- Reaction score
- 4.113
Εγώ πάντως παρόλη την εξέλιξη έχω να ακούσω για άνθρωπο στο φεγγάρι απο το 1970κάτι.... Φαντάσου τι ηχεία θα είχαν τότε..
Εγω και ο Δημήτρης 7777777 είμαστε (οι μόνοι σίγουροι). Ισχυρίζεται και ο Δεκέμβριος αλλά αρχίζω να έχω λίγες αμφιβολίες τελευταία.Θεωρω οτι ολοι εδω ειναι "audio" people ανεξαρτητως των γνωσεων και τον αποψεων τους και της συχνοτητας αλλαγης εξοπλισμου και των αποψεων γενικως περι εξοπλισμου. Δεν πιστευω οτι κανενας ειναι music only. Υπο αυτη την αποψη εννοω εγω το "audio people"
Εγώ ακούω ΚΑΙ από bluetooth ηχείο και την καταβρίσκω. Αυτό που λέει ο decembered είναι spot on. Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι θα έκαναν αγορά 90" TV για να βλέπουν μενεγάκη.Ακους μουσικη και δεν σε απασχολει να αλλαξεις εξοπλισμο γιατι δε σε χαλαει κατι. Εδω συμφωνουμε. Ομως δεν θα ακουγες μουσικη αν πχ την ιδια μουσικη που αγαπας ηταν να την ακουσεις απο ενα bluetooth ηχειο, η απο ακουστικα κινητου οπως ολος ο κοσμος. Η αν ακουγες θα ηταν πολυ λιγοτερο. Γιατι αυτο που σε παρακινει δεν ειναι η ιδια η μουσικη. Μονος σου εθεσες την αναγκαια και ικανη συνθηκη του εξοπλισμου....
Εγω και ο Δημήτρης 7777777 είμαστε (οι μόνοι σίγουροι). Ισχυρίζεται και ο Δεκέμβριος αλλά αρχίζω να έχω λίγες αμφιβολίες τελευταία.
Εκπληκτικό έργο.-> (επιθυμω να πιστευω οτι) ουδεποτε μπηκα σε προσωπικο παραδειγμα τοσο εντως οσο και εκτος φορουμ σε προσωπικο βιο. Δεν τα παω τοσο καλα με τα αυτοκλητα....οσο και αυτα με μενα, θαρρω.
**τουλαχιστων, οχι εκουσια.
Γιατί ; Ζει ακόμη αυτός ο Γκλας ; Αααα να μην παραλείψω κιόλας : Καλά δεν έχει "εξέλιξη" η μουσική που ακούτε όλο παλιατζούρες ;Που να το δεις και πως είναι σε λάιβ.
Λάθος είναι το παραπάνω, πιστεύω εσκεμμένο.Εάν έχεις καλά μηχανήματα δεν ακούς , ούτε ασχολείσαι με τα μηχανήματα ... ακούς μουσική (all other things being equal).
Ναι ΟΚ ... απλώς λέω και για αυτούς που ασχολούνται ή δεν έχουν εγγενώς ή με τριβή την ιικανότητα να το αναγνωρίζουν εξ αρχής . Εκεί έπρεπε να καταλήγουν εάν η ενασχόληση ήταν επικερδής και πετυχαινε και πληρούσε τουλάχιστον στοιχειωδώς έστω κάπως τον στόχο της.Λάθος είναι το παραπάνω, πιστεύω εσκεμμένο.
Το ορθόν είναι :
Εάν δεν ασχολείσαι με τα κωλομηχανήματα ... ακούς μουσική.
Τέλος.
Δεν συνδέονται αυτά τα δύο.
Δεν έχει σχέση η μουσικοφιλία με τα μηχανήματα, ούτε καν αγγίζει το ένα χόμπι, το άλλο.
Υποκρισία είναι όποιος το λέει.
Είναι εντελώς ασήμαντο το χόμπι του "audio", μηδενικής αξίας.
Όπως πολλά ακόμα χόμπι. Άλλος έχει χόμπι τις μπάμιες. Τι ψάχνετε τώρα ..
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το "ασημαντο". Εαν δινει ευχαριστηση παρολο που δεν ειναι "χρηστικο" η "κοινωνικα ωφελιμο" θα το χαρακτηριζα σημαντικο οπως καθε απολαυση στη ζωη μας.Λάθος είναι το παραπάνω, πιστεύω εσκεμμένο.
Το ορθόν είναι :
Εάν δεν ασχολείσαι με τα κωλομηχανήματα ... ακούς μουσική.
Τέλος.
Δεν συνδέονται αυτά τα δύο.
Δεν έχει σχέση η μουσικοφιλία με τα μηχανήματα, ούτε καν αγγίζει το ένα χόμπι, το άλλο.
Υποκρισία είναι όποιος το λέει.
Είναι εντελώς ασήμαντο το χόμπι του "audio", μηδενικής αξίας.
Όπως πολλά ακόμα χόμπι. Άλλος έχει χόμπι τις μπάμιες. Τι ψάχνετε τώρα ..
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι στόχοι, σε κάθε περίπτωση.Ναι ΟΚ ... απλώς λέω και για αυτούς που ασχολούνται. Εκεί έπρεπε να καταλήγουν εάν η ενασχόληση ήταν επικερδής και πετυχαινε και πληρούσε τουλάχιστον στοιχειωδώς έστω κάπως τον στόχο της.
Εδώ διαφωνώ. Γιατί δηλαδή, αφού έχει κάποιος το ηχοσύστημα, να μην ακούει και αυτά που του αρέσουν, έστω και αν εσύ τα θεωρείς υποδεέστερα; Μόνο κλασική και τέλειες ηχογραφήσεις θα πρέπει να ακούει;Να το χέσω ότι έχεις 20.000€ ηχοσύστημα αν ακούς καρά, σφακιανάκη και celine dion.
Λυπηρό είναι να επιλέγεις μουσική με κριτήριο του πόσο καλά θα ακουστεί από το ηχοσύστημα σου.Λυπηρο αν συμβαινει καποιος να ακουει μηχανηματα, ευελπιστω να αντισταθμιζεται αυτο απο αλλες πτυχες του βιου του
Βεβαίως προσφέρουν άφθονη ευχαρίστηση, όπως όλα τα χόμπι.Συμφωνω σε ολα εκτος απο το "ασημαντο". Εαν δινει ευχαριστηση παρολο που δεν ειναι "χρηστικο" η "κοινωνικα ωφελιμο" θα το χαρακτηριζα σημαντικο οπως καθε απολαυση στη ζωη μας.
Μόνο αν σκάσει καμμιά καταστροφή ρέυ θα αντιληφθείτε τη σημασία της μπάμιας..Όπως πολλά ακόμα χόμπι. Άλλος έχει χόμπι τις μπάμιες. Τι ψάχνετε τώρα ..
..... αλλα δε τους λυπαμαι.Λυπηρό είναι να επιλέγεις μουσική με κριτήριο του πόσο καλά θα ακουστεί από το ηχοσύστημα σου.
Αλλά επίσης λυπηρό είναι να βλέπεις τεράστια ποσά να ξοδεύονται σε ηχεία και μηχανάκια με πρόσχημα την αναπαραγωγή όταν γνωρίζεις ότι μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με πολύ λιγότερα χρήματα.
Ή να έχεις τα καλύτερα μεγάφωνα του κόσμου αλλά να μην έχεις όρεξη για μουσική.