- Reaction score
- 9.537
Το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα γρήγορα κουπέ αυτοκίνητα!
Μα δεν ήταν και κανά μεγάλο αεροπλάνο . 110 νοματέους χωρούσε .Ολοι Business , και λίγοι first class.Έχω μπει σε Concorde. Πολύ μικρό είναι, όλα στριμωγμένα μέσα.
Έχεις πετάξει με Ryanair ?Έχω μπει σε Concorde. Πολύ μικρό είναι, όλα στριμωγμένα μέσα.
Πεσ τα Μιχάλη !
Ορκίστηκα , μετά από μία πτήση μου προς βουδαπέστη , ότι δεν ξαναπετάω με το αισχρό αυτό μαγαζί .
Δεν έβρισκα εισητήριο για να γυρίσω βουδαπέστη , από Ελλάδα .
Είχα βρεί το πήγαινε από κει προς τα δω , δεν έβρισκα , το από δω προς τα κεί .
Δεν κατέβηκα . Εμεινα Βουδαπέστη για 10 μέρες ρεπό και κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο και έπινα EGRY BECAVER , όμως σε RYAN δεν μπήκα ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναμπώ.
Και να φανταστείς ότι λατρεύω το boeing B-737-800 max.
Είναι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ με όλη την σημασία της λέξεως ,εν αντιθέσει με το AIRBUS A 320 που είναι fiataκι αντίστοιχα.
Βασική δουλειά του αεροπλάνου είναι να μπορεί να μένει στον αέραΠεσ τα Μιχάλη !
Ορκίστηκα , μετά από μία πτήση μου προς βουδαπέστη , ότι δεν ξαναπετάω με το αισχρό αυτό μαγαζί .
Δεν έβρισκα εισητήριο για να γυρίσω βουδαπέστη , από Ελλάδα .
Είχα βρεί το πήγαινε από κει προς τα δω , δεν έβρισκα , το από δω προς τα κεί .
Δεν κατέβηκα . Εμεινα Βουδαπέστη για 10 μέρες ρεπό και κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο και έπινα EGRY BECAVER , όμως σε RYAN δεν μπήκα ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναμπώ.
Και να φανταστείς ότι λατρεύω το boeing B-737-800 max.
Είναι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ με όλη την σημασία της λέξεως ,εν αντιθέσει με το AIRBUS A 320 που είναι fiataκι αντίστοιχα.
Ακριβώς αυτό.
Δηλαδή John, η ryan και γενικά οι εταιρείες αλλάζουν το seat configuration κατά τη βούληση τους;