Πικάπ (Optonica Rp2727) με πρόβλημα.

Reaction score
10
Έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω πικάπ. Κάποιος έχει αλλάξει το RCA για κάποιο λόγο με ένα πολύ μακρύ και λεπτό καλώδιο. Ακούγεται βουητό και παράσιτα στα ηχεία. Το άνοιξα να δώ και αυτή είναι η εικόνα μέσα. Σώζεται ?

Attachments

Last edited:

Reaction score
18
Έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω πικάπ. Κάποιος έχει αλλάξει το RCA για κάποιο λόγο με ένα πολύ μακρύ και λεπτό καλώδιο. Ακούγεται βουητό και παράσιτα στα ηχεία. Το άνοιξα να δώ και αυτή είναι η εικόνα μέσα. Σώζεται ?
στην 3 φωτογραφια φαινεται να μην εχουν γινει οι κολησεις σωστα ξαναπερασετες με λιγη κοληση

Reaction score
18
επισης μπορεις να δοκιμασεις να πακαμψεις την πλακετα των καλωδιων των δυο καναλιων δηλαδη ξεκολλησεις τα καλωδια απο την πλακετα και να κολλησεις μια προεκταση με καλωδιο και για τα δυο καναλια προσεχωντας να συνδεσεις και το καλωδιο της γειωσεις στον ενυσχυτη μαζι με αυτα

Reaction score
10
Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά έκανα την παράκαμψη μετά απο λίγη έρευνα αλλά και πάλι ακούγεται, αν και πάρα πολύ λιγότερο. Περιμένω RCA jacks και θα δοκιμάσω με πλακέτα η χωρίς μαζί με ένα φίλο που ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω απο κολλήσεις. Θα το πήγαινα σε μάστορα , αλλά είμαι εξωτερικό και είναι τελείως ασύμφορο. Χρόνος και όρεξη υπάρχει.
Επίσης έκοψα καταλάθος παραπάνω το ένα καλωδιάκι του βραχίωνα(της κεφαλής). Μπορώ να βάλω μια μικρή τσόντα απο άλλο καλώδιο η θα πρέπει να γίνει ολική ανακαλωδίωση της κεφαλής; Προαιρετικά παρήγγειλα και ένα σετάκι καλώδια βραχίωνα.

Reaction score
18
Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά έκανα την παράκαμψη μετά απο λίγη έρευνα αλλά και πάλι ακούγεται, αν και πάρα πολύ λιγότερο. Περιμένω RCA jacks και θα δοκιμάσω με πλακέτα η χωρίς μαζί με ένα φίλο που ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω απο κολλήσεις. Θα το πήγαινα σε μάστορα , αλλά είμαι εξωτερικό και είναι τελείως ασύμφορο. Χρόνος και όρεξη υπάρχει.
Επίσης έκοψα καταλάθος παραπάνω το ένα καλωδιάκι του βραχίωνα(της κεφαλής). Μπορώ να βάλω μια μικρή τσόντα απο άλλο καλώδιο η θα πρέπει να γίνει ολική ανακαλωδίωση της κεφαλής; Προαιρετικά παρήγγειλα και ένα σετάκι καλώδια βραχίωνα.
το σωστο ειναι να κανεις ανακαλωδιωση επισης θα δεις το καλωδιο της γειωσης του πικ απ να ειναι σωστα κολλημενο στο πικ απ

ika

News
Reaction score
15.671
Το βουητό μπορεί να είναι ground loop.
Θα ακούγεται και όταν δεν παίζει δίσκος.

Reaction score
10
Το βουητό μπορεί να είναι ground loop.
Θα ακούγεται και όταν δεν παίζει δίσκος.

Ναι , ακουγόταν ασχέτως αν παίζει η όχι . Θα δοκιμάσω ξανά όταν έχω τα πάντα διαθέσιμα για την δουλειά. Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.835
Members
38.374
Νεότερο μέλος
ΠΝικος