Πικαπ DUAL CS505-4

Reaction score
19
πουλαω το πικαπ γιατι δεν το χρησημοποιω(εχω πολυ λιγα βινυλια)εχει σπασμενη κεφαλη και εχω παραγειλει ηδη μια νεα ORTOFON OM 10 απο artsound.gr,δηλαδη οποιος το αγορασει θα βαλει την κεφαλη ο ιδιος,σε αριστη κατασταση και πρεπει να το εχω αγορασει γυρω στο 1990 ελαχιστα χρησημοποιημενο πρωτο χερι,με την πρωτη ευκαιρια θα παω να το φερω απο το πατρικο μου και θα ανεβασω φωτο,τιμη 220 και δωρο τα βινυλια που εχω δεν ξεπερνουν τα δεκα

και τα χαρακτηριστικα του στην σελιδα
http://dual-reference.com/tables/CS505-4.htm

Reaction score
0
Απάντηση: Πικαπ DUAL CS505-4

Καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι για το πικαπ, είμαι μάλλον μακρία όμως , Κρήτη.
Περιοχή εσύ;

Γιάννης.

Reaction score
19

ευβοια,φιλε μου αξιζει αν σε ενδιαφερει διοτι δεν εχει παιξει σχεδον καθολου,σε αριστη κατασταση θα παω αυριο στο πατρικο μου να το φερω και θα ανεβασω φωτο,Γιωργος

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θέλω να ρωτήσω κάτι, σε όλες τι φωτό που βρίσκω στο ίντερνετ, έχει την μάρκα DUAL μπροστά αριστερά, δεξιά δεν έχει τίποτα, το δικό σου έχει άλλο ένα γραμματάκι σαν υπογραφή, τι είναι αυτό?

Reaction score
336

Το δεξιά σηματάκι, αν και δεν φαίνεται καλά, πρέπει να είναι το "Audiophile Concept"

Reaction score
19

κανονιζω να κατεβει Αθηνα και να γινει παραλαβη απο την αδερφη μου,γι' αυτο υπομονη 1-2 μερες και μετα θα επικοινωνησω τηλ. με τους ενδιαφερομενους.ευχαριστω

Reaction score
1

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ αλλά αυτό το πικάπ είναι απο τα καλύτερα που βγήκαν ποτέ και δεν μπορεί να το συναγωνισθεί κανένα άλλο κατηγορία τιμής που ξεπερνά τα 1000 ευρώ . Ακόμα και σήμερα παραμένει κορυφή (έχω μάλιστα ένα ίδιο ακριβώς δίπλα μου τώρα :) )

Η τιμή που το δίνει ο φίλος είναι εκπληκτική για αυτό το έργο τέχνης για όποιον ξέρει ;) Καλορίζικο στο νέο αγοραστή του ;)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Παραλίγο να το προλάβω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412