Περιοδικό High Fidelity ???

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

μεγα λαθος. εμπειριες κυριως θελουμε στα φορουμ.
επιδειξη γνωσης δεν χρειαζομαστε, οτι θεμε υπαρχει στο δικτυο αβερτα. το πως τις αξιολογουμε αστο στον καθενα προσωπικα. εσυ λες οτι θελει γνωση, ο αλλος οτι θελει εμπειρια live μουσικης. καταλαβαινεις την διαφορα?
Όταν καταλάβεις κι εσύ πώς μεταβιβάζεται η εμπειρία και τι σημαίνει η λέξη αυτή τότε μόνο θ'ανταλλαγούν οι σωστές απόψεις.Γιατί αυτό είναι η πεμπτουσία των φόρουμ,να γνωρίζουμε και ν'ανταλλάσσουμε.Αυτό δεν σημαίνει ότι οφείλουμε ν'ακολουθούμε τις απόψεις των άλλων-ή ακόμα χειρότερα να πληρώνουμε βάσει αυτών-,γιατί τούτο σημαίνει αφομοίωση και συρρίκνωση του εαυτού μας.Την εμπειρία την αντιλαμβάνεται κανείς διαφορετικά,ανάλογα με τα βιώματά του.Δεν είναι μνημόνιο του ΔΝΤ να το εφαρμόζουμε ακριβώς όπως μας δίδεται.Χρειάζεται να προσαρμόζουμε τις εμπειρίες των άλλων στις δικές μας αντιλήψεις.Σέβομαι πάντως τη γνώμη και τη δική σου αντίληψη περί των πραγμάτων.

Το καλό στην περίπτωση είναι ότι στην πράξη η δική μου εμπειρία δεν πείθει εσένα:126:Άρα προς τί μου ζητάς να την εκθέσω;Χωρίς να το θέλεις,έρχεσαι στα λόγια μου.Καλή σου μέρα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.909
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Ο Μήτσος αρχισυντάκτης; Ωχ - ωχ - ωχ, το βλέπω από τώρα το σκηνικό!

"Έλα 'δώ βρε ανεπρόκοπε, τί γράφεις εδώ; Πάρτο πίσω και να είναι έτοιμο αύριο πρωί στις εφτάμιση στο γραφείο μου, αλλιώς θα γράψεις διακόσες φορές στο τετράδιό σου 'είμαι ρηβιούερ παρλαπίπας και βουλιάζω στου νερού της τρύπας ' " ...
έχει και βαρύ χέρι μήπως?:138:

η συμμετοχη του σταματακου ειναι καθοριστικη αλλα δυστυχως τονιζει τις διαφορες απο αλλους ριβιουερσ.
δυστυχώς ή ευτυχώς? θινκ εμπάουτ ιτ...:126:

Ρε γμτη μου πως να το γράψω;
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.
Απλά έφερα ένα παράδειγμα!

(Και όχι περιοδικό που έχει τιραζ 50.000 τευχών σίγουρα δεν χρεώνει μόνο 1000ε την σελίδα.Τrust me..)
εγώ πιστεύω ότι είναι λάθος το νούμερο που λες. δεν είναι 50.000. κάνεις λάθος. ακούς, λάθος.:136:

στην πράξη η δική μου εμπειρία δεν πείθει εσέναΆρα προς τί μου ζητάς να την εκθέσω;
ξέρεις γιατί δε πείθει; γιατί εμπειρία σημαίνει σωρία σφαλμάτων, και σε ρωτώ, είναι δυνατό να έχουμε κάνει τα ίδια λάθη στη ζωή μας?

προσωπικά βέβαια, πιστεύω πως την έχω πολύ μεγάλη.την εμπειρία.

για να το κάνω πιο λιανά, έχω κάνει άπειρα λάθη.

ποιον να βοηθήσω?:140:

Reaction score
830
Ναι σαφώς η εμπειρία περιέχει και πολλά λάθη στην προεία, αλλά κάπου φτάνει σε ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μεταδοθεί όχι φυσικά σαν θεσφατο αλλά προς αποφυγή των προηγηθέντων σφαλματων για να προχωρήσουν παραπέρα και να εξελιχθεί το θέμα. Ακόμα και οι μεμονωμένες περιπτώσεις της πορείας για την απόκτηση εμπειρίας μπορούν να αποδειχθούν χρυσές για την αποφυγή των ίδιων σφαλμάτων.Η εμπειρία είναι ένας γρήγορος δρόμος για να προχωρήσεις. Αν η εμπειρία είναι θετική προχωράς σωστά αν είναι λανθασμένη δυστυχώς πας κατά ...... λάθος μεριά. Βέβαια η εμπειρία είναι πλούτος, περιουσιακό στοιχείο γιατί τα λάθη τα έκανε άλλος και εσύ παίρνεις τα σωστά.

Reaction score
968
H εμπειρία δεν μεταβιβάζεται από κανέναν σε κανέναν. Η εμπειρία αποκτάται μέσω των προσωπικών βιωμάτων του καθενός. Αποτελεί προσωπική υπόθεση αφομοίωσης γνώσεων και δεξιοτήτων στην πράξη.

Reaction score
6
Δεν εμπιστευομαστε περισσοτερο εναν εμπειρο γιατρο, δικηγορο, μηχανικο, λογιστη, καθηγητη,δικαστη, οδηγο κλπ ?

Αλλα τα εμπειρα χερια ενος χειρουργου και αλλα τα απειρα....

Δεν προτιμουμε να συμβουλευομαστε εμπειρους παρα απειρους επαγγελματιες η επιστημονες? Οι πιθανοτητες λαθους του εμπειρου ειναι πολυ πολυ μικροτερες απο του απειρου.

Οταν εχουμε εμπειρια αρα και τις γνωσεις που προερχονται απο αυτην, μπορουμε να τις μεταλαμπαδευσουμε σε οσους μας τις ζητησουν προσφεροντας ετσι γνωσεις που μπορει να ειναι απο χρησιμες εως και ανεκτιμητες.

Βεβαια και να τις μεταδωσουμε σε καποιον οσο ποιο καλα μπορουμε δεν θα ειναι ποτε το ιδιο με το να ειχε ο ιδιος την εμπειρια και τις γνωσεις.

Reaction score
153
οι έμπειροι ειναι όντως έμπειροι; :112::118:
οι επιστήμονες εχουν ενα χαρτί στα χέρια τους και το κουνάνε,οι έμπειροι τι έχουν;

Reaction score
968
Οταν εχουμε εμπειρια αρα και τις γνωσεις που προερχονται απο αυτην, μπορουμε να τις μεταλαμπαδευσουμε σε οσους μας τις ζητησουν προσφεροντας ετσι γνωσεις που μπορει να ειναι απο χρησιμες εως και ανεκτιμητες.

Βεβαια και να τις μεταδωσουμε σε καποιον οσο ποιο καλα μπορουμε δεν θα ειναι ποτε το ιδιο με το να ειχε ο ιδιος την εμπειρια και τις γνωσεις.

Μετάδοση γνώσης σε κάποιον δεν είναι εμπειρία. Η μετάδοση γνώσης αποτελεί απλά μέρος της διαδικασίας της εκπαίδευσης.

Reaction score
153
Μετάδοση γνώσης σε κάποιον δεν είναι εμπειρία. Η μετάδοση γνώσης αποτελεί απλά μέρος της διαδικασίας της εκπαίδευσης.
αλλά πάλι ανάλογα τον τρόπο μετάδοσης μπορεί να είναι και εμπειρία.:116:

Reaction score
968
Η εμπειρία είναι γνώση ή δεξιότητα που απόκτησε κάποιος χ σε προσωπικό επίπεδο στην πράξη. Όταν μεταδίδεται από τον χ σε κάποιον άλλο ψ, τότε μιλάμε για μετάδοση γνώσης ή δεξιότητας μέσω της εκπαίδευσης, η οποία με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί εμπειρία του ψ, αλλά του χ.

Η εμπειρία αποκτάται στην πράξη (δεν μεταδίδεται).

Η γνώση και η δεξιότητα αποκτώνται και μεταδίδονται μέσω της εκπαίδευσης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

H εμπειρία δεν μεταβιβάζεται από κανέναν σε κανέναν. Η εμπειρία αποκτάται μέσω των προσωπικών βιωμάτων του καθενός. Αποτελεί προσωπική υπόθεση αφομοίωσης γνώσεων και δεξιοτήτων στην πράξη.
Η εμπειρία είναι γνώση ή δεξιότητα που απόκτησε κάποιος χ σε προσωπικό επίπεδο στην πράξη. Όταν μεταδίδεται από τον χ σε κάποιον άλλο ψ, τότε μιλάμε για μετάδοση γνώσης ή δεξιότητας μέσω της εκπαίδευσης, η οποία με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί εμπειρία του ψ, αλλά του χ.
Η εμπειρία αποκτάται στην πράξη (δεν μεταδίδεται).
Η γνώση και η δεξιότητα αποκτώνται και μεταδίδονται μέσω της εκπαίδευσης.
Η αφομοίωση χρειάζεται καλούς δέκτες και αποδέκτες.Η γνώση σε βάθος διευκολύνει την αφομοίωση,ο βαθμός της οποίας διαφέρει από άτομο σε άτομο.Και χρειάζεται επίσης το υπόβαθρο των εμπειριών των άλλων,πάνω στις οποίες θα στήσουμε εμείς τις δικές μας.Ό,τι γνώση απέκτησε ο καθένας μας,θα του βγεί σε καλό κάποτε...:612:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale