argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???
μιλα οποιος δεν ξερει
και οποιος ξερει δεν μιλα
κομφουκιος
μιλα οποιος δεν ξερει
και οποιος ξερει δεν μιλα
κομφουκιος
Έφυγαααααααααααα! :143:Ούτε εσύ πήγες για μπάνιο; Ή γράφεις από netbook που τρέχει Windows; :114:
Αυτό είναι δικό σου μήνυμα 15 ημερών νομίζω.καλώς ή κακώς το περιοδικό στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαφημίσεις. Όταν αυτές μειώνονται, υπάρχει θέμα βιωσιμότητας. Πάντως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 7-10 μέρες για όσους ενδιαφέρονται...
πράγματι το έγραψα στις 30/5. Τη Πέμπτη ο μήνας είχε 10/6 και το περιοδικό ήταν στα γραφεία. Το γνωρίζω γιατί το είδα με τα μάτια μου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η διανομή σε περίπτερα δεν γίνεται καθημερινά, αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι ήδη τοποθετημένο.Αυτό είναι δικό σου μήνυμα 15 ημερών νομίζω.
Ένα haden δεν σημαίνει και πολλά νομίζω!
Δηλαδή θα έχει και άλλο τεύχος Άλκη?Ηρεμία παιδιά ηρεμία. Μέρες καύσωνα είναι μην ανεβάζουμε και άλλο το θερμόμετρο...Το περιοδικό είναι στα περίπτερα της Αθήνας ( όντως ήταν έτοιμο από Πέμπτη αλλά λόγω πρακτορείου...) στην επαρχεία θα είναι στις 15 Ιουλίου. Το δε επόμενο θα κυκλοφορήσει Αθήνα στις 20 Ιουλίου.
Χαλάρωσε παλικάρι.Δηλαδή θα έχει και άλλο τεύχος Άλκη?
Κακά μαντάτα έφερες για όσους είναι με το φτυάρι στο χέρι από τα τέλη Μαίου...
το παιρνω πισω...καλο τευχος,...
Δηλαδη μονο για τις μεσαιες γραφει ειναι οτι ανθρωπινος. Χμ, κατα τα αλλα πολυ καλος αλλα μαλλον για αλλα ειδη ζωων!το παιρνω πισω...
συμπερασμα για ενισχυτη
"ηχος μεταξενιος στα πριμα, πολυ ανθρωπινος στις μεσαιες,πολυ καλος στα μπασα,παρα πολυ καθαρος και διαφανος σε ολο το φασμα,ντελικατος και συμπαγης, εξαιρετικα ρυθμικος..." κλπ κλπ
εγω λογω επαγγελματος αποφευγω ανθρωπινες μεσαιες...