- Reaction score
- 79.662
τον έβαλα στο αυτόματο...σε 1 1/2 ώρα ξανά..Κατέβηκαν οι Ρώσοι.
Δεν έχεις να βυζάξεις εσύ;
Αχ έτσι...μίλα μας βρώμικα!!!Έχω κουραστεί να διαγράφω τηλέφωνα απο παλιές αγγελίες, ζητήθηκε μέχρι και απο αγγελία δωδεκαετίας.
Σταματήστε να βάζετε προσωπικά σας στοιχεία στις αγγελίες!
Κι αν σώνει και καλά θέλετε να τα βάλετε, μη ζητάτε μετά τη διαγραφή τους.
Σήμερα έλαβα μήνυμα πως "δεν ηξερα οτι αν καποιος πατησει στο google τον αριθμο μου θα βρει ολες τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει κ ποσο μαλιστα φωτογραφιες απο το ιδιο μου το σπιτι.".
Άλλος σήμερα μου την είπε γιατί δεν διαγράφουμε όλες τις παλιές αγγελίες. Γιατί έτσι γουστάρουμε!
Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα προστεθεί απαγόρευση στον κανονισμό.
Πάμε πάλι!Σταματήστε να βάζετε προσωπικά σας στοιχεία στις αγγελίες!
Πιέμ, αν κάποιος δεν είναι ικανός να γράψει σωστά μια αγγελία ή το κάνει επίτηδες, δεν μας αφορά.Αν κάποιος θέλει διευκρινήσεις μπορεί να είναι χρήσιμες και για άλλους.
Ευκαιρία να μάθουν.Και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν ξέρουν τι είναι τα pm!
Και καλα οι διευκρινίσεις,αλλά αν κάτι κάνει μπαμ ,ότι είναι σε μαύρο χάλι ή πειραγμένο,δεν θα μπορούμε να το αναφέρουμε? Γιατί να μην προστατέψουμε κάποια μέλη,που μπορεί απλά να μην γνωρίζουν? Εκτός και αν γίνεται πρώτα έλεγχος από κάποιον συντονιστή και απαγορευτεί η δημοσίευση αγγελιών, που δεν περιγράφουν την πραγματική κατάσταση μιας συσκεύης προς πώληση (όποτε αυτό είναι δυνατόν,άρα μάλλον πάμε σε υποχρεωτικό ανέβασμα φωτο).Γιατί; Αν κάποιος θέλει διευκρινήσεις μπορεί να είναι χρήσιμες και για άλλους.
Και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν ξέρουν τι είναι τα pm!
Και καλα οι διευκρινίσεις,αλλά αν κάτι κάνει μπαμ ,ότι είναι σε μαύρο χάλι ή πειραγμένο,δεν θα μπορούμε να το αναφέρουμε? Γιατί να μην προστατέψουμε κάποια μέλη,που μπορεί απλά να μην γνωρίζουν? Εκτός και αν γίνεται πρώτα έλεγχος από κάποιον συντονιστή και απαγορευτεί η δημοσίευση αγγελιών, που δεν περιγράφουν την πραγματική κατάσταση μιας συσκεύης προς πώληση (όποτε αυτό είναι δυνατόν,άρα μάλλον πάμε σε υποχρεωτικό ανέβασμα φωτο).
το ''μπαμ'' καλό είναι να το προσέχει ο υποψήφιος αγοραστής....Και καλα οι διευκρινίσεις,αλλά αν κάτι κάνει μπαμ ,ότι είναι σε μαύρο χάλι ή πειραγμένο,δεν θα μπορούμε να το αναφέρουμε? Γιατί να μην προστατέψουμε κάποια μέλη,που μπορεί απλά να μην γνωρίζουν? Εκτός και αν γίνεται πρώτα έλεγχος από κάποιον συντονιστή και απαγορευτεί η δημοσίευση αγγελιών, που δεν περιγράφουν την πραγματική κατάσταση μιας συσκεύης προς πώληση (όποτε αυτό είναι δυνατόν,άρα μάλλον πάμε σε υποχρεωτικό ανέβασμα φωτο).
Χρωματάκι πείτε. Εκτός από το μπλε είναι κατειλημμένο.θα πρέπει να βάλουμε τον rose να φτιάξει ειδικά χάπια