- Reaction score
- 60.276
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???
Το καλό στην περίπτωση είναι ότι στην πράξη η δική μου εμπειρία δεν πείθει εσένα:126:Άρα προς τί μου ζητάς να την εκθέσω;Χωρίς να το θέλεις,έρχεσαι στα λόγια μου.Καλή σου μέρα...
Όταν καταλάβεις κι εσύ πώς μεταβιβάζεται η εμπειρία και τι σημαίνει η λέξη αυτή τότε μόνο θ'ανταλλαγούν οι σωστές απόψεις.Γιατί αυτό είναι η πεμπτουσία των φόρουμ,να γνωρίζουμε και ν'ανταλλάσσουμε.Αυτό δεν σημαίνει ότι οφείλουμε ν'ακολουθούμε τις απόψεις των άλλων-ή ακόμα χειρότερα να πληρώνουμε βάσει αυτών-,γιατί τούτο σημαίνει αφομοίωση και συρρίκνωση του εαυτού μας.Την εμπειρία την αντιλαμβάνεται κανείς διαφορετικά,ανάλογα με τα βιώματά του.Δεν είναι μνημόνιο του ΔΝΤ να το εφαρμόζουμε ακριβώς όπως μας δίδεται.Χρειάζεται να προσαρμόζουμε τις εμπειρίες των άλλων στις δικές μας αντιλήψεις.Σέβομαι πάντως τη γνώμη και τη δική σου αντίληψη περί των πραγμάτων.μεγα λαθος. εμπειριες κυριως θελουμε στα φορουμ.
επιδειξη γνωσης δεν χρειαζομαστε, οτι θεμε υπαρχει στο δικτυο αβερτα. το πως τις αξιολογουμε αστο στον καθενα προσωπικα. εσυ λες οτι θελει γνωση, ο αλλος οτι θελει εμπειρια live μουσικης. καταλαβαινεις την διαφορα?
Το καλό στην περίπτωση είναι ότι στην πράξη η δική μου εμπειρία δεν πείθει εσένα:126:Άρα προς τί μου ζητάς να την εκθέσω;Χωρίς να το θέλεις,έρχεσαι στα λόγια μου.Καλή σου μέρα...