Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.327
-> κυλινδρικη θηκη cd ..
Ναι, αλλά δεν θα πάρεις τη Mustang για ταξίδι... Πρώτον, δεν συμφέρει. Δεύτερον, μια τέτοια mustang δεν τη θέλεις για να είναι "παρθένα", αλλά να μουγκρίζει σαν caterpilar, άρα δεν μπορείς να κάνεις ήσυχο ταξίδι. Τρίτον, αν στουκάρεις με τη Mustang, είναι πολύ πιθανό να τον έχεις πιει ( υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τα σημερινά αυτοκίνητα απο πλευράς παθητικής ασφάλειας ). Τέταρτον, δεν έχεις τις ανέσεις της σημερινής τεχνολογίας.ποιός δεν θα ήθελε σήμερα να έχει μιά FORD MUSTANG CONVERTIBLE του 1965 ; Ε ;
Εγώ. Θέλω να πατάω γκάζι και να ακούω μόνο τον αέρα και τσίου τσίου.ποιός δεν θα ήθελε σήμερα να έχει μιά FORD MUSTANG CONVERTIBLE του 1965 ; Ε ;
" Γατάκια έ γατάκια " ...πείτε μου ένα Όχι να με πιάσει ....σπαστικό γέλιο .
Eσύ είσαι άρρωστος.Εγώ. Θέλω να πατάω γκάζι και να ακούω μόνο τον αέρα και τσίου τσίου.
Οπως έχουμε στηριχτήρια καλωδίων , ε! αυτός έχει στηριχτήρι μοτέρ. !Αν μπορεί, ας πει και κάποιος τ' είν' αυτό κάτω από το εξωτερικό μοτέρ του πικάπ.
Μπορεί. Έχω ζήσει πολλά χρόνια με πολλά db στις εξατμίσεις και κουράστηκα. Πλέον θέλω 0db. Τάφος.Eσύ είσαι άρρωστος.
Παρομοίως... Όταν άλλαξα κινητήρα ( και μια βάση κινητήρα ) στο focus, απόρησα με την ησυχία που επικρατούσε. Σε ταξίδι και μέχρι τις 2000 στροφές ούτε που καταλαβαίνω ότι λειτουργεί ο κινητήρας. Απόλαυση!!Μπορεί. Έχω ζήσει πολλά χρόνια με πολλά db στις εξατμίσεις και πλέον θέλω 0db. Τάφος.
Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που έκανε πολύ φασαρία ο σκύλος με έπαιρνε χαμπάρι από 500 μέτρα μακριά ότι έρχομαι. Τσεκαρισμένο, πολλές φορές.Παρομοίως... Όταν άλλαξα κινητήρα ( και μια βάση κινητήρα ) στο focus, απόρησα με την ησυχία που επικρατούσε. Σε ταξίδι και μέχρι τις 2000 στροφές ούτε που καταλαβαίνω ότι λειτουργεί ο κινητήρας. Απόλαυση!!
Edit: Με τον μαμά κινητήρα, γινόταν χαμός. Σε συνδυασμό με τη βάση, είχε γίνει πολύ...τραγουδιάρης.
Τι μου θύμησες τώρα.. Όταν ήμουν μικρός ( πήγαινα δημοτικό ), ο πατέρας μου είχε ένα Austin 1100, το οποίο ακουγόταν απο την αρχή ενός στενού, περί τα 300 μέτρα μακριά. Όταν λοιπόν έβαζα στη ζούλα μουσική στο καλό σύστημα του father, είχα το νου μου και όταν άκουγα το Οστενάκι, τα έσβηνα όλα, τα σκέπαζα ( σημάδευα πάντα πως έβαζε τα καλύμματα που και αυτός σημάδευε με τη σειρά του ) και όλα μέλι γάλα. Μόνο μια φορά με τσάκωσε, που είχα γκαζώσει και όταν μπήκε στο σπίτι, είδε όλο το σύστημα αναμμένο, το πλατό να γυρίζει και τον βραχίονα σηκωμένο... Τότε ήταν που μου αγόρασε το πρώτο μου ηχοσύστημα με ένα Nikko NA300. Αααααααχ, εποχές!!!Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που έκανε πολύ φασαρία ο σκύλος με έπερνε χαμπάρι από 500 μέτρα μακριά ότι έρχομαι. Τσεκαρισμένο, πολλές φορές.
Πράγματι. Ήταν και η γειτονιά σαν χωριό, ααααααχ!τοτε ηταν πιο ησυχες οι γειτονιες...
φαντασου σε 30 χρονια (?!) απο τωρα να μπαινει ο διαδοχος μου (?!) και να γραφει για τον πατερα του ...
ΠΣσσσσσσσ τιείπες τώρα?μπιν δερ νταν δατ...
Πλέον έχουν εμφανιστεί κάποια σύγχρονα ev που διαθέτουν πολλαπλά ηχεία (22 το Τεσλα) τα οποία παίζουν αντίθετης φάσης ήχο με τη φασαρία που φτάνει μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να μην ακούς ούτε τα λάστιχα ούτε το μλκα που κορναρει, και πολύ σημαντικό, ούτε το μανάβη μπακάλη γύφτο κλπ με τη ντουντούκα.Μπορεί. Έχω ζήσει πολλά χρόνια με πολλά db στις εξατμίσεις και κουράστηκα. Πλέον θέλω 0db. Τάφος.
Αν γίνεται να μην ακούω ούτε τα λάστιχα στο δρόμο.
-Εγώ. Θέλω να πατάω γκάζι και να ακούω μόνο τον αέρα και τσίου τσίου.