Πατέντες και ''πυρηνική υδραυλική''

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.457
Είναι σημερ'νό το αριστούργημα, το έβγαλε ο Πρόφης στο Περιστέρι.
Το βάρος είναι μπροστά αλλά ήμαρτον. :biggrin:

Reaction score
23.638
δεν είναι ο μόνος, το κάνουν και άλλοι, το καλό σενάριο είναι οτι κάποιοι δουλεύουν τη μία πλευρά και μετά την άλλη.
ο συγκεκριμένος έχει και κανονικό ανυψωτικό για λάστιχα ακριβώς δίπλα αλλά κλάιν , που να το βάζεις οτ αυτοκίνητο στη θέση του τώρα - ελανατελειωνουμεναφυγειναπληρωσει
τους σώζει και οτι τα πλαίσια των αυτοκινήτων σήμερα είναι νταβραντισμένα, άμα το κανε αυτό σε κάνα Peugeot 405 θα πήγαινε καρφί για καλίμπρα μετά

Reaction score
23.638
Καλό! Βέβαια η απόλυτη λύση είναι σταθερό σκέπασμα υπό γωνία , έτσι ώστε τους χειμερινούς μήνες που ο ήλιος είναι χαμηλά να μην σκεπάζει, απλά τους θερινούς που το μεσιμερι ανεβαίνει σε μεγαλύτερη γωνία να κρύβει ένα μέρος του .

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.008
Καθόλου αυτή δεν είναι η απόλυτη λύση. Η απόλυτη είναι αυτό που θέλω να κάνω εγώ.

Δηλαδή ηλεκτρικό roller που όταν το νερό πιάσει μια προκαθορισμένη θερμοκρασία παίρνει εντολή και κλείνει. Και όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από κάποιο όριο, ξανανοίγει.

Βέβαια με το roller που σκεφτόμουνα έχεις κάποια θέματα όπως αντοχή στη βροχή κλπ., ενώ με το αλουμίνιο που έβαλε ο τύπος έχεις καλύτερη σταθερότητα και αντοχή. Αλλά εκτός και αν τύχει να σου περισσεύει από κάπου (και μάλιστα διπλό για την περίπτωση μου) θα βγει πανάκριβη η πατέντα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.534
Καθόλου αυτή δεν είναι η απόλυτη λύση. Η απόλυτη είναι αυτό που θέλω να κάνω εγώ.

Δηλαδή ηλεκτρικό roller που όταν το νερό πιάσει μια προκαθορισμένη θερμοκρασία παίρνει εντολή και κλείνει. Και όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από κάποιο όριο, ξανανοίγει.

Βέβαια με το roller που σκεφτόμουνα έχεις κάποια θέματα όπως αντοχή στη βροχή κλπ., ενώ με το αλουμίνιο που έβαλε ο τύπος έχεις καλύτερη σταθερότητα και αντοχή. Αλλά εκτός και αν τύχει να σου περισσεύει από κάπου (και μάλιστα διπλό για την περίπτωση μου) θα βγει πανάκριβη η πατέντα.
Υπάρχουν μοτέρ με μειωτήρα που είναι για χρήση σε εξωτερικό περιβάλλον, ανθεκτικά στην βροχή και την σκόνη.

Εγώ έκανα μια άλλη απλή πατέντα στον ηλιακό μου και έβαλα στο καζάνι ένα αισθητήριο θερμοκρασίας κολλημένο επάνω του με αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου.
Κάτω στο μπάνιο έχω ψηφιακό θερμόμετρο και μου δείχνει την θερμοκρασία με διαφορά 9 βαθμούς λόγω την μόνωσης που έχει το καζάνι.
Όταν π.χ. μου δείχνει 40 οC το νερό έχει 49.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.746
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam