Παρουσίαση συστήματος... PMC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Η οποιαδήποτε "να-καώ-κα" σε οποιοδήποτε συνδυασμό πλατό κεφαλής φόνο καλωδίων, είναι ένα στιγμιαίο γέλιο μπροστά στο σποτιφαϊ από κάποιο φτηνό μίντια πλειερ των <100€.

Το ανωτέρω λινκ που έδωσα, σε συνδυασμό με ρουν, αποτελεί σοβαρή πηγή. Σοβαρή λέμε. Μη κάνετε συγκρίσεις με γραμμόφωνα και λατερνες, εκτίθεστε. :tongue:

Έχω το dark side of the moon των pink Floyd σε 2 εκδόσεις βινυλίου, και σε 4 εκδόσεις ψηφιακές, δύο πολυκαναλες, μια SACD κι η τελευταία σε DTS. Είναι απλώς για γέλια οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης του βινυλίου με δικάναλο φλακ, και βέβαια το πολυκάναλο φορμάτ κάνει περιττή οποιαδήποτε άλλη έκδοση, είναι αστείο. Πολύ αστείο.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Η οποιαδήποτε "να-καώ-κα" σε οποιοδήποτε συνδυασμό πλατό κεφαλής φόνο καλωδίων, είναι τέλεια μπροστά στο σποτιφαϊ από κάποιο φτηνό μίντια πλειερ των <100€.

Το ανωτέρω λινκ που έδωσα, σε συνδυασμό με ρουν, αποτελεί άθλια πηγή. Γελοία λέμε. Μη κάνετε συγκρίσεις πικάπ με τενεκέδες!. :tongue:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :laugh::laugh::laugh::lolsign::lolsign::lolsign:
να είσαι καλά βρε Ντοκ!!
Γέλασα πάλι!!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.255
Θύμισέ μου εσένα να μην σου χαρίσω τίποτα ξανά.:rolleyes:
.... χαιρομαι που το εθεσες Wizzy, αν και εμεις ειμαστε απο αλλο ανεκδοτο .. εχει να κανει με τη ταυτοχρονη συνθηκη των στοιχειων πικαπ+καλωδια και καπου το old schoool hi-fi .. και προσθετω και το "περαν του δεοντως", γιατι λειπει.
Το προσωπικο παραδειγμα του καθενως, ταυτοχρονα με την εμπειρια ειναι πολυ σχετικο και γι αυτο και εγραψα θεση, και οχι γνωμη ή αποψη, ετσι κραταω τις ελαχιστες προσωπικες εξαιρεσεις.
... η θεση μου ειναι οτι added : η περαν του δεοντως ενασχοληση με πικαπ και καλωδια και ολντ σκουλ χαι φαι ειναι μεχρι το 25ο ετος της ηλικιας καποιου εφοσων καποιος εχει γεννηθει πριν το 1980. Επειτα δεν υπαρχει ουδεμια δικαιολογια, παρα μονο ελαφρυντικο.
ο Dr. EAR το εχει θεσει ΤΨΟΧ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Η οποιαδήποτε "να-καώ-κα" σε οποιοδήποτε συνδυασμό πλατό κεφαλής φόνο καλωδίων, είναι τενεκές μπροστά στο σποτιφαϊ από κάποιο φτηνό μίντια πλειερ των <100€.
Καλά τα λες λέανδρεεεεεεεεε, πες τα επιτέλους! :party:

Άλλωστε το σποτιφαϊ έχει πολύ ωραία ριμαστερ, και ησυχααα ήσυχαααααα, ακούς το παραμικρό στην ηχογράφηση στα πολύ χαμηλά σημεία εγγραφής στο δίσκο, χωρίς φυσήματα, χωρίς χρατς χρουτς, χωρίς τίποτα. Πολιτισμός.

Μετά σας φταίει το φύσημα των φτηνών ενεργών πανάθεμά σας... :gotcha:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
ο ντόκτορ έχει ήδη το πλατό να το φορέσει και να βγάλει από πάνω επιτέλους την arkiv! :smile:
Στο τεκνικς μια χαρά θα παίξει η nagaoka ακόμα και με βραχίονα από....dual νατη βάλεις, καλύτερα από ντακ θα παίξει!:tongue::tongue:
να είσαι καλά βρε Ντοκ!!
Γέλασα πάλι!!!
1580992702520.png

