Παν... METRIC... Αριστον

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Να σου πω γιατί στο λεω
το benchmark που είχα παλιά και το weiss που πήρα μετά στουντιακα με διθύραμβος αμφότερα αλλά τελικά δεν ………

Reaction score
2.002
Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Αντώνη τα σωστά monitor ή αν θες ο σωστός monitor ήχος δεν κουράζει καθόλου.

Το ότι έχεις μεγαλύτερη αντίληψη της ηχογράφησης δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι κουράζει. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει κάτι δεν πάει καλά, όχι απαραίτητα τα μηχανήματα θα μπορούσε να είναι ο χώρος, το ρεύμα, καλώδια ακόμα και η στήριξη. Όταν μιλάμε για αποκαλυπτικά συστήματα τα πάντα παίζουν το ρόλο τους.

just my 2 cents

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Καταλαβαινω τι λες.

Μου θυμισες το ανεκδοτακι που ζηταει τυπος καφε σκετο ,αντρικιο και μετα ζηταγε και λιγη πουστια μεσα.

Δεν εχω την μεγαλη εμπειρια σε ακουσματα (αν και το καθενα συστημα στον χωρο του ακουγεται διαφορετικα) και σιγουρα δεν ακουσαμε την Μετρικ σε πληρες προγραμμα επι ωρες.Το αν λοιπον ο ηχος της θα κουρασει σε βαθος χρονου δεν μπορω να το απαντησω.Συνακροατες ομως με μεγαλη εμπειρια "εδειξαν ενδιαφερον" για να το θεσω διαλεκτικα.
Ο Βλασης ενθουσιαστηκε στην ντραμια....αυτη την Γαβριελλα που λεει και ξαναλεει,εγω στο κομματι κλασσικης που η καθαροτητα της σκηνης και τα περασματα απο ησυχια σε απολυτη κορυφωση ηταν απεριγραπτα.
Ελπιζω να την ξανακουσω να με ταξιδεψει.
Αν σημερα εστηνα συστημα απ την αρχη και ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να εκμεταλλευτω τις δυνατοτητες της απο εκει θα ξεκιναγα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Να σου πω γιατί στο λεω
το benchmark που είχα παλιά και το weiss που πήρα μετά στουντιακα με διθύραμβος αμφότερα αλλά τελικά δεν ………
Η δική μου εμπειρία είναι ότι ένα σύστημα με αμιγώς studio μηχανήματα είναι ουδέτερο αλλά δεν κουράζει. Από την άλλη το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αυτό είναι λογικό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938
Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Ένα προϊόν που απευθύνεται σε ανθρώπους για nearfiled midfield ακροάσεις έχει θέση σε ένα σύστημα που η δουλειά του είναι να σε διασκεδάσει και όχι να είναι εργαλείο mastering?
Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο εννοεί κάποιος τη διασκέδαση. Για τη διασκέδαση του χαϊεντά, η Metric είναι απλώς ακατάλληλη. Δεν έχει παχιά αλουμινένια πρόσοψη, δεν έχει μπλε φωτάκια (δηλαδή μπορεί να έχει, αλλά έχει πολύ περισσότερα άλλου χρώματος), δεν έχει λάμπες, δεν έχει επίχρυσα βύσματα WBT, είναι φθηνή, κάνει συγχρόνως και ADC, και συνοδεύεται από ποταπό πρόγραμμα που τρέχει σε Windows.

Αυτά θέλει ο χαϊεντάς για να διασκεδάσει. Τα έχουμε πει επανειλημμένως, πάλι να τα λέμε;

Όσο για τις midfield ακροάσεις που κάνει ο μηχανικός του mastering, επηρρεάζονται τόσο από την ποιότητα του DAC, που είναι σαν να ανησυχείς για την περιεκτικότητα σε χλώριο που έχει πόσιμο νερό που αναβλύζει σε 4000 μέτρα υψόμετρο και 1000 χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα.

Reaction score
659
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Η δική μου εμπειρία είναι ότι ένα σύστημα με αμιγώς studio μηχανήματα είναι ουδέτερο αλλά δεν κουράζει. Από την άλλη το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αυτό είναι λογικό.
καλα και αυτο που λες δεν ειναι πανακια....

συνδεσε την Metric Halo σε ενα ζευγαρι ενεργα Adam και αν δεν αυτοκτονησεις απο τις ξυραφιες πες μου...

αυτο το Ribbon που εχουν αυτα τα ηχεια ειναι οτι πιο τσιγκινο εχω ακουσει στη ζωη μου αλλα καποιοι τα λενε στουντιακα.... τι να πω...

Reaction score
659
Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο εννοεί κάποιος τη διασκέδαση. Για τη διασκέδαση του χαϊεντά, η Metric είναι απλώς ακατάλληλη. Δεν έχει παχιά αλουμινένια πρόσοψη, δεν έχει μπλε φωτάκια (δηλαδή μπορεί να έχει, αλλά έχει πολύ περισσότερα άλλου χρώματος), δεν έχει λάμπες, δεν έχει επίχρυσα βύσματα WBT, είναι φθηνή, κάνει συγχρόνως και ADC, και συνοδεύεται από ποταπό πρόγραμμα που τρέχει σε Windows.
.
θα σε στεναχωρησω αλλα παιζει μονο με Mac.... ειναι και αυτοι στην Metric Halo κατι χαιενταδες... εσυ που εχεις κολλησει με τα Windows θα συμβιβαστεις αναγκαστικα με κανενα Prism Orpheus....

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

συνδεσε την Metric Halo σε ενα ζευγαρι ενεργα Adam και αν δεν αυτοκτονησεις απο τις ξυραφιες πες μου...

αυτο το Ribbon που εχουν αυτα τα ηχεια ειναι οτι πιο τσιγκινο εχω ακουσει στη ζωη μου αλλα καποιοι τα λενε στουντιακα.... τι να πω...
Κόγια σώσε μεεεεε!!!!!:418::418:
Πεθαίνωωωωωω!!!!!!!:411::411:

"Πανάκια", όπως λέμε "πατσαβουράκια";:114:
"Πανακία", όπως λέμε "μ...κία";:114:
Ή "πανάκεια" όπως λέμε "θεραπεία για τα πάντα";:114:

ΥΓ.
Εννοείται πως σκοπός μου είναι η πλάκα και όχι το να προσβάλλω κανέναν.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΡΕ, ΛΕΣ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΧΑΪΕΝΤΑΣ;

θα σε στεναχωρησω αλλα παιζει μονο με Mac.... ειναι και αυτοι στην Metric Halo κατι χαιενταδες...
Τι να κάνουμε;
Κανείς δεν είναι τέλειος...:143::135::143:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Αυτά θέλει ο χαϊεντάς για να διασκεδάσει. Τα έχουμε πει επανειλημμένως, πάλι να τα λέμε;

Όσο για τις midfield ακροάσεις που κάνει ο μηχανικός του mastering, επηρρεάζονται τόσο από την ποιότητα του DAC, που είναι σαν να ανησυχείς για την περιεκτικότητα σε χλώριο που έχει πόσιμο νερό που αναβλύζει σε 4000 μέτρα υψόμετρο και 1000 χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα.

καλά να σου το πω αλλιώς
πάρε παράδειγμα ένα τρακτερ
γερο σκυλί δεν σπάει δεν χαλάει κάνει τρομερή δουλειά στο χωράφι

οπότε με το δικό σου σκεπτικό την επόμενη φορά που θα θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο να αγοράσω john deere
θα το παίζω και αντικομφορμιστής , δεν θα έχω ανάρτηση δεν θα έχω ηλεκτρικά παράθυρα αιρκοντισιον κτλ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

καλά να σου το πω αλλιώς
πάρε παράδειγμα ένα τρακτερ
γερο σκυλί δεν σπάει δεν χαλάει κάνει τρομερή δουλειά στο χωράφι

οπότε με το δικό σου σκεπτικό την επόμενη φορά που θα θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο να αγοράσω john deere
θα το παίζω και αντικομφορμιστής , δεν θα έχω ανάρτηση δεν θα έχω ηλεκτρικά παράθυρα αιρκοντισιον κτλ
Ο παραλληλισμός (νομίζω ότι) είναι (εντελώς) άστοχος, αλλά δεν διαφωνώ. Όποιου δεν του κάνει ρε παιδί μου, παίρνει κάτι άλλο...

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

υπάρχει ένα πράγμα που να κάνει καλύτερα αυτό

από αυτό ?

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Ο παραλληλισμός (νομίζω ότι) είναι (εντελώς) άστοχος, αλλά δεν διαφωνώ. Όποιου δεν του κάνει ρε παιδί μου, παίρνει κάτι άλλο...
ναι έχεις δίκιο και εγώ τώρα που το σκέφτομαι τα μοντέρνα τρακτέρ έχουν ηλεκτρικά παράθυρα και αιρκοντισιον
εγώ έχω μείνει στην εποχή των μπελαρους

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τα spoiler δουλευουν ?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
η ταξικη παλη τωρα δικαιωνεται.
ζητω τα λαντα. ζητω.

υγ. κριμα ..........

Reaction score
777
Να σου πω γιατί στο λεω
Νομίζω οτι αυτό αποτελεί προσωπική σου άποψη.Υπάρχει κόσμος που έχει στουντιακά προιόντα και είναι υπερ-ευχαριστημένος.
Π.χ τα benchmark και weiss πόσοι τα έχουν?Ποιός έμπορος σήμερα θα σου πεί έστω και για πλάκα οτι δέν είναι καλά?

Τα b&w?τα ATC?

Τι να κάνουμε;
Κανείς δεν είναι τέλειος...:143::135::143:
ψιτ...άστα αυτά...:135:

Τα στουντιακά προιόντα δέν είναι user friendly ετσι ώστε να μπούν σε σπίτια.Όσα όμως είναι μπαίνουν μια χαρά.
Αν θέλετε τώρα να το πάτε πάλι στα αλουμίνια...δέν πειράζει...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

λοιπον ...ολοι νανι τωρα και τα τα πουμε το πρωι.......καλη νυχτα John boy!!!!!!

Reaction score
249

παντως το καλο με τα τρακτερ ειναι οτι πανε παντου
οι πορσε,φεραρι κλπ μπαινουν στα χωραφια;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280