Παρουσίαση HiFi συστήματος

Reaction score
629
Ρε άνθρωπε δεν λυπάσαι τόσο κόσμο που βλέπουν τέτοιες εικόνες;
Κρίμα είμαστε γαμω το ξερό μου κεφάλι ,αν γύρναγα το χρόνο πίσω 22 χρόνια , τότε που φώναζε η κυρα , ας φτιάξουμε μια σοφίτα να την έχουμε…….
Να τα χαίρεσαι από καρδιάς….10000 μπράβο , θεϊκός χώρος…….
Φίλε Jonny ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια!, νομίζω ότι ένας χώρος μπορεί να βρεθεί μέσα σε ένα σπίτι εάν είναι τα παιδιά μεγάλα κσι δεν υπάρχουν κατοικίδια!

Reaction score
384
Φίλε Jonny ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια!, νομίζω ότι ένας χώρος μπορεί να βρεθεί μέσα σε ένα σπίτι εάν είναι τα παιδιά μεγάλα κσι δεν υπάρχουν κατοικίδια!
Τα παιδιά μεγάλα , τα κατοικίδια στο μπαλκόνι και στην αυλή μόνο …αλλά δεν περισσεύει ένας τέτοιος η αντίστοιχος χώρος, δυστυχώς !!!!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.071
ακόμα μία φωτο προχθεσινή, με τα MoFi σε κύριο πλάνο και με τάξη Α για αλλαγή View attachment 357914
ακόμα και να μην έπαιζε καλά το σύστημα (που δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι τέτοιο)... ο χώρος είναι άκρως ενδιαφέρων!

Reaction score
629
ακόμα και να μην έπαιζε καλά το σύστημα (που δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι τέτοιο)... ο χώρος είναι άκρως ενδιαφέρων!
Ευχαριστώ ! Καλημέρα!!

Είναι ο συνδιασμός του ηχείου (εύκολο φορτίο) με ένα καλό RT του χώρου (όταν είχε μετρηθεί πριν 3 χρόνια) που μπορώ να πώ ότι δεν με ενοχλεί κάτι.

Να μην ξεχάσω και την ενσωμάτωση των δύο subs.

Νέες μετρήσεις (λόγω αλλαγής ηγχείων και ενισχυτικών) σε λίγες εβδομάδες.

1738749496452.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.285
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.