Πείτε μια γνώμη

Reaction score
39
Kώστα ναι, τα χει όλα! Τα 10,5 λίτρα που μου καίει όπως το οδηγώ δε με ενοχλούν. Το αμάξι έχει 83.000 χλμ. Είναι προσεγμένο. Από αυτά τα 80 είναι εκτός πόλης... Δεν σβήνει αυτόματα στα φανάρια αλλά δε με χαλάει. Δε σου δείχνει που θα αράξεις και πόσο να στρίψεις το τιμόνι για να παρκάρεις, αλλά είναι μεγάλος ο κατάλογος με τα προτερήματα του. Σε καινούριο θέλω 40 για να το αντικαταστήσω. Σε μεταχειρισμένο δε....μάλλον δε γίνεται αφού δε θα ξέρω πως του έχει συμπεριφερθεί ο προηγούμενος... Στο συνεργείο που το πήγα προχθές για λάδια , μου έλεγε ο μηχανικός μου για κάποιον άλλο επίσης πελάτη του με ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο που το έχει κάνει με αέριο. Το αμάξι έχει 430.000 χλμ....και όλα καλά... Κινητήρας volvo.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.853
- από αυτά που προανέφερες , το Mitsubishi ASX. Diesel 1.8 150HP είναι πολύ καλό αυτοκίνητο με πολύ καλή μεταπώληση , τα ανταλλακτικά του είναι όμως ακριβά αλλά δεν βγάζει ζημιές , η εν λόγω εταιρεία μαζί με την Honda & τα ακριβά Mazda , είναι πολύ high-teck

- το Peugeot είναι τίμιο , χαμηλού προφίλ , επίσης δεν βγάζει πλέον ζημιές , αλλά εάν βγάλει . . .γμτ , έχει επίσης κακή μεταπώληση όπως όλα σχεδόν τα Γαλλικά καθ΄ ότι παρεξηγημένα στη χώρα μας , κρίμα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.240
Κοίτα, επειδή το ξέρω το σκάφος, έχει όντως τα θετικά του, τα οποία τα έζησα. :)

Το μόνο που είχε φθορά, ήταν κάτι εσωτερικά ψευτονικελ στην επένδυση της πόρτας, που ξεφλουδισαν.

Όμως και η αλλαγή αυτοκινήτου έχει τα θετικά της. ;)

Το μέγεθος του s-max (βάρκας) είναι ιδιαίτερα μεγάλο, και αν δε χρειάζεται πλέον, δεν έχει νόημα, καθώς στερεί ευελιξία και οδηγική συμπεριφορά.

Συγκριτικά λόγου χάριν, μου άρεσε περισσότερο το νέο seat Leon με φυσικό αέριο, με καλό τράβηγμα στο δρόμο, και σαφώς καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, προφανώς. Το Leon εχει και ικανοποιητικούς χώρους, και αρκετά πιο συμμαζεμένο, και με φυσικό αέριο δε καίει τίποτα.. και τιμή αγοράς λογική.

Επίσης μου άρεσε το Toyota που σου έγραψα, το οποίο βγαίνει σε μία ιδιαίτερα όμορφη έκδοση. Επίσης πολύ λογική τιμή αγοράς.

Τες πα, εγώ το άλλαξα το δικό μου s-max, και πολύ το κράτησα κιόλας. Εσύ αν θες να το κρατήσεις άλλα 10 χρόνια, είναι κάτι που εγώ ούτε να το φανταστώ δε θα μπορούσα! ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.863
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork