- Reaction score
- 4
Ωραία..
...και εκεί που πηγαίνω σιγούλια σιγούλια, έχω βάλει την μουσική μου "κύριος", νάσου το ερώτημα ..!
Τι είναι η περίφημη "ανάλυση" που λένε ?
Tip:
...και εκεί που πηγαίνω σιγούλια σιγούλια, έχω βάλει την μουσική μου "κύριος", νάσου το ερώτημα ..!
Τι είναι η περίφημη "ανάλυση" που λένε ?
Tip:
Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να ορίσετε τον όρο "ανάλυση" και να δούμε τι εννοούν όταν χαρακτηρίζουν-κρίνουν κάτι έτσι (-ηχείο).
Ψάχνουμε βέβαια και το αντιθετό του ******.... < Τι είναι εκείνο που υπάρχει απέναντι και επηράζεται ανάλογα> ?
------Τεχνικά------
Μετά πρέπει να δώσετε παραδείγματα με προιόντα της αγοράς και όποιος μπορεί να γράψει τα "τεχνικά χαρακτηριστικά" που -την ορίζουν (?)
α)Μπορούμε να δούμε από τις μετρήσεις αν είναι ένα ηχείο "αναλυτικό" ?
-Παίζει ρόλο η "σχεδίαση" και πως ?
-Θεωρητικά η "ανάλυση" σε ένα ηχείο σχετιζεται ή όχι με:
α) Τον "όγκο" του.(μικρού ή μεγάλου)
β) Μεγάφωνο μεγαλύτερης ή μικρότερης διαμέτρου ?
-------Θεωριτικά---------
- Περιγράψτε την ακουστική εντύπωση ενός "τέτοιου" ηχείου.(παραδείγματα)
------Σημείωση------
Ας μείνουμε στην "φυσική-μηχανική" προς το παρόν και μετά πάμε στο 'ΡΕΥΜΑ' ;-)
Tip 2
Κιάλλο Tip:
Ψάχνουμε βέβαια και το αντιθετό του ******.... < Τι είναι εκείνο που υπάρχει απέναντι και επηράζεται ανάλογα> ?
------Τεχνικά------
Μετά πρέπει να δώσετε παραδείγματα με προιόντα της αγοράς και όποιος μπορεί να γράψει τα "τεχνικά χαρακτηριστικά" που -την ορίζουν (?)
α)Μπορούμε να δούμε από τις μετρήσεις αν είναι ένα ηχείο "αναλυτικό" ?
-Παίζει ρόλο η "σχεδίαση" και πως ?
-Θεωρητικά η "ανάλυση" σε ένα ηχείο σχετιζεται ή όχι με:
α) Τον "όγκο" του.(μικρού ή μεγάλου)
β) Μεγάφωνο μεγαλύτερης ή μικρότερης διαμέτρου ?
-------Θεωριτικά---------
- Περιγράψτε την ακουστική εντύπωση ενός "τέτοιου" ηχείου.(παραδείγματα)
------Σημείωση------
Ας μείνουμε στην "φυσική-μηχανική" προς το παρόν και μετά πάμε στο 'ΡΕΥΜΑ' ;-)
Tip 2
Έστω ότι ο χώρος "χ" είναι "Ουδέτερος" οπότε δεν επιδρά αρνητικά ! (μην το αναφέρετε αυτή την φορά ως παράμετρο)
Θέση ακρόασης και αποστάσεις μπορείτε να δώσετε με ιδανική και πάλι συμπεριφορά του χώρου, ανάλογα του παραδείγματος.
Θέση ακρόασης και αποστάσεις μπορείτε να δώσετε με ιδανική και πάλι συμπεριφορά του χώρου, ανάλογα του παραδείγματος.
Κιάλλο Tip:
+Δεν πρέπει να αναφεστε με λίνκς. Ζητείται η γνώμη σας και όχι κάποιου άλλου.(αρκεί η αναφορά-λινκ της πηγής)
+Μπορείτε να απαντήσετε στα τεχνικά χωρίς αριθμούς αν θέλετε, δηλαδή με σχέσεις (πχ. μεγαλύτερο<->μικρότερο)
+Μπορείτε να απαντήσετε στα τεχνικά χωρίς αριθμούς αν θέλετε, δηλαδή με σχέσεις (πχ. μεγαλύτερο<->μικρότερο)