Πικάπ τέλος!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Δυστυχώς μετά από 32 χρόνια το πικάπ μου PIONEER PL112D
τα έφτυσε! λογικό και καθόλου παράξενο, όμως τα έφτυσε σε λάθος εποχή, και έτσι τώρα θα μείνουμε χωρίς πικάπ για αρκετό καιρό ίσως και 2 χρόνια, πάντως δεν έχω παράπονο με συντρόφεψε πάρα πολλά χρόνια και βέβαια δεν θα το πετάξω, αλλά θα το βάλω στο πατάρι συσκευασμένο! δικαιούται και αυτό λίγο χώρο μετά τις πολλές ώρες ευχαρίστησης που μου έδωσε, χαζομάρες? ίσως, έτσι λέει και η γυναίκα μου, αλλά εγώ τον χαβά μου! στο κάτω κάτω τι ξέρουν οι γυναίκες?...... :110:

Reaction score
1.187
Απάντηση: Πικάπ τέλος!

Δυστυχώς μετά από 32 χρόνια το πικάπ μου PIONEER PL112D
τα έφτυσε! λογικό και καθόλου παράξενο, όμως τα έφτυσε σε λάθος εποχή, και έτσι τώρα θα μείνουμε χωρίς πικάπ για αρκετό καιρό ίσως και 2 χρόνια, πάντως δεν έχω παράπονο με συντρόφεψε πάρα πολλά χρόνια και βέβαια δεν θα το πετάξω, αλλά θα το βάλω στο πατάρι συσκευασμένο! δικαιούται και αυτό λίγο χώρο μετά τις πολλές ώρες ευχαρίστησης που μου έδωσε, χαζομάρες? ίσως, έτσι λέει και η γυναίκα μου, αλλά εγώ τον χαβά μου! στο κάτω κάτω τι ξέρουν οι γυναίκες?...... :110:
Οταν λες τα έφτυσε τι εννοείς; Τι μπορεί να πάθει ένα τέτοιο πικάπ;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ξεφορτωσου τωρα και τον CRT και θασαι τσιφτης!:142:
Βρέ τον CRT δεν τον ξεφορτώνομαι μετά από αυτά που διαβάζω (και βλέπω) για τους ψηφιακούς, που να χτυπιέσαι, και εάν τον ξεφορτωθώ θα είναι για 9ιντσο!!!
το πικαπ μου άρχισε να χάνει στροφές, τόσο που δεν ακούγεται, του έβαλα λίγες σταγόνες λάδι, όσο λέει το manual αλλά τίποτα!!!
Όσο για το βίντεο, δεν το έχω βάλει πατάρι γιατί δουλεύει όλη μέρα, περνάω τις κασέτες σε DVD, (δεν έχουν μείνει πολλές καμιά 500αριά)

Reaction score
4.247

Βρέ τον CRT δεν τον ξεφορτώνομαι μετά από αυτά που διαβάζω (και βλέπω) για τους ψηφιακούς, που να χτυπιέσαι, και εάν τον ξεφορτωθώ θα είναι για 9ιντσο!!!
το πικαπ μου άρχισε να χάνει στροφές, τόσο που δεν ακούγεται, του έβαλα λίγες σταγόνες λάδι, όσο λέει το manual αλλά τίποτα!!!
Όσο για το βίντεο, δεν το έχω βάλει πατάρι γιατί δουλεύει όλη μέρα, περνάω τις κασέτες σε DVD, (δεν έχουν μείνει πολλές καμιά 500αριά)
Μηπως η δοσολογια δεν ειναι η σωστη? Δεν κανεις καμμια ερωτηση για καλλυτερα στον Μαμαλακη? Που ξερεις μπορει να το σωσεις!!

Reaction score
874
Άμα αγαπάς το σπορ και έχεις δισκάκια...βάλ' το στο πρόγραμμα (μάζεψε και καμιά 1000_λιαρού) να πάρεις κάτι αντάξιο ή και καλύτερο...Η έκθεση έρχεται...

Reaction score
6
Ειναι ο αντικαταστατης του PL 12D entry level πικαπ που ζαχαρωναμε στον Αξαρλη στην Ακαδημιας μερικα χρονια πριν βγει το δικο σου. Τι χρονια μου θυμισες. Ωραια χρονια.Τοτε που ειχε στη βιτρινα τα μπομπινοφωνα της ΑΚΑΙ και μετα της PIONEER παρατεταγμενα στην κοινη θεα.Οποιος ειχε καμια δουλεια στο κεντρο , εκανε και μια βολτα απο εκει για να χαζεψει στη βιτρινα του Αξαρλη τα καλουδια που αστραφταν. Αυτο γινοταν πριν 33 χρονια περιπου.

Αξιζει παντως να το συντηρησεις. Ιμαντα σιγουρα θα θελει, ξεμονταρισμα το πηγαδακι απολιπανση και λιπανση πηγαδι και αξονας, η αλλαγη ο πυκνωτης κατω απο το διακοπτη on/off. Ειναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ πικαπακι , σιγουρα εχεις περασει πολλες ωραιες στιγμες παρεα του, και δεν αξιζει να το κρυψεις μαζι με τις αναμνησεις σου.33 ΧΡΟΝΙΑ περασαν απο τοτε σαν νερακι.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Πικάπ τέλος!

Ειναι ο αντικαταστατης του PL 12D entry level πικαπ που ζαχαρωναμε στον Αξαρλη στην Ακαδημιας μερικα χρονια πριν βγει το δικο σου. Τι χρονια μου θυμισες. Ωραια χρονια.Τοτε που ειχε στη βιτρινα τα μπομπινοφωνα της ΑΚΑΙ και μετα της PIONEER παρατεταγμενα στην κοινη θεα.Οποιος ειχε καμια δουλεια στο κεντρο , εκανε και μια βολτα απο εκει για να χαζεψει στη βιτρινα του Αξαρλη τα καλουδια που αστραφταν. Αυτο γινοταν πριν 33 χρονια περιπου.

Αξιζει παντως να το συντηρησεις. Ιμαντα σιγουρα θα θελει, ξεμονταρισμα το πηγαδακι απολιπανση και λιπανση πηγαδι και αξονας, η αλλαγη ο πυκνωτης κατω απο το διακοπτη on/off. Ειναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ πικαπακι , σιγουρα εχεις περασει πολλες ωραιες στιγμες παρεα του, και δεν αξιζει να το κρυψεις μαζι με τις αναμνησεις σου.33 ΧΡΟΝΙΑ περασαν απο τοτε σαν νερακι.
Σωστά αξίζει να το συντηρήσει. Δεν θα θέλει και πολλά άλλωστε...

GF

Reaction score
27

Παντα περναγαμε απο του Αξαρλη! Κατι σαν λαικο προσκυνημα!
Ομορφα χρονια!

Reaction score
6
Ναι ακριβως , Λαικο προσκυνημα. Τι ομορφα χρονια.

Τι ωραια που αισθανομαστε εξω αλλά και μεσα στο μαγαζι του Αξαρλη.Θυμαστε ποσος κοσμος αγοραζε τοτε? Καμια σχεση με τις μερες μας....

Οντως αξιζει να το επισκευασεις και δεν κοστιζει τιποτα. Μιση ωρα υποθεση και αναβιωση αναμνησεων 30 ετων. Αξιζει τον κοπο. Εδω αφιερωνουμε χρονο για πραγματα που δεν εχουν καμια αξια (πολλες φορες).

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ακριβώς απο τον Αξαρλή το είχα πάρει τότε με ενυσχητή PIONNER SA7300 ο οποίος παίζει ακόμα, και δέκτη που και αυτός παίζει ακόμα, έχω τις αποδείξεις 56000 δρχ. με γραμμάτια
ασφαλώς, το μηνιάτικο τότε ήταν νομίζω 7000-10000 δρχ.
Πάντως εάν ξέρει κανείς κάποιον που να ''γνωρίζει το άθλημα'' ασφαλώς και θα το έφτιαχνα, τον ιμάντα τον έχω αλλάξει τελευταία, 3 μήνες περίπου! ας μου δώσει κανένα τηλέφωνο.
Τώρα για τον προβολέα, ασφαλώς και έχετε δίκιο όλοι! όμως όταν διαλέξατε τον δικό σας δεν συγκρίνατε την εικόνα του με άλλους?
αυτό κάνω και εγώ, μόλις βρω κάποιον που να με ικανοποιήσει πιο πολύ από τον CRT μου θα τον χτυπήσω αλύπητα, μέχρι τότε όμως..........

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ναι ακριβως , Λαικο προσκυνημα. Τι ομορφα χρονια. Τι ωραια που αισθανομαστε εξω αλλά και μεσα στο μαγαζι του Αξαρλη.Θυμαστε ποσος κοσμος αγοραζε τοτε? Καμια σχεση με τις μερες μας....
Πράγματι, τι ωραία χρόνια! Από εκεί θυμάμαι είχα πάρει όλα τα CD της Telarc, τότε που τα CD διαρκούσαν για μιά ζωή...

Ωραία χρόνια, ψηφιακά... :143:

Reaction score
1.187

Πράγματι, τι ωραία χρόνια! Από εκεί θυμάμαι είχα πάρει όλα τα CD της Telarc, τότε που τα CD διαρκούσαν για μιά ζωή...
E, καλά και τώρα δεν διαρκούν;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.517

Υπάρχουν καμιά χιλιάδα και πωλούνται 8 χιλιάρικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος