- Reaction score
- 6.809
Και πάμε τώρα χάρη στην βοήθεια σου στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που ίσως βοηθήσει κάποιους αν θέλουν ( όχι αυτούς που τρολάρουν είτε για εμπάθειες είτε για μη σχέση με το αντικείμενο) .όπως μάθεις...
το roon τα κάνει κάπως πιο εύκολα όλα. Θέλει λίγο χρόνο όμως. Να το φέρεις στα μέτρα σου.
Δεν υποστηρίζει spotify λόγο χαμηλής ποιότητας streaming. Σου προτείνει μουσική σύμφωνα με τα ακούσματα σου, και το κάνει καλά. Υπάρχει το radio που μπορεί να συνεχίσει να παίζει εκεί πού έμεινες σα να πήρες dj.
Δε ξέρω αν είναι bit perfect.Μου φάνηκε το daphile να έχει περισσότερη διάυγεια.
Ψηλά γράμματα, αν υπάρχει όρεξη μπορείς να ασχοληθείς με το rew και να του φορτώσεις φίλτρα. Άρα έχεις και dsp.
A guide how to do room correction and use it in Roon
I have experimented with REW (Room EQ Wizard) and room correction, and how to apply it in Roon, and decided to write a guide about it. This is what produced best result for me (I sit in a small room with concrete walls), but the way I did it should work well in bigger rooms and for different...community.roonlabs.com
Κατά τη γνώμη μου είναι ακριβό. Θα το χαρακτήριζα highend-ιά της ψηφιακής εποχής.
Έχει μερικά χίκαπς κολλήματα ώρες ώρες, στη τιμή του θα ήθελα να τρέχει "νεράκι" από όλες τις συσκευές.
Για να είμαι δίκαιος, βελτιώνεται είναι η αλήθεια. Δύσκολη προσπάθεια από την αρχή αλλά τη στηρίζουν.
Από τι πηγή άκουσες το roon; Nucleus ή pc ;