- Reaction score
- 138.630
Τι κάθαρμα είναι ρε παιδιά...Τι σημασία να έχει όμως,αφού θ'ακούγαμε υλικό κατώτερης ποιότητας...
[dapost mode off]
Τι κάθαρμα είναι ρε παιδιά...Τι σημασία να έχει όμως,αφού θ'ακούγαμε υλικό κατώτερης ποιότητας...
[dapost mode off]
Αν προσπαθήσω εγώ, ίσως.Δεν νομίζω, θα χαλάσει το on axis αν προσπαθήσεις.
Παπαρια ωραία.For the record, εκτος απο τα waveguides και τις τεραστιες μπαφλες, υπαρχει και το LX521 του σχωρεμενου που επισης δινει ωραια λυση στο ιδιο προβλημα.
πρέπει να προλάβω να πάρω ηχεία γιατί όσο περνάει ο καιρός οι απαιτήσεις για να είναι κανείς νόμιμος αυξάνονταιΟι ποινές είναι κώδικας πληροφοριών για πιθανούς αγοραστές.
Άμα καταλάβεις τα βασικά, όταν πας να πάρεις ηχείο ας πούμε, δεν κοιτάς σα χάνος που δε καταλαβαίνει τίποτα κι ότι του πει ο πωλητής, έχεις μια λίστα απαιτήσεων, και τσεκάρεις αν πληρεί τα κριτήρια.
Λες:
1. Μίνιμουμ 8-ιντσο, τσεκ
2. Κλειστή καμπίνα, τσεκ
3. Waveguide, τσεκ
4. Ενεργό, τσεκ
5. Max spl, τσεκ
6. Spinorama νορμάλ, τσεκ
7. Πολλαπλά σαμπ, τσεκ
8. Σοφτγουερ ισοστάθμισης, τσεκ
9. Απόσταση ακρόασης, τσεκ
10. Πάρτο. Καλό είναι.
Έτσι απλά είναι τα πράματα.
Ειδάλλως, παράνομος. Το πήρες το παράνομο, οκ, δες σιγά σιγά να το σπρώξεις στις αγγελίες. Δεν αργεί η ώρα, μια ώρα αρχυτερα να τελειώνεις.
Ναι, γενικά συμφωνώ. Αλλά πάλι for the record, ο σχωρεμενος έπαιξε πολύ έξυπνα όχι μόνο με την μπάφλα αλλά και με τα σημεία κρος ώστε οι συγκεκριμένες μονάδες να παίζουν στο σωστό φάσμα ώστε να υπάρχει ομαλή offaxis / ελεγχόμενη κατευθυντικότητα.Παπαρια ωραία.
Εμένα δε μ'αρέσει.
Δηλαδή το σχήμα μπάφλας μεταβαλλομενης απόστασης από το ακουστικό κέντρο, ναι μεν καταλαβαίνω πως και γιατί δουλεύει, αλλά ωραίο δε το λες. Ματσακωνιά το λες, κι η μέγιστη ακτίνα με την ελάχιστη ακτίνα δεν νομίζω πως καλύπτει όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν από τόσο μικρής ουσιαστικά διάστασης μπάφλας. Άμα ήταν τριπλάσιας διάστασης, θα πειθομουν.
Και το Μιντ τίποτα πρακτικά, δηλαδή πόσο άκυροι να είναι οι λορδοι οι εϊτισάδες...
Τεσπα πά, ο αείμνηστος ήταν άρχοντας, εμείς ποιοι είμαστε να ασκησουμε κριτική δήθενμου ταχαμου, μηδενική η αξία μας, αλλά πρακτικά κι αυτά είναι ξεχασμένα πράματα στην ροή της χαιενδικης ιστορίας.
Τώρα μετράνε άλλα κόλπα, μικροί βολικοί δορυφόροι για να τους βάλεις και στα εικονισματα, ομοαξονικοι, καρδιοειδής άμα γίνεται, και waveguide άρχοντα, να δω να κεντάει οφ αξις. Σα να περιγράφεις τα γκεϊ ένα πράμα.
Μη συγκρινουμε τωρα diy προσπαθειες, που ξεκινανε με κυριο προαπαιτουμενο να μπορει να κατασκευαστει στο γκαραζ με σανιδια, με εμπορικα προϊοντα που εχουν πισω τους τα πιο προηγμενα facilities της βιομηχανιας του audio.Ναι, γενικά συμφωνώ. Αλλά πάλι for the record, ο σχωρεμενος έπαιξε πολύ έξυπνα όχι μόνο με την μπάφλα αλλά και με τα σημεία κρος ώστε οι συγκεκριμένες μονάδες να παίζουν στο σωστό φάσμα ώστε να υπάρχει ομαλή offaxis / ελεγχόμενη κατευθυντικότητα.
Τεσπα, δεν το εξηγώ καλά, να μας τα πει ο Άκης που διαβάζει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί τα σχέδια του αείμνηστου (που ήταν και όλα στο χαρτί, με μολύβι, όχι κλιπελ και μλκιες).
Εμένα δε μ'αρέσει.
είναι ξεχασμένα πράματα στην ροή της χαιενδικης ιστορίας
NTINOS: Αμα το δει ο γκεομιατ είμαι σίγουρος ότι θα περιγράψει αυτό που λέω για το πλάτος της σκηνής με καλύτερο τρόπο απ'αυτον που το λέω.EGO: ο εγκέφαλος τροφοδοτήθηκε με εντελώς καινούργιο τρόπο!!
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αφενός το ξάφνιασμα (σε γνωστές ηχογραφήσεις) του τύπου "από που μας ήρθε τώρα αυτό", αφετέρου την απόλαυση του διαχωρισμού κάποιων οργάνων ή φωνών με τρόπο εντυπωσιακό σε σχέση με το δικάναλο.
Πες τα, δεν μ´ακούειΕν κατακλείδι θα έκοβα κατιτίς απ το βουνό 20-60, θα έδινα κατιτίς σε χειρόφρενο στην κατηφόρα από 2000-4000 και θα άκουγα στα 100ντιμπι μαξ,δηλαδή 75-80 μέση στάθμη.
...τα οποία δε χρησιμοποιούν εξίσου αποδοτικά όλες οι βιομηχανίες, βεβαίως βεβαίως...τα πιο προηγμενα facilities της βιομηχανιας
Βρε αμα ο ενας εχει αυτο το φασίλιτι...τα οποία δε χρησιμοποιούν εξίσου αποδοτικά όλες οι βιομηχανίες, βεβαίως βεβαίως...
Χαμένα λόγια!!Πες τα, δεν μ´ακούει
Μπορώ στα γρήγορα να σκεφτώ τα εξής στοιχεία διάκρισης :Ο άλλος έχει δημιουργήσει - και όλο εξελίσσει - αυτό το facility :
Acoustic Horn Design – The Easy Way (Ath4)
Acoustic Horn Design – The Easy Way (Ath tool) This is an associated thread for a waveguide generator called Ath (Advanced Transition Horn), version 4. Ath is a piece of software for designing waveguides and horns. At the same time it makes it possible to easily simulate their acoustic...www.diyaudio.com
και έχει ήδη ταπώσει τους πάντες (αλλά δεν το ξέρουν).
Μία ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !
Ολες οι κόρνες και όλοι οι κυματοδηγοί θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια. ΟΛΕΣ !!
ΟΛΕΣ!!!
Μόνο η JBL , μάλλον η Genelec και ίσως η AvantGarde θα διασωθεί χωρίς να αλλάξει κάτι.
Παίδες συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη, ΔΕΝ θέλω να κάνω τον αγενή έξυπνο, αλλά τις δύο τελευταίες μέρες το έχετε πήξει στην ανακρίβεια.
Ανοίξτε νέο νήμα με τίτλο "Waveguides" ή κάτι τέτοιο, είναι κρίμα ένα τόσο σοβαρό θέμα να θαφτεί σαν οφφ-τόπικ μέσα σε άλλο νήμα.
Μετά, πάτε από την αρχή, να μπορούν να παρακολουθήσουν και οι νέοι επισκέπτες: Τι είναι waveguide, τι διαφορετικό έχει από τις κόρνες, ποιός ο σκοπός της ύπαρξής του, κλπ