Πεζώ 108 ή 308 Αυτόματο;

Reaction score
248
Εχεις Ιαπωνα 20 χρονια και βλεπεις τωρα τον γαλο και τα συνεργεια που θα γνωρισεις στο κοντινο μελον?
Πυρετο εχεις?
Μακρια απο
γαλο φιλε μου.
Θα δωσεις κοντα στα 11 χιλιαρικα για να αγορασεις ενα κουβαδακι 10ετιας?

Με 11 χιλιαρικα αγοραζεις χιουνταη νεβερ νταη με τα μισα χλμ απο το γαλο.

Αφου θα ανεβεις σε τοσα πολλα χρηματα, δες κατι σε κορεα-ιαπωνια και ας κοστιζει και 2 με 3 χιλιαρικα παραπανω.τουλαχιστον θα παρεις αμαξι για τα επομενα 15 χρονια και οχι τον ιταλογαλο που θα σκορπισει στα επομενα 30.000χλμ.

Αν θες να δεις τι παει να πει χιουνταη, ελα να σε παω βολτα με το δικο μου i30 ντιζελ του 2015 μοντελο και με 352.000χλμ.(κοντα ειναι η Λαρισα)
Κριμα, γιατι εχθες επινα καφε το πρωι στο νυφοπαζαρο των Τρικαλων(Ασκληπιου).
Οσο για τα 9 λιτρα στα 100 του μαζντα....κατι δεν παει καλα αδερφε μου.

Ψαξου λιγο με τον maf η map sensor δεν ξερω τι φοραει,δες την πεταλουδα γκαζιου και τις γειωσεις γενικοτερα,γιατι αυτο το αμαξι ειναι απο τα οικονομικα και οχι απο εκεινα που θελουν 9 και 10 λιτρα στα 100.

Reaction score
98
Επίσης, όπου γυρίσεις το μάτι σου σήμερα, όλο και πάνω σε κάποιο Yaris cross θα πέσεις. Αυτό το αμάξι έχει πάρει τη θέση του Qashqai. Πουλάει πολύ. Είναι υβριδικό και επομένως εξ ορισμού αυτόματο. Βάζει μπρος το θερμικό μοτέρ και το σβήνει μόνο του, αυτόματα, όποτε χρειάζεται. Όσες το οδηγούν, μάλλον δεν το αλλάζουν με τίποτε, εκτός του model 3.

Μήπως ο πονοκέφαλος ενός γραμματίου 300 ευρώ το μήνα για πέντε χρόνια συν την προκαταβολή είναι προτιμότερος από το ψάξιμο και τη χρήση μεταχειρισμένου; Αν χωράει στα μηνιαία έξοδα δηλαδή.
Αυτή η ιδέα μου φαίνεται πολύ καλή. Τελικά ίσως είναι και πιο ... οικονομική σε βάθος χρόνου, με την έννοια ότι το μετά χειρισμός ι είναι ήδη φθαρμένο, οπότε αγοράζεις δυνάμει πρόβλημα.
Εχεις Ιαπωνα 20 χρονια και βλεπεις τωρα τον γαλο και τα συνεργεια που θα γνωρισεις στο κοντινο μελον?
Πυρετο εχεις?
Μακρια απο
γαλο φιλε μου.
Θα δωσεις κοντα στα 11 χιλιαρικα για να αγορασεις ενα κουβαδακι 10ετιας?

Με 11 χιλιαρικα αγοραζεις χιουνταη νεβερ νταη με τα μισα χλμ απο το γαλο.

Αφου θα ανεβεις σε τοσα πολλα χρηματα, δες κατι σε κορεα-ιαπωνια και ας κοστιζει και 2 με 3 χιλιαρικα παραπανω.τουλαχιστον θα παρεις αμαξι για τα επομενα 15 χρονια και οχι τον ιταλογαλο που θα σκορπισει στα επομενα 30.000χλμ.

Αν θες να δεις τι παει να πει χιουνταη, ελα να σε παω βολτα με το δικο μου i30 ντιζελ του 2015 μοντελο και με 352.000χλμ.(κοντα ειναι η Λαρισα)
Κριμα, γιατι εχθες επινα καφε το πρωι στο νυφοπαζαρο των Τρικαλων(Ασκληπιου).
Οσο για τα 9 λιτρα στα 100 του μαζντα....κατι δεν παει καλα αδερφε μου.

Ψαξου λιγο με τον maf η map sensor δεν ξερω τι φοραει,δες την πεταλουδα γκαζιου και τις γειωσεις γενικοτερα,γιατι αυτο το αμαξι ειναι απο τα οικονομικα και οχι απο εκεινα που θελουν 9 και 10 λιτρα στα 100.
Πολύ χαίρομαι που είσαι γείτονας! Ρώτησα στην αντιπροσωπεία για ... νέβερ νταή, όμως το i10 κάνει καινούργιο γύρω στις 19.000, πολλά μου φαίνονται για το μέγεθος και τη τσέπη μου, αν και έχει καλό εξοπλισμό. Με το ντήζελ δεν σου έβγαλε καθόλου ζημιές; Άκουσα ότι πρέπει να κάνεις κατά τακτά διαστήματα κάπως μεγάλες διαδρομές, διαφορετικά παθαίνει ζημιά το αυτοκίνητο. Επίσης, έχεις πρόσβαση σε κάποιον αξιόπιστο πωλητή για Χιουντάι; Ευχαριστώ!

Last edited:

Reaction score
248
Αυτή η ιδέα μου φαίνεται πολύ καλή. Τελικά ίσως είναι και πιο ... οικονομική σε βάθος χρόνου, με την έννοια ότι το μετά χειρισμός ι είναι ήδη φθαρμένο, οπότε αγοράζεις δυνάμει πρόβλημα.

Πολύ χαίρομαι που είσαι γείτονας! Ρώτησα στην αντιπροσωπεία για ... νέβερ νταή, όμως το i10 κάνει καινούργιο γύρω στις 19.000, πολλά μου φαίνονται για το μέγεθος και τη τσέπη μου, αν και έχει καλό εξοπλισμό. Με το ντήζελ δεν σου έβγαλε καθόλου ζημιές; Άκουσα ότι πρέπει να κάνεις κατά τακτά διαστήματα κάπως μεγάλες διαδρομές, διαφορετικά παθαίνει ζημιά το αυτοκίνητο. Επίσης, έχεις πρόσβαση σε κάποιον αξιόπιστο πωλητή για Χιουντάι; Ευχαριστώ!
Εγω ελεγα να δεις κανενα ελαφρα μεταχηρ για να εχει και λιγακι ανεση σε πορτ παγκαζ και χωρους μεσα και οχι καινουργιο γιατι ολλα πλεον τα καινουργια ειναι πολυ ακριβα,ακομα και τα κουβαδακια οπως το i10..
Το γιαρις κρος η θα το λατρεψεις καθαρα απο το σημα που εχει της τουοτα και για το οποιο ορισμενοι θα σου κανουν πλυση εγκεφαλου,η' θα θελεις να ξερασεις μολιςτο πας μια μικρη βολτα ακομα και για 500 μετρα.
Το δικο μου ντιζελακι δουλευει μονο σε ανοιχτο δρομο οπως λαρισα τρικαλα,λαρισα φαρσαλα,τρικαλα ασπροποταμο κτλ,γιαυτο και δεν εχω προβληματα.καθε μηνα βαζω καθαριστικο στο ντεποζιτο και καυσιμο απο 2 μονο πρατηρια που ειναι σωστα χωρις λαμογιες.
Τωρα για μαντρα που δεν ειναι λαμογιο ........αν βρεις ομως κατι καλο,δωσε και 1.000 ευρω παραπανω και θα δεις οτι θα γλυτωσεις απο πολλα βασανα στο μελον,παρα ενα φθηνο χρεπι που το εχουν ξαναβαψει και του βαλανε και καινουργια λαστιχα.

Πριν σπο μια βδομαδα ενα αρχιλαμογιο του κερατα μαντρας προσπαθησε να πασαρει σε ενα μπαρμπα μου ενα σαπακακι απο την γερμανια,λεγοντας του οτι εχει και καινουργια λαστιχα πρωτης ποιοτητας.
Του ειχανε βαλει καινουργια χιονολαστιχα ...ναι χιονολαστιχα,μαη μηνα ,κινεζικα και 3 νουμερα φαρδιτερα απο το κανονικο,γιατι αυτα βρεικανε φθηνα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi