Περι Προεδρου ο λογος....

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Οσο ήσουν μέλος, έγιναν meetings στους εξής:

Πυργαρούσης
Βλάχος
Γκουντάνης
Δάρας
Χάρτζης
Κανταρέλης
Κλώνης
Παπαεμμανουήλ
Μιχαλόπουλος
TLA

Επίσης έχεις ακούσει (απ ότι θυμάμαι) στους
Σκαλουμπακα
Μιχαηλό

Θα ήθελα ειλικρινά να μας πεις (η να μου στείλεις PM) ποια συστήματα από αυτά ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΩΝ... (αν βέβαια ήσουν σε ολα τα meetings...)

Ετσι για να υπάρχει βελτίωση στην απόδοση μας...
Eνα απο αυτα ηταν τουλαχιστο αστειο. Επισης αλλον ενα, το οποιο δεν εχω ακουσει αλλα μου εχουν πει.
Και πουσε Χρηστο, του εβαλα 7 εγω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Καλά βρε αθεόφοβοι, ούτε να πάμε για ύπνο δεν μας αφήνετε. :137:
Προεδράρα μου, ban για 3 μερούλες λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και απρεπών χαρακτηρισμών. :605:

- Και ερωτώ, καλά ούτε ΕΝΑΣ εκ των μελών του aca δεν μπορεί να τον μαζέψει? Δεν καταλαβαίνετε ότι σας δυσφημεί?

...

Reaction score
10
Re: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A. Μέρος Β'

Πω,πω!
Μας ανακαλυψε...
Αντε, τωρα που τελειωσε Μιχαλη πες του ποσο καιρο το σχεδιαζαμε
μαζι...
Ελα ρε Ανδρεα, μυστικο δεν μπορεις να κρατησεις....:136:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θα ηθελα να ευχαριστησω το Κυριο Σκαλουμπακα για την ακεραια ηθικη που επεδειξε σβηνοντας το μηνυμα μου στο site του ACA, στο οποιο απαντουσα στις ανυποστατες κατηγοριες του.
[YOUTUBE]8lXdyD2Yzls[/YOUTUBE]

Γίνονται τέτοια πράγματα στο forum του ACA;!;! :138:

Kαλημέρα Μιχάλη και καλή υπομονή. :126:

Reaction score
10
Νικο σε παρακαλω, αστον να απαντησει. Δεν θελω να εχει τετοια πατηματα.
Το ποιος ειμαι το ξερουν ολοι οσοι με εχουν γνωρισει, δεν με απασχολουν οι χαρακτηρισμοι του. Χαρακτηρισμους που δεν επεστρεψα, παρολο που ειμαι κακομαθημενος.

Βεβαια η αποφαση ειναι δικη σου.

Reaction score
10
Χρηστο μου κανε μια ψηφοφορια στο ACA για το ποσοι σε θελουν για προεδρο.

Η μαλλον αστο....Αν γινει αυτο θα εχουμε διασπαση. Για δευτερη φορα.
Γιατι θες να εισαι πρωτος. Δεν σου αρκει τιποτα λιγοτερο απο αυτο.

Οπως βλεπεις μπορει να ημουν λιγο καιρο στο aca αλλα τις συζητησεις τις ακουσα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τα θέλει κι εσένα ο απ' αυτός σου πάντως Μιχάλη. Τι θες και μπλέκεις με τους εσώκλειστους ρε? Θα πήγαινες ποτέ για καφέ στο κυλικείο παιδικής χαράς? :137:

...

Reaction score
2
Προσωπικα παντως, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ο Λαμπρος ακουει μεχρι 35. Εχει τα απαραιτητα... προσοντα :137:

Reaction score
874
υπερακουστικοί γινήκαμε...
Ρε μεγάλε πες και τίποτ' άλλο...Έχεις φάει κόλλημα με τα 32hz και τα 52kz και τα 1762 Mhz...Σε λίγο θα θέμε καροτσάκι να τα κουβαλήσουμε...

Reaction score
10
Παντως τα καινουργια ηχεια που ανεβαινουν και στα 60 KHz ειναι super για ευνοουν τις ακροασεις απο βινυλιο. Το μαθατε εε?Υπερηχητικο το βινυλιο....:116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν είναι υπερηχητικό, είναι μέσον υψηλής ανάλυσης. :138:

Μάνο, στο avatar ποιό μέλος είναι? :114:

...

Reaction score
874
Μιχάλη μέχρι τις 1.30 am που ήμουν loged στο aca δεν είχε σβυστεί τίποτα από τα γραφόμενά σου...Μάλιστα θυμάσαι πως μιλήσαμε και μαζί μέσω posts...Μάλλον μπερδεύτηκες...Όλη η ιστορία είναι πως έδωσες πάλι πάτημα στους από δω να τα χώσουν στον Χ.Σκαλ...Άλλο που δε θέλανε...

Reaction score
10
Μιχάλη μέχρι τις 1.30 am που ήμουν loged στο aca δεν είχε σβυστεί τίποτα από τα γραφόμενά σου...Μάλιστα θυμάσαι πως μιλήσαμε και μαζί μέσω posts...Μάλλον μπερδεύτηκες...Όλη η ιστορία είναι πως έδωσες πάλι πάτημα στους από δω να τα χώσουν στον Χ.Σκαλ...Άλλο που δε θέλανε...
Μανο στις 12 που μπηκα δεν υπηρχαν τα μηνυματα πουθενα.

Επισης το Point δεν ειναι εκει. Το Point ειναι οτι πηρα μια αποφαση, την οποια δεν γνωστοποιησα πουθενα, ουτε αρχισα να κραζω το ACA και ο κυριος Σκαλουμπακας αρχισε τις ειρωνειες και τους χαρακτηρισμους προσβαλοντας εμενα και την οικογενεια μου.
Οχι ρε φιλε αυτο δεν μπορω να το ανεχτω. Οι γονεις μου κοπιασαν να με κανουν αυτο που ειμαι.
Την επιθεση δεν την αρχισα εγω, απλα επρεπε να αμυνθω.

Reaction score
5
Ρε μεγάλε πες και τίποτ' άλλο...Έχεις φάει κόλλημα με τα 32hz και τα 52kz και τα 1762 Mhz...Σε λίγο θα θέμε καροτσάκι να τα κουβαλήσουμε...
άλλος υπερακουστικός και άλλος κουραστικός. απλά μου αρέσει πολύ το γεγονος οτι κάποιος άσχετος έγραψε οτι ακούει 32KHz και κάποια βόδια παίζει και να το δέχτηκαν.

Να πούμε και τίποτε άλλο; Πάω κόντρα οποιοδήποτε χαιεντομηχάνημά σας με το αμάξι μου :138:

να δούμε ποιος αναπαράγει καλύτερα τους 37,895 χιλιόκυκλους :144:

Reaction score
4
Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Μιχάλη πρέπει να το ξανασκεφτείς !

Έφυγες από έναν όμιλο που τα βινυλιακά συστήματα των μελών του, βαθμολογούνται από 9 έως 10 στην κλίμακα της ηχητικής πιστότητας !
Μην πετάς την τύχη σου... δώσε τα 50ε και μείνε στους 'εκλεκτούς'.

Φιλικά

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.136
Members
38.414
Νεότερο μέλος
arishonda