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.536
Από την άλλη, με 399 Αμέρικαν νταλαρς, παίρνεις ένα εξαιρετικό Ντακ με mqa και roon ready, και με μια συνδρομή τινταλ έχεις μια τερατώδη μουσική βιβλιοθήκη με τρομερή ευκολία χρήσης και αψεγάδιαστο ήχο, ποιο πικάπ μωρέ...
Γιατί το βαφτίζεις roon ready;; Δεν θα έπρεπε να έχει δίκτυο για να δουλεύει αυτόνομα (μόνο με την δικτυακή σύνδεση με τον roon server) ώστε να έχει αυτόν τον χαρακτηρισμό;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Καλά τα λες λέανδρεεεεεεεεε, πες τα επιτέλους! :party:

Άλλωστε το σποτιφαϊ έχει πολύ ωραία ριμαστερ, και ησυχααα ήσυχαααααα, ακούς το παραμικρό στην ηχογράφηση στα πολύ χαμηλά σημεία εγγραφής στο δίσκο, χωρίς φυσήματα, χωρίς χρατς χρουτς, χωρίς τίποτα. Πολιτισμός.

Μετά σας φταίει το φύσημα των φτηνών ενεργών πανάθεμά σας... :gotcha:
σωστά ντόκτορ!
ακούς το "μια ωραία πεταλούδα" σε remastered κι ανατριχιάζεις!!!:party:
Έχω το dark side of the moon των pink Floyd σε 2 εκδόσεις βινυλίου, και σε 4 εκδόσεις ψηφιακές, δύο πολυκαναλες, μια SACD κι η τελευταία σε DTS. Είναι απλώς για γέλια οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης του βινυλίου με δικάναλο φλακ, και βέβαια το πολυκάναλο φορμάτ κάνει περιττή οποιαδήποτε άλλη έκδοση, είναι αστείο. Πολύ αστείο.
δε θα διαφωνήσω!:thumbsup:
είσαι ήρωας και μόνο που ανέχεσαι τον ήχο της arkiv!:p:p
Ήρωας λέμε!!
Αν αλλάξεις όμως την κεφαλή....το..ξανακουβεντιάζουμε!! :sneaky: :sneaky:

Last edited:

C

chrispo

Guest
Η οποιαδήποτε "να-καώ-κα" σε οποιοδήποτε συνδυασμό πλατό κεφαλής φόνο καλωδίων, είναι ένα στιγμιαίο γέλιο μπροστά στο σποτιφαϊ από κάποιο φτηνό μίντια πλειερ των <100€.

Το ανωτέρω λινκ που έδωσα, σε συνδυασμό με ρουν, αποτελεί σοβαρή πηγή. Σοβαρή λέμε. Μη κάνετε συγκρίσεις με γραμμόφωνα και λατερνες, εκτίθεστε. :tongue:

να είσαι καλά βρε Ντοκ!!
Γέλασα πάλι!!!

...δεν έχω πασατέμπο ...θα με βάλετε να πάω στο περίπτερο:dance2:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.905
σωστά ντόκτορ!
ακούς το "μια ωραία πεταλούδα" σε remastered κι ανατριχιάζεις!!!:party:

δε θα διαφωνήσω!:thumbsup:
είσαι ήρωας και μόνο που ανέχεσαι τον ήχο της arkiv!:p:p
Ήρωας λέμε!!
Αν αλλάξεις όμως την κεφαλή....το..ξανακουβεντιάζουμε!! :sneaky: :sneaky:
:roflmao: :laugh::lolsign::biggrin::fuckyou:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.255
... εδω που τα λεμε η μονη διαφορα ειναι οτι οι πρωτοι εχουν ιστορια απο το 1980, και βεβαια οτι εχουν διασκευασει New Model Army και Misfits..

Reaction score
6.803
... εδω που τα λεμε η μονη διαφορα ειναι οτι οι πρωτοι εχουν ιστορια απο το 1980, και βεβαια οτι εχουν διασκευασει New Model Army και Misfits..
Εντάξει. Η άλλη μπορεί να μην έχει μεγάλη ιστορία αλλά έχει μεγάλα χαμόγελα..;):)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.627
New Model Army διασκεύασαν οι Sepultura, όχι οι Metallica.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.255
.... το κεφαλι μου μεσα το κεφαλι μου μεσα (καλα που τα εχω σε βινυλιο για να θυμαμαι) χαχαχαχα.... ... Killing joke- the wait... δικο μου λαθος.. (ηθελα να δω αν με διαβαζει κανεις sic)..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.870
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao