.Έχω άλλη μια οθόνη 120 ίντσες αλλα είναι γριά κ έχει ζαρες..
Αλλαγή λάμπας! Για προβολι αργεί ακόμη..σαν μεγεθος καδρου σε 237/1 καλα ειναι σε αυτη την αποσταση ...σε 16/9 εχεις το θεμα ε ;
τι αλλαγη θα κανεις ;
Το σκέφτηκα κ αυτό ζιζικο αλλα τη λυπάμαι.. Είναι ντράπερ λουμα.. έδωσα μια περιουσία...τοτε..Βάλε τελάρο στη γριά και κάν' την σταθερή.
Και οι καλύτερες γκόμενες κάποτε χρειάζονται lifting.Το σκέφτηκα κ αυτό ζιζικο αλλα τη λυπάμαι.. Είναι ντράπερ λουμα.. έδωσα μια περιουσία...τοτε..
Αλλά οψόμεθα..
Από HC,πανιά και τα σχετικά είμαι παντελώς άσχετος αλλά..blackout λοιπόν λέγεται το πανί μας...
Για να δούμε που κ πόσο θα το βρούμε..
Το blackout για ρολά είναι μέτρια ακριβό και παράγεται σε πλάτος 2,40μ.Είναι το πιο ακριβό πανί για τέντες, σε τέτοια διάσταση (αν είναι το ίδιο) ψάχνεις για ρετάλι σε επαγγελματίες που φτιάχνουν τέντες. Δύσκολο να βρεις γιατί γίνεται παραγγελία ακριβώς για την δουλειά και έχει τριπλάσια τιμή από το απλό. Επίσης έχω κάποιες αμφιβολίες αν κάνει για την δουλειά που το θέλεις.
Όχι, συνήθως είναι ελαστικά χωρίς ύφασμα.Τώρα για ταινίες μπορεί και οι εταιρίες που φτιάχνουν πανιά σε κάτι παρόμοιο να βασίζονται αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο απλό.