- Reaction score
- 248
Εχεις Ιαπωνα 20 χρονια και βλεπεις τωρα τον γαλο και τα συνεργεια που θα γνωρισεις στο κοντινο μελον?
Πυρετο εχεις?
Μακρια απο
γαλο φιλε μου.
Θα δωσεις κοντα στα 11 χιλιαρικα για να αγορασεις ενα κουβαδακι 10ετιας?
Με 11 χιλιαρικα αγοραζεις χιουνταη νεβερ νταη με τα μισα χλμ απο το γαλο.
Αφου θα ανεβεις σε τοσα πολλα χρηματα, δες κατι σε κορεα-ιαπωνια και ας κοστιζει και 2 με 3 χιλιαρικα παραπανω.τουλαχιστον θα παρεις αμαξι για τα επομενα 15 χρονια και οχι τον ιταλογαλο που θα σκορπισει στα επομενα 30.000χλμ.
Αν θες να δεις τι παει να πει χιουνταη, ελα να σε παω βολτα με το δικο μου i30 ντιζελ του 2015 μοντελο και με 352.000χλμ.(κοντα ειναι η Λαρισα)
Κριμα, γιατι εχθες επινα καφε το πρωι στο νυφοπαζαρο των Τρικαλων(Ασκληπιου).
Οσο για τα 9 λιτρα στα 100 του μαζντα....κατι δεν παει καλα αδερφε μου.
Ψαξου λιγο με τον maf η map sensor δεν ξερω τι φοραει,δες την πεταλουδα γκαζιου και τις γειωσεις γενικοτερα,γιατι αυτο το αμαξι ειναι απο τα οικονομικα και οχι απο εκεινα που θελουν 9 και 10 λιτρα στα 100.
Πυρετο εχεις?
Μακρια απο
γαλο φιλε μου.
Θα δωσεις κοντα στα 11 χιλιαρικα για να αγορασεις ενα κουβαδακι 10ετιας?
Με 11 χιλιαρικα αγοραζεις χιουνταη νεβερ νταη με τα μισα χλμ απο το γαλο.
Αφου θα ανεβεις σε τοσα πολλα χρηματα, δες κατι σε κορεα-ιαπωνια και ας κοστιζει και 2 με 3 χιλιαρικα παραπανω.τουλαχιστον θα παρεις αμαξι για τα επομενα 15 χρονια και οχι τον ιταλογαλο που θα σκορπισει στα επομενα 30.000χλμ.
Αν θες να δεις τι παει να πει χιουνταη, ελα να σε παω βολτα με το δικο μου i30 ντιζελ του 2015 μοντελο και με 352.000χλμ.(κοντα ειναι η Λαρισα)
Κριμα, γιατι εχθες επινα καφε το πρωι στο νυφοπαζαρο των Τρικαλων(Ασκληπιου).
Οσο για τα 9 λιτρα στα 100 του μαζντα....κατι δεν παει καλα αδερφε μου.
Ψαξου λιγο με τον maf η map sensor δεν ξερω τι φοραει,δες την πεταλουδα γκαζιου και τις γειωσεις γενικοτερα,γιατι αυτο το αμαξι ειναι απο τα οικονομικα και οχι απο εκεινα που θελουν 9 και 10 λιτρα στα 100.