Ποδήλατο

Reaction score
2.339
Ναι αυτό είναι, εχς δίκιο, εγώ είχα το περιθώριο τώρα που ήμαν σαπάν στη Λάρσα να δοκιμάσω εξαντλητικά το Beta (αυτουνού τον αντικαταστάτη ψάχναμε)
Λοιπόν, πέραν ότι είναι ένα εξαιρετικά ραμμένο τζάκετ, με τρομερή εφαρμογή, έχει θέματα η νέα μεμβράνη Polartec.
Το ρούχο στη ένταση συσσωρεύει ιδρώτα χωρίς να μπορεί να το αποβάλει, όταν ο ρυθμός πέφτει, μένεις με ένα ιδρωμένο ρούχο στο κρύο.
Αυτό συμβαίνει μόνο στις αντιανεμικό μέρος του ρούχου, όλο το υπόλοιπο είναι στεγνό, μόνο ο θώρακας και η κοιλιά είναι βρεγμένη.

Και όσο έγραφα, κοίτα τι ήρθε.
Άλλοι παίρνουν δγιό δγιό τα SUB, εγώ παίρνω τους ανεμιστήρες για να μη κάψω καμιά φλάντζα ετσά που παένω στους virtual αγώνες :biggrin: View attachment 384680
Polartec ξέχνατο μάπα μεγάλη, ευτυχώς έχω μόνο ένα φτηνό κοντομάνικο dhb...
Αυτό το μαδέρι κάτω απ το προπονητήριο κάνει τίποτα??

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Polartec ξέχνατο μάπα μεγάλη, ευτυχώς έχω μόνο ένα φτηνό κοντομάνικο dhb...
Αυτό το μαδέρι κάτω απ το προπονητήριο κάνει τίποτα??
Έπρεπε να τη δουλέψω τη μεμβράνη της Polartec για να καταλάβω πόσο μάπα είναι. Ευτυχώς δεν ξόδεψα όσο στοίχιζε αρχικά, διότι αυτή τη στιγμή θα έκλαιγα τις παράδες.
Αυτό το μαδέρι Σάκη προσφέρει άνεση, κίνηση χωρίς περιορισμούς ώστε να μπορείς να βάλεις δύναμη αλύπητα, αλλιώς κινδυνεύει το πλαίσιο. Δίνει και έναν ρεαλισμό ώστε να σε κρατήσει περισσότερη ώρα σε μεγάλες προπονήσεις. Ωστόσο δεν βολεύει όλους τους αναβάτες, άλλοι το αγαπούν και κάποιοι το μισούν.
Αυτοί που το μισούν, θεωρώ ότι δεν του έχουν δώσει χρόνο ώστε να προσαρμόσουν το τρόπο που μπαίνει η δύναμη, δεν έχει καμία σχέση με το δρόμο που το ποδήλατο πάλλεται κάτω από τα πόδια, δλδ όταν πατάς ορθοπέταλο αριστερά, το ποδήλατο πάει δεξιά. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο και αυτό πιστεύω είναι που το κάνει περίεργο.
Εγώ πίνω νερό στα rocker plate, αρκεί να έχουν ρύθμιση στη σκληρότητα, αλλιώς πας πέρα δώθε και χάνεις βάτ.
Η θκιάμ ρύθμιση είναι στο τέρμα, για αναβάτη 120kg, αλλιώς έχω μεγάλες ταλαντώσεις στα υψηλά βάτ και εκτός ότι δεν μπορώ να βάλω σωστά τη δύναμη, ζαλίζομαι κιόλας :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι μωρή κ@βλα η τάβλα!! :lolsign:
Υψηλής πυκνώτητας ώστε να αντέχει το βάρος και να αντιστέκεται στον ιδρώτα

Reaction score
26.171
με έβαλε ο κοουτς διαλλειματική για αύριο
1765366802498.png

να την κάνω στο βνο δω δίπλα ή στο spin ;
αν την κάνω στο βνο θα βγει στο περίπου , τα διαλλείματα δεν θα είναι Ζ1 αν την κάνω στο σπίν θα πρέπει να την ξαναγράψω στο mywoosh και βαριέμαι, επίσης βαριέμαι να βλέπω την πίστα του woosh και να κάνω πετάλι.

και έχω και τρέξιμο,
1765367076703.png
αν κάνω το τρέξιμο πρωί σιγά μην βάζω φώτα να βγω βράδυ με ποδήλατο, αν κάνω τρέξιμο βράδυ θα βγει ψιλο μέτριο .

γιατί είπαμε τα κάνω αυτά;

Reaction score
5.520
Κορίτσια αν σας περισσεύει κανένας μπροστινός τροχός, 700αρης παρακαλώ, στείλτε pm.
Έχω έναν με στεφανι remerx μπροστά στο γαλλακι που έχω για το σούπερ μαρκετ, ο οποίος είναι κατά 5χιλιοστα μεγαλύτερος σε διαμετρο από τον shimano που έχω πίσω και δεν μπαίνει με την ΚΑΜΊΑ το νέο λάστιχο που αγόρασα... Ενώ στον πίσω τροχο όλα καλά!

Υγ Σάκη όλα καλά φίλε? Καιρό έχω να σε διαβάσω!

Reaction score
26.171
είχα κάποτε ένα ζευγος fulcrum που τους έστειλα λαμία μεριά με το παλιό προπονητήριο, υποθέτω χρησιμοποούν μόνο τον πίσω , αν δεν βρήκε χρήση ο μπροστά και ξέρει τίποτα η σακς, θα μαθουμε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Όλα συνδεμένα και νοικοκυρεμένα στο app της wahoo, βάζεις ζώνη, ξεκινά το πανηγύρι, βγάζεις ζώνη, μετά από λίγο κλείνουν, γκαζώνεις, γκαζώνουν και οι ανεμιστήρες, δεν γκαζώνεις, δουλεύουν χαλαρά ώστε να μη κρυώνεις. Δεν ασχολείσαι ντίπ, δλέυει η τεχνολογία για σένα χωρίς σκοτούρες. Πάμε να τους φάμε όλους λοιπόν!! :lolsign:
1000014269.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Na πω εγώ ή να αφήσω να το πει κάνας άλλος? :lolsign:

Κάποια στιγμή θα σε βάλω πόσα κύπελα και μετάλλια παίζουν στο σπίτι, είναι κυριολεκτικά αμέτρητα.
Σε ερώτηση που έκανα τις προάλλες, "θυμάσαι τίποτα απ'ολους αυτούς τους αγώνες"
Η απάντηση ήταν, "θυμάμαι τη ταλαιπωρία και τη κούραση της προετοιμασίας, τους αγώνες όχι"

Reaction score
2.339
Κορίτσια αν σας περισσεύει κανένας μπροστινός τροχός, 700αρης παρακαλώ, στείλτε pm.
Έχω έναν με στεφανι remerx μπροστά στο γαλλακι που έχω για το σούπερ μαρκετ, ο οποίος είναι κατά 5χιλιοστα μεγαλύτερος σε διαμετρο από τον shimano που έχω πίσω και δεν μπαίνει με την ΚΑΜΊΑ το νέο λάστιχο που αγόρασα... Ενώ στον πίσω τροχο όλα καλά!

Υγ Σάκη όλα καλά φίλε? Καιρό έχω να σε διαβάσω!
Όλα ανθηρά Μήτσο, οικογένεια, δουλειά, κλπ δεν μπορώ να είμαι συστηματικός πλέον (σε τίποτα εδώ που τα λέμε)
Όλα συνδεμένα και νοικοκυρεμένα στο app της wahoo, βάζεις ζώνη, ξεκινά το πανηγύρι, βγάζεις ζώνη, μετά από λίγο κλείνουν, γκαζώνεις, γκαζώνουν και οι ανεμιστήρες, δεν γκαζώνεις, δουλεύουν χαλαρά ώστε να μη κρυώνεις. Δεν ασχολείσαι ντίπ, δλέυει η τεχνολογία για σένα χωρίς σκοτούρες. Πάμε να τους φάμε όλους λοιπόν!! :lolsign: View attachment 384698
Το στήνω και εγώ σιγά σιγά Χρήστο, το καλύτερο είναι. Ωστε με companion app συνδέεσαι, όχι απευθείας
με έβαλε ο κοουτς διαλλειματική για αύριο
View attachment 384689
να την κάνω στο βνο δω δίπλα ή στο spin ;
αν την κάνω στο βνο θα βγει στο περίπου , τα διαλλείματα δεν θα είναι Ζ1 αν την κάνω στο σπίν θα πρέπει να την ξαναγράψω στο mywoosh και βαριέμαι, επίσης βαριέμαι να βλέπω την πίστα του woosh και να κάνω πετάλι.

και έχω και τρέξιμο,
View attachment 384690 αν κάνω το τρέξιμο πρωί σιγά μην βάζω φώτα να βγω βράδυ με ποδήλατο, αν κάνω τρέξιμο βράδυ θα βγει ψιλο μέτριο .

Πολλά βάζεις στο κεφάλι σου, εγώ δεν αντέχω πλέον χόμπι κάνω είπαμε...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Ωστε με companion app συνδέεσαι, όχι απευθείας
Απευθείας συνδέεσαι , μόλις βάλεις τη ζώνη.
Με το companion κάνεις pair (γίνεται και χειροκίνητα πάνω από το πάνελ του ανεμιστήρα) και όλες τις ρυθμίσεις, μόλις κλείσεις το companion αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις στον ανεμιστήρα.

Reaction score
26.171
Πολλά βάζεις στο κεφάλι σου, εγώ δεν αντέχω πλέον χόμπι κάνω είπαμε...
σακ έφτασα στο σημείο που "ανακαλύπτεις" ότι οι επιδόσεις/αποτελέσματα , είναι "απλά" θέμα προπόνησης και όχι κάποιο θεοσταλτο χάρισμα ή γεννετική κληρονομιά, εφόσον δεν μιλάμε για υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, ολυμπιακές διακρίσεις κλπ

μου φαινόταν απίστευτο να τρέχω 5χλμ σε 19 λεπτά και 10 σε 39 και τελικά τα έκανα και τα δύο και δεν βλέπω λόγω να μην κατέβω και άλλο ακόμα, όταν έχω μόλις 4 χρόνια προπονητική ηλικία και λιγότερο απο χρόνο "επαγγελματική" καθοδήγηση.

αυτή η ανακάλυψη ουσιαστικά έχει παραμερήσει την άρχικη μου αναζήτηση στην άσκηση που ήταν ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα και αθλητική ευεξία και θέλω να ανακαλύψω τελικά που μπορεί να φτάσει αυτό το "project" σε έναν άθρωπο που έτρεξε τον πρώτο του αγώνα στα 44 και φαίνεται οτι η εξέλιξη δεν θα σταματήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να κάνει το σώμα μας όταν του συμπεριφερόμαστε καταλλήλως ακόμα και σε ηλικίες που θεωρείς οτι είσαι too old for this shit, guess what , you have no fcking idea !

λενε πχ οτι η VO2max είναι γενετικά καθορισμένη και ελάχιστα μπορείς να την βελτιώσεις που προφανώς ισχύει , αλλά σε ποιό φάσμα;

το να έχεις πχ 40 και να την κάνεις 80 μάλλον δεν γίνεται, αλλά αν την πας πχ 60 πάει ο νους σου τι ακριβώς σημαίνει για τις δυνατότητες που σου δίνει;
και ακόμα χειρότερα είσαι πχ "κολλημένος" χαμηλότερα και δουλεύεις στα LT , έχεις ιδέα τι διαφορά κάνει ένα vo2max 55 55 όταν από VLT2 14χαω , πας 15 ; χωρίς να ανέβει δηλάδη η VO2max να τρέχεις σε όλα τα επίπεδα πιο γρήγορα;

είσαι μια μέρα καναπε και βλέπεις κόσμος να τρέχει μαραθώνιο και να λες μλκ δεν παίζει , αυτά τα κάνεις μικρός και τα συνεχίζεις και την (μεθμεθμεθμεθ)επόμενη είσια έτοιμος να τον τρέξεις σε 2ωΧΧλ και δεν τρέχει μία.

οι πρποπονήσεις είναι λίγο , όχι βαρετές αλλά αποκαρδιωτικές, δεν θες να σηκωθείς απο το κρεβάτι το πρωί, δεν θες να βουτήξεις στην πισίνα , δεν θες να ανέβεις στο ποδήλατο γιατί αυτό που θα κάνεις δεν μπορεί να είναι κάτι χαλαρό να περάσεις καλά.
ΤΟ κάνεις με βαριά καρδιά , ωστόσο θυμάσαι στο τέλος ότι η ικανοποίηση της επιτυχίας (είτε βγεί έιτε δεν βγει η προπόνηση, είναι επιτυχία να την εκτελέσεις , δεν εξαρτάται η πρόοδος από μια αποτυχημένη ή επιτυχημένη προπόνηση) είναι ανώτερη της αρχικής αποστροφής.

τελειώνεις κάτι απαιτητικό και λες μλκ κοίτα τι έβγαλα σήμερα , ενώ μπορεί να έχεις ξεπατώσει στον λόξυγγα τον εμπνευστή της συγκεκριμένης ταλαιπωρίας.

τελικά η ικανοποίηση της επιτυχίας δεν είναι μία εξάρτηση και αυτή που αξίζει την επένδυση χρόνου από το υστέρημα σου;

φαντάζσ του χρόνου στις Θερμοπύλες, να βλεπς τον Κρόκ στο βάθρο της γενικής πχ και να λες δικό μας παιδί ρε φίλε !

Reaction score
5.520
σακ έφτασα στο σημείο που "ανακαλύπτεις" ότι οι επιδόσεις/αποτελέσματα , είναι "απλά" θέμα προπόνησης και όχι κάποιο θεοσταλτο χάρισμα ή γεννετική κληρονομιά, εφόσον δεν μιλάμε για υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, ολυμπιακές διακρίσεις κλπ

μου φαινόταν απίστευτο να τρέχω 5χλμ σε 19 λεπτά και 10 σε 39 και τελικά τα έκανα και τα δύο και δεν βλέπω λόγω να μην κατέβω και άλλο ακόμα, όταν έχω μόλις 4 χρόνια προπονητική ηλικία και λιγότερο απο χρόνο "επαγγελματική" καθοδήγηση.

αυτή η ανακάλυψη ουσιαστικά έχει παραμερήσει την άρχικη μου αναζήτηση στην άσκηση που ήταν ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα και αθλητική ευεξία και θέλω να ανακαλύψω τελικά που μπορεί να φτάσει αυτό το "project" σε έναν άθρωπο που έτρεξε τον πρώτο του αγώνα στα 44 και φαίνεται οτι η εξέλιξη δεν θα σταματήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να κάνει το σώμα μας όταν του συμπεριφερόμαστε καταλλήλως ακόμα και σε ηλικίες που θεωρείς οτι είσαι too old for this shit, guess what , you have no fcking idea !

λενε πχ οτι η VO2max είναι γενετικά καθορισμένη και ελάχιστα μπορείς να την βελτιώσεις που προφανώς ισχύει , αλλά σε ποιό φάσμα;

το να έχεις πχ 40 και να την κάνεις 80 μάλλον δεν γίνεται, αλλά αν την πας πχ 60 πάει ο νους σου τι ακριβώς σημαίνει για τις δυνατότητες που σου δίνει;
και ακόμα χειρότερα είσαι πχ "κολλημένος" χαμηλότερα και δουλεύεις στα LT , έχεις ιδέα τι διαφορά κάνει ένα vo2max 55 55 όταν από VLT2 14χαω , πας 15 ; χωρίς να ανέβει δηλάδη η VO2max να τρέχεις σε όλα τα επίπεδα πιο γρήγορα;

είσαι μια μέρα καναπε και βλέπεις κόσμος να τρέχει μαραθώνιο και να λες μλκ δεν παίζει , αυτά τα κάνεις μικρός και τα συνεχίζεις και την (μεθμεθμεθμεθ)επόμενη είσια έτοιμος να τον τρέξεις σε 2ωΧΧλ και δεν τρέχει μία.

οι πρποπονήσεις είναι λίγο , όχι βαρετές αλλά αποκαρδιωτικές, δεν θες να σηκωθείς απο το κρεβάτι το πρωί, δεν θες να βουτήξεις στην πισίνα , δεν θες να ανέβεις στο ποδήλατο γιατί αυτό που θα κάνεις δεν μπορεί να είναι κάτι χαλαρό να περάσεις καλά.
ΤΟ κάνεις με βαριά καρδιά , ωστόσο θυμάσαι στο τέλος ότι η ικανοποίηση της επιτυχίας (είτε βγεί έιτε δεν βγει η προπόνηση, είναι επιτυχία να την εκτελέσεις , δεν εξαρτάται η πρόοδος από μια αποτυχημένη ή επιτυχημένη προπόνηση) είναι ανώτερη της αρχικής αποστροφής.

τελειώνεις κάτι απαιτητικό και λες μλκ κοίτα τι έβγαλα σήμερα , ενώ μπορεί να έχεις ξεπατώσει στον λόξυγγα τον εμπνευστή της συγκεκριμένης ταλαιπωρίας.

τελικά η ικανοποίηση της επιτυχίας δεν είναι μία εξάρτηση και αυτή που αξίζει την επένδυση χρόνου από το υστέρημα σου;

φαντάζσ του χρόνου στις Θερμοπύλες, να βλεπς τον Κρόκ στο βάθρο της γενικής πχ και να λες δικό μας παιδί ρε φίλε !
ΕΙΔΩΛΟ ΛΕΜΕ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Εγώ Κρόκε σπάνια επιβραβέυω, λόγο εκπαιδεύσεις έχω τη θκιάμ προσέγγιση σε όλο αυτό που ζεις τα τελευταία χρόνια.
Επειδή όμως είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που τις έχω ζήσει από το μηδέν, το μπράβο το αξίζεις και με το παραπάνω. :thumbsup:
Είναι αξιοθάυμαστο τι έχεις καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο και σε αυτή τη ηλικία.
Ωστόσο οφείλω να σε δώσω μια συμβουλή, δώσε επιπλέον χρόνο σε αυτό που κάνεις, ξέρω ότι είναι δύσκολο, σε συνεπαίρνει η σύντομη εξέλιξη και βρίσκεσαι στα όρια για το κάτι καλύτερο. Τα έχω περάσει από πρώτο χέρι και ξέρω πως είναι όλος αυτός ο ενθουσιασμός, η υπομονή είναι αρετή!! ;)
Πόσο είσαι αυτή τη στιγμή σε Vo2?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Και με έλεγε η μάναμ, μη πίνεις παιδάκιμ αυτές τις αηδίες, θα χαζέψεις, η μάναμ τώρα δικαιώνεται!! :lolsign:

Reaction score
26.171
Πόσο είσαι αυτή τη στιγμή σε Vo2?
55 εργαστηριακά πριν τον αγώνα 58-59 γαρμινιακά μετά τον αγώνα - δεν ξέρω γιατί , οι επίδόσεις μου δεν κολλάνε ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, αλλά τελικά δεν είναι σημαντικό το VO2max στην άντοχη όσο άλλα πράμματα, πχ resilience , την ικανότητα να δουλεύεις σε μεγάλο ποσοστό του VO2max χωρίς κόπωση.
το vo2max έχει σοβαρό νόημα σε μικρούς αγώνες πχ 800-3000μ, ποδηλατικά sprints κλπ, από την άλλη προφανώς είναι βολικότερο να προσπαθείς να πιάσεις το 80% του VO2max όταν αυτό είναι 60 από οτι το 90% όταν είναι 55.
θεωρώ οτι μπορω να δω 60 εργαστηριακά στα επόμενα 2 χρόνια.
ποδηλατικά, ουσιαστικά ξεκινάω από την αρχή, με έμφαση κυριώς στην διάρκεια που θέλουν τα 180χλμ της πλήρους απόστασης και οτι βγει. Προφανώς όλα τα νούμερα θα ανέβουν.
φαντάζομαι οτι μπορώ να δω 280W ftp μέχρι Σεπτέμβρη προκειμένου να μπορώ να δουλεύω 200W για 5μιη ώρες και να μπορώ μετά να τρέξω άλλες 3μιση.

η νεκροψία θα δείξει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.021
Μια χαρά είσαι!!

Δούλεψε πρώτα τη τεχνική στο ποδήλατο, η σωστή τεχνική εξοικονομεί ενέργεια και είναι πάντα πχιο αποδοτική.
Ο κόζμος της ποδηλασίας πάσχει στο θέμα τεχνικής, δεν υπάρχει σωστή ροή στο πεταλάρισμα και ιδρώνουν τσάμπα και βερεσέ.
Η τεχνική είναι κοινή για όλους, το στυλ του αναβάτη τη διαφοροποιεί ελάχιστα, παραμένει κοινή όμως για όλους.
Μη με ρωτάς πχιά είναι η τεχνική, δεν μεταδίδεται, μόνο κλέβετε παρατηρώντας τους πχιο έμπειρους αναβάτες.

Reaction score
2.339

Εγώ βαριόμουν για μεγάλες πιέσεις και τότε που έκανα στίβο μικρός, βαριέμαι και τώρα ακόμη περισσότερο... Giro Βουλγαρίας ενδιαφέρεσαι?? Γιατί βαριέμαι να σε πάρω τηλέφωνο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.878
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